Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Nikola (NKLA)

Investeringer: #<Tag:0x00007f740fd57ae8>

Noen som følger med på Nikola? Blir det den nye Tesla? Nikola ser ut til å lykkes med å få interesse på Hydrogentrailerne sine. Den nye Nikola Badger i preorder ser og lovende ut.

https://nikolamotor.com

https://www.marketwatch.com/investing/stock/nkla

Betamax.
CEO begynner å få meltdown. Er urovekkende opptatt av aksjekursen og selskapet har enda ikke vist fungerende trailer til en tredjepart. De faket tilogmed en reklamevideo med traileren, med å la den rulle ned en bakke.

4 Likes

Så overpriset? Short, Long eller stay away?

Er omtrent unulig å låne aksjer til short, lurer på om renta var over 100%

1 Like

1 Like

Det samme ser ikke ut til å ha skadet Tesla

Telsa leverer iallefall et produkt, Nikola er foreløpig bare en hydrogenbombe uten noe produkt.

4 Likes

Tesla lager bilene og har stasjonene selv, Nikola skal sette bort alt. De tar heller ikke noe for å reservere seg for en lastebil, så det er jævlig lett å sminke grisen…

4 Likes

Nikola selger vel OHVs. Se på videoen av Reckless. Ser bra ut.

pigs get slaughtered… Jeg skjønner iallefall ingenting. ser ut som et tomt skalll drevet på aksjonær penger. Det er nada, revenue, nada gjeld, nada assets, nada liabilities.

2 Likes

Vurderer å kjøpe på ren hype( solgt meg ut på torsdag før det falt for mye)
Super hype, kanskje de har noe å vise til om noen år… Men risky

Korrekt :slight_smile:

Nei, det er sant, men vil si Elon har litt mer karisma enn trevor. Dessuten har Elon en gjennomføringsevne som få andre kan vise til. Men ja er en god del skruer løs i verktøykassa til Elon, ingen tvil om det :sweat_smile:

1 Like

Det er en gigantisk forskjell. Tesla har i alle tider hatt gjeld, inntekter og tap. Så der har de i det minste blåst aksjonærens penger på hard assets. I Nikola er det relativt sett tilnærmet null regnskapsmessig aktivitet eller verdier i balansen.

Og Elon har vel stort sett får utført alt han setter seg fore (på godt og vondt og ikke alltid med suksess.) Er det noe å like så er det gjennomføringsevnen og en total mangel på glatt/blåruss karisma, det er mer den keitete nerde karismaen vi prater om der.

2 Likes

Mye nyttig som kommer frem her.

Men Nikola har mange samarbeidspartnere.

Nikola Badger skal visst nok ha 906 hk. 0-100 på 2.9 sek. Rå bil dersom den blir noe av.

på papiret? Jeg betviler faktisk om de har utgiftene til å ha fått lagd en prototyp.
(bruker tradingview financials calls til å mine sånne data, ikke helt 100% alltid, men det er stort sett glitches med maks et sett kvartalstall som ikke er blitt oppdatert, så er alt tilbake på normalen neste kvartal)

Prøvde å finne balansen deres i noen av presentasjonene, men var lite å finne. Sikkert en grunn til at de ikke tar den med.

Damn, har oljefondet 10m aksjer i nicola? :flushed:

1 Like

Har du sett prisen på den bilen? 60-90k usd…

Jepp ganske heftig.

Ser og at et annet EV selskap stiger mye på Nasdaq. NIO. Kan det kanskje være en ide å ta en posisjon. NIO har halve marketCap til NIKOLA. selger over forventninger hvert kvartal.

Nio er ett kinesisk selskap, de har gått en del i det siste. Er mange flere også, men de begynner å være spenstig priset :slight_smile: