Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Hunter Group (HUNT)

“Nytt forretningsområde innenfor shipping, (altså ikke VLCC.)
De har bygget opp kunnskap og erfaring som vil gi solid avkastning.”

Container, bulk, vindkraftservice og/eller grønne skip kanskje?

1 Like

Tjener mer enn konkurrentene Finansavisen.pdf (2,1 MB)

1 Like

Vet ikke helt med nyinvestering i skip, er litt vanskelig å vite hva som kommer av fremtidige reguleringer? Det er vel også grunnen til at de fleste sitter litt på gjerdet og lav ordreinngang på nye skip?

Fredly – Aksjen handles langt under slakteverdi Finansavisen.pdf (1,7 MB)

4 Likes

Er nok Cruiseskip med enerett til å seile på de CO2 frie fjordene på Vestlandet og Nord Norge fra 2025 er mitt tips. :rofl:

1 Like

Takk for utdrag! Enig med Fredly, folk skjønner ingenting av dette… men fint at han også er ute og poengterer det i media.

Apropos slakteverdi, hvis ikke markedet får opp øynene her og vi ligger i området 3,5 krone innen kort tid skal jeg ringe Arne og be han kjøpe meg ut med rabatt- for da fortjener han å få tilbake alle aksjene og gjøre gode penger på privaten. Maken til utakknemlig marked. Her står AF å lager 5-retters med dessert på kjøkkenet i mange timer også kommer middagsgjestene å bestiller Foodora ved langbordet.

5 Likes

Det har vært (og er) ganske mange tradere i aksjen, og det er klart at de kan gjøre at kursen muligens ligger litt lavere enn hva den burde vært. Noen av dem utnytter sikkert også muligheten til å kjøre en short.

I tillegg solgte Nordea et lass med aksjer den siste tiden, som muligens kommer som en konsekvens av folkets muligheter til å flytte pensjonen sin over til hva de ville fra februar måned.

Uansett ,HUNT gikk bra i dag på en rød børsdag så man må vel si seg fornøyd med det. Vi vil sannsynligvis også se mer tilbakekjøp de nærmeste dagene.

Denne var dagens obs hos Xtrainvestor :slight_smile:

Nå begynner det å bli interresant

3 Likes

https://harmonychain.com/shareholders/

Hunter er på eiersiden. :smiley:

3 Likes

Er det en bra ting? Harmonychain virker jo helt off.

1 Like

De håper vel på en hype, men er ikke sikkert på at den blir så stor som de håper på…

Vet ikke, men om Fredly selger alle skipene for å bruke fortsette å Hunter Group som ett investeringsselskap på lik linje med Saga Pure er det bull i mine øyne.

1 Like

Ikke om han kaster bort penger på søppel selskap, som harmony greia er.

3 Likes

Nei det er seriøst dritt.

Tror mange rike gikk på emisen uten å gjøre noe due dilligence. Nå blir det ingen IPO og ja…

Ja det der er rævva greier. Helt utrolig at ikke Ele og all den dritten er tatt av børs for lenge siden også. Tror nok mange bare kaster seg over alt av emisjoner osv nå virker jo helt Texas.

FOMO er sterk i slikt søppel.

Og ELE sa nei til å kjøpe harmonychain :wink:

var på vei inn i Hunter, men avventer når de surrer seg inn i Harmonychain. At et rederi skal eie en andel i et krypto selskap rimer ikek helt. Har stor sans for Fredly og det han får til:)

Harmonychain er ikke et kryptoselskap. De påstår de har en chip som skal være flere hundre ganger bedre enn det konkurentene idag har…
Mao er de en chipdesigner. Siden de ikke lager chippene selv heller.

Men det de har sluppet av data tilsier at chippen deres er sånn passe mediocre vs det som finnes på markedet idag ( hvis det i det hele tatt finnes en chip).

1 Like