Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Desert Control Group - Småprat 2

det var jo du selv som la ut bilde der grunde legger ut en alvorlig påstand om bnp posisjonen…? var det ikke?

Et godt stykke derfra til å prøve å koke sammen en så svevende konspirasjonsteori :wink: Uansett; viktigste var å komme til bunns i hva du visste og ikke visste.

så det er fortsatt et mysterie?

Det er hva det er. En påstand (som ikke lar seg verifisere) fra en relativt kjent finansaktør, fremsatt på chatten til DSRT-facegruppen. Hverken mer eller mindre.

2 Likes

Ikke veldig overraskende at det var Deka Investment som var storselgeren blant topp 50. Kjøpte opprinnelig 1,4 mill i én bolk høsten 2021 og solgte 600k av disse i jevne drypp t.o.m januar 22. Før de senere kjøpte tilbake det samme antallet. Virker mao til å ha et pragmatisk forhold til beholdningen. Særdeles lite spennende ellers foruten Platypus som kvittet seg med 100k. Lite bevegelse forøvrig blant de større aktørene.

1 Like

Jeg har vært der selv på en annen aksje i høst… Mistet hodet helt og akkumulerte alt jeg kunne, mye av det altfor prematurt…

Heldigvis har den andre snudd litt opp igjen, men det tok faktisk et halvt år bare å ta igjen skadeskutt kurs før emi…

Det er fysisk vondt å ha så stor tro på en aksje som markedet bare gruser… Det gikk utover nattesøvnen her…

Men jeg tror jo også DSRT vil bli veldig bra på lenger sikt… Har opptil flere ganger vurdert å søke jobb der faktisk…

Synd det tar så lang tid med piloter mtp vekst sesonger… Det er alltid vanskelig for startups å penetrere markedet, de må liksom overbevise hver eneste kunde at produktet funker… men klarer DSRT det, så er jo dagens Mcap bare tull…!

Tvi tvi!

9 Likes

Er det lov å håpe at det snur her da og bunnen er bak oss:)

Det vet vi nok først når det virkelig snur. Eksisterer ikke volum til å kunne kvitte seg med aksjene for selgersiden og da blir kursen nødvendigvis presset ytterligere ned om mange nok fortsatt vil ut. Akkurat nå er det fort bare waiting game for å bygge opp volum.

1 Like

Håper det var siste, store posten som gikk nå, på 13 k aksjer… men er det noen som har spekulert i at Mawarid kan stille opp i en evt rettet emi? Eller lån? Mtp de meldingen, er det jo ganske bakvendt å gruse kursen FØR en emi med stor rabatt?

Eventuelt bare kjøpe seg opp til 100%, hvor DC fortsatt forblir leverandør av selve LNC. Ville nok vært en særdeles dårlig langsiktig deal for DC, men samtidig har man fortsatt resten av verden som lekegrind. Spekulativt og neppe med rot i virkeligheten.

Fallet og falltakten er såpass iøyenfallende at det må en fundamental endring / sentimentskifte til, for å snu trenden (min mening). Mange venter nok mao. på en avklaring før man tør å kjøpe.

Slike fall skremmer jo normalt vekk langsiktige investorer og tiltrekker seg momentum / volatilitetstradere. Kan fint få en pen stigning herfra, men trenden blir ikke snudd på en dag av den grunn, desverre.

#tålmodighetskrem

5 Likes

Dag 2, hvor topp 50 nettokjøpte 60k aksjer. Kun Deka som solgte, men begrenset til 26k. Kursen kollapset videre med 10% ned, men lite juicy å finne i listene.

3 Likes

Deka er bak JP Morgan? Vet du hvor mye de har igjen?

1,3 mill igjen, men de må åpenbart selges utenfor børs om de skulle ha planer om å bli kvitt alt. Både solgt og kjøpt mer tidligere, så tenker at det er komplett umulig å filosofere noe rundt hva de har av videre planer.

1 Like

Kjøpte bare en boks. Det får holde…
IMG_2478

2 Likes

Alle her inne har jo advart lenge også de som var long. Alle visste om alle risikomomenter og farer allerede så det var ikke noe poeng for noen å komme utenfra og diskutere dette (de ble jaget ut).

3 Likes

Burde kanskje tilsatt noe LNC?

Liten oppsving nå
20% opp

For lite volum enda til å fastslå om man har å gjøre med et skifte, men en god start

Veien ligger om ikke annet klar dersom gårsdagens liste representerer en mer varig holdning blant topp 50, hvor nær sagt samtlige har valgt å vente av stormen.