Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Memes 4 mental helse 1

Tror ikke skateboard er noe problem. Når promillen er høy nok så blir det mest sannsynlig vanskelig å holde seg på brettet og samtidig komme opp i en hastighet som kan skade andre.

3 Likes

JS66376416

3 Likes

Er det i nærheten av 14 stk om dagen som ender opp på legevakten i Oslo om dagen med skader fra skateboard? Siden du drar det opp? Eller har det egentlig iiiiiiiiiiiiiiiingenting med saken å gjøre?

1 Like

8 Likes

litt sen der… :sweat_smile:
Screenshot 2022-09-02 at 21-25-37 Speechless Stickguy Meme - Imgur

5 Likes

Sånn føler jeg meg etter denne uken i Bioextrax :grimacing:

7 Likes

6 Likes

8 Likes

7 Likes
6 Likes

10 Likes

Kjørte idag for første gang på sikkert to år, fra Haukeland og ned Kalfaret videre til sandviken. Ca kl 20 idag. Det er annerledes her i Hardanger. For makan til forbannet idiotkjøring på sparkesykkel har eg aldri sett, og flere av disse var nok edru men i alder fra 16-25år (altså før hjernen er skikkelig utviklet, tydeligvis)… holdt på å kjøre ned to løkpølser som kom i full fart på èn sparkesykkel tett i tett ned den superbratte veien visavi hansaparken. Noen kjørte i veien, andre krysset fotgjengerfelt på rød mann ved torgalmenningen, og en freste usannsynlig fort forbi mennesker bortover bryggen, helt på kanten av fortauet. Det var jævlig plagsomt, for å si det mildt.

Eg synes ikkje det er straffbart av den grunn. Men én bør snakke til enkelte, for det var drøyt. Eg måtte interagere i trafikkbildet på den korte turen med sikkert 7 sparkesykkler. En satt til og med oppå en diger høytaler han hadde plassert på sparkesykkelen, i trafikken, vinglet seg avgårde. Heilt uten tegn til hjerneaktivitet 🥲 men musikk hadde han

3 Likes

Aka Bergen, det sier seg vel selv… :smirk:

2 Likes

Så gale har det ikkje vært i Bergen før :joy: det her var jo heilt sjukt, dei kom jo fra alle kanter :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Nå begynner det å gå opp for meg hvofor de alltid ser så miserable ut på gamle malerier… :man_artist:


1 Like

Jeg syns det er komisk om vi finansierer harving av mat

16 Likes

10 Likes

8 Likes