Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

MAGSEIS ASA (MSEIS.OL)

Registered share capital increase

1 Like

Magseis Fairfield – Request for extraordinary general meeting

Magseis Fairfield – Update on request for extraordinary general meeting

Magseis Fairfield - Notice of extraordinary general meeting

Magseis Fairfield Investor Presentation at Sparebank 1 Markets Energy Conference 2022

https://newsweb.oslobors.no/obsvc/attachment.obsvc?messageId=555594&attachmentId=233772&obsvc.item=1


10 prosent økning i backloggen allerede i 2022…

3 Likes

Magseis Fairfield - Mandatory Notification of Trade

1 Like

Settlement of restricted stock units (RSUs) and corresponding increase of share capital

Notice of annual general meeting 2022

Bra backlogg. Spent på hvordan bunnlinja ser ut i Q1 og enda mer spent på Q2.

Jeg har vært positiv til Magseis siden oljeprisen var ca 70, så alt som har skjedd de siste månedene har bare lagt seg oppå mine forventninger. Regner med at marginene bare øker (de må selvfølgelig tømme noe eldre backlogg før det viser seg ordentlig i regnskapet), så de må gå i pluss om ikke alt for lenge. Går de skikkelig i pluss kan Magseis aksjen gå over 10 i hvert fall.

Om oljeprisen kollapser (noe jeg ikke tror vil skje det første året) så vil det selvfølgelig dra ned forventningene her.

3 Likes

Har selv hatt Mseis siden i fjor sommer, kjøpte en del mer etter å ha lest Q4 og hørt webcasten. I Q1 vil vi kunne se litt mer av hvilke marginer som vi ligger på men alle lagene er ikke i arbeid så Q2 bør bli bedre. Har tradet litt på denne men nå holdes det. Mcapen på Mseis er latterlig lav, denne har mye å gå på når regnskapene forhåpentligvis viser god inntjening og økte marginer.

2 Likes

Magseis Fairfield – Extraordinary general meeting is cancelled

Neste motstand rundt 6… Mulig vi må se positive resultater et kvartal for å passere der. Etter Q1 eller Q2? Evt at oljeprisen går i 200?

2 Likes

Oppdatert kursmål i dag og:
Fra Sparebank1 markets
Earnings growth and high operating leverage results in very low 2023-24 multiples: While multiples are unappealing for 2021-22, they become very low in 2023-24 due estimated earnings growth coupled with operating leverage. In 2023, we e.g. calculate P/E of 4.1x and EV/EBIT at 2.8x. We increase our target price to NOK 10 (6) on the back of improving market and higher estimates.

3 Likes

Blir nok flere og økte kursmål utover året. Mer enn middels spent på marginene når vi får se Q1 og Q2. Også er det jo muligheter for flere jobber til høsten, er noen ledige uker som kan fylles med arbeid på gode marginer

3 Likes

Registered share capital increase

Magseis Fairfield
Aksjen har steget 88 prosent siden 20. juli fjor og 641 prosent siden bunnen under coronakrakket i mars 2020. Det til tross kan det ikke utelukkes at aksjen kan dobles igjen.
Det er en lang, positiv undertone i RSI-chartet, og RSI har stanget mot den fallende trendlinjen i toppen flere ganger de siste månedene. Et brudd opp vil være positivt, men samtidig vil RSI da også komme opp i et overkjøpt område og kanskje bremse den videre oppgangen.
Det er utviklet en stigende trend der bunnlinjen ble testet og bekreftet i månedsskiftet og de første dagene i mars. 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt ble brutt og signaliserte videre oppgang. Bruddet på den tekniske motstanden på 4,60-nivået signaliserte at aksjen kunne fortsette opp mot den tekniske motstanden på 5,80-nivået.

MAGSEIS: Aksjen kan ha satt en ny bunn mot bunnlinjen i den stigende trenden og da kan det være rom for videre oppgang.
Den tekniske motstanden på 5,80-nivået må brytes på stigende omsetning for å signalisere videre oppgang mot 8,90-nivået og midtlinjen i den stigende trenden. Over 8,90 kommer de neste tekniske motstandsnivåene på 11-nivået, 13-nivået og 14-nivået, før 20-nivået kommer innen rekkevidde.
Butter det på 5,80-nivået kan aksjen korrigere ned igjen mot 5,0- og kanskje sterkere teknisk støtte på 4,60-nivået. Så lenge den positive undertonen fortsetter kan eventuelle korreksjoner bli forbigående.

Fra XI

2 Likes