Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Nordic Nanovector - Småprat 2 2020 - 2021 (NANOV) 1

Da var det noen som kjøpte, så kanskje er det noen som selger når du skal ha dem tilbake. Fint at du holder oss oppdatert.

13 Likes

Gikk med kun 5000 i tap.Skulle tradde på 24 heeee kjøpte på 24,5
Torsdag Podcast Fredag Canargie presentasjon blir en varm helg

“TG has received accelerated approval from the U.S. FDA for UKONIQTM (umbralisib), for the treatment of adult patients with relapsed/refractory marginal zone lymphoma who have received at least one prior anti-CD20-based regimen and relapsed/refractory follicular lymphoma who have received at least three prior lines of systemic therapies.”

  • Ser at tallene de kommer opp med i FL og MZL vel ikke er i nærheten av NANOV’s, og den aksellererte godkjenningen gjelder for MZL 2.linje og FL 4.linje om jeg tolker det riktig.
    Mulig jeg tenker feil, men de er vel ikke en direkte konkurrent i godkjenningslinja da om de får endelig godkjenning før NANOV får aksellerert godkjenning i 3.linje? Beklager om dette er rotete, er ikke like stødig på dette som dere eksperter…:blush::+1:
5 Likes
24 Likes

Er det noen som har oversikt på om DNB eller andre analytikere har beregnet peak sales på betalutin for 3rd line FL? Hva er fair oppkjøpspris hvis man kun regner verdien på 3. linje behandling, forutsatt gode resultater og markedsføringstillatelse?
Archer vil i såfall være en potensiell bonus selvfølgelig.

Slenger ut et snøre

8 Likes

Nesten rart ikke Nanov blir nevnt her.

Syntes dette var flott å lese.

The market is clearly hot at the moment and, whilst the majority of the investment has been in the US, we are also seeing a high level of interest and activity in Europe and the Far East, ” said Paul Edwards, NanoMab’s CEO.

Dette er enda flottere

Immunotherapy took the best part of 15 to 20 years to get going, ” reflected Mullen. “ Now nuclear medicine is the next immunotherapy.

12 Likes

“Following AAA’s acquisition by Novartis for around €3.3B in 2017, the FDA approved AAA’s dotatate therapy Lutathera in 2018. Novartis would go on to acquire another radiopharmaceutical developer, the US-based Endocyte, for around €1.8B in 2018.”

" If you look at how Novartis sees radionuclide therapy, it sees it as one of the pillars that it wants to develop as a cancer therapy.”

Tenker at Novartis kan være de som er litt over snittet interessert i noen som Nanov :sunglasses::+1:

12 Likes

Når man leser dette som NANOV aksjonær, blir man beroliget og oppstemt på samme tid over å kjenne til de fantastiske resultatene studiene har vist at Betalutin har. Og det endres ikke av å samtidig vite at Betalutin gir håndterbare bivirkninger og representerer et forbilledlig enkelt behandlingsregime.

Vanskelig å se hva som skal skje på oppløpssiden for å hindre at dette blir godkjent medisin, og det i et «hot marked».

Ja, det kan faktisk se ut som at skaden som Costa og Lisa påførte selskapet gjennom forsinkelser, også er overkommelige, etter de grep den nye ledelsen har tatt og fortsatt tar.

Men dersom du er ny og ikke kjenner NANOV og selskapets historie, så skal du ta deg tid å lese deg opp på andre kilder enn oss som skriver på diverse forum, før du eventuelt investerer. For de fleste av oss eier NANOV aksjer og våre innlegg er i høyeste grad subjektive. Ha en god dag!

21 Likes

Alt vel og bra med Nano, en er ganske lei av å se hvordan kursen blir styrt- store åpne salgsposter som stadig trykkes ned. Dette er en lek for de store😌

I tillegg ligger store kjøpsposter som rykker nedover sammen med salgsposter. Dette gjentar seg dag ut og dag inn. Skal hele tiden styre skuta

2 Likes

Hva tenker du om Nanov i dag @kalleanka123 ?

Kyptowolf sa minst 500kr per aksje for en stund siden. Venter fortsatt på når dette skal skje.

Ok. Så jeg har lært. Etter en dag med fin oppgang, selg alltid rundt kl 13. For du kan garantere at prisen presses ned mot emisjonskurs påfølgende dag. Rart med det gitt, og helt sikkert ikke tilfeldig…

1 Like

Hvem er det?

2 Likes

Sjekk forumtrådene for NANOV på Shareville…

At du ikke ser at den brukeren er tydelig ubalansert(muligens i ubalanse) får stå for din egen regning eller fratakelse av rettslig handleevne (ummyndiggjøring).

1 Like

500 kr er et rimelig kursmål om alt klaffer, selv håper jeg på 650,-

6 Likes

Felles for alle som deler sine kjøp og salg rett etter børsen er stengt, er at det kjøpes på laveste kurs intradag, og selges på høyeste kurs. Og det er tilfelle nesten hver eneste gang jeg leser om det. Intet annet enn imponerende…

3 Likes

25.75 er ikke mulig :sweat_smile: 25.76 eller 25.74

2 Likes