Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Nordic Nanovector Småprat 2018 (NANO)

Enig, Dette var genistreken jeg mener vi må gi Costa all honnør for. 10% utvanning og vipps 500 ekstra på bok. Neste gang vil utvanningen være mindre eller beløpet høyere, det er jeg rimelig sikker på.

Edit: Dersom det blir behov.

3 Likes

Og, hvordan selskapet klarer å melde at de har penger til readout er for meg helt uforståelig. Enkle regnestykker tilsier at selskapet ikke har penger til julebord i 2019.

2 Likes

Det skal ikke det, vi er ferdig med rekruttering rundt midten av Q3 i 2019. Du anslår ~ 100 m mer i forbruk enn hva forsiktig rekrutteringstakt skulle tilsi mistenker jeg.

3 Likes

Fasit på burn rate med Paradigme i så og si full gang får vi på tirsdag. Kanskje man burde stille noen spørsmål rundt hvordan milepælsutbetalingene til CRO foregår? Om det kan tenkes at de avtar når alle sentre er oppe og alle pasienter er rekruttert f.eks.

Dette er ting ingen her inne har fasit på samtidig som vi mistro ledelsen når de sier at de har cash til readout.

3 Likes

Og det bringer oss over til den i overkant ambisiøse tidsplanen. Jeg skulle gjerne sett at de la frem dokumentasjon på at rekruttering er on track. Er det voldsomt langt utenfor bransjestandard og melde hvor mange pasienter man har innrullert? Evt. legge inn milepæler på 25%, 50% og 75% ferdig innrullert? Det hadde ihvertfall gitt oss en pekepinn på om pengene holder.

Det er vel strengt tatt fasit for et PARADIGME-studie på litt mer enn halv maskin?

2 Likes

Skulle gjerne sett tall på pasienter som blir innrullert også, nå har vel slikt foregått med veldig rolig start, før det aksellerer mot slutten typisk, så det er tall som vil se ‘dårlig’ ut uten å være det nødvendigvis mistenker jeg. Gjorde et overslag over rekrutteringstakt tidligere på HO:

5 Likes

Skulle ikke sagt fasit, siden de andre variablene (milepæler, etc) gjør alt uoversiktlig uten å se hvordan Tone har regnet på det.

Kort sagt - spør IR om dette etter Q3, eller Tone på Q3. Det må være mulig å få et godt svar på hvordan utgiftene er fordelt.

1 Like

Med tanke på søksmålet mot Monsanto, dvs Bayer, må jeg vel si at Novartis som partner lukter bedre enn Bayer for tiden. Selv om Algeta endte hos Bayer.

Får inntrykket av at det er flere som tror det blir vanskelig å få på plass videre finansiering om man ikke får på plass en partner avtale innen kort tid. Føler meg trygg på at Healtcap ikke har planer om å gi vekk gevinsten nå som det nærmer seg målstreken. Tenker at vi skal puste med magen og la disse lede veien videre :slight_smile:

14 Likes

Ja, en rettet emisjon mot større investor er også en meget god variant. Men ingen stress med oppkjøp eller partner. Dataene er robuste! :slight_smile:

4 Likes

Litt på siden, men med tanke på samarbeidet med Orano. En artikkel om 212pb.

1 Like

Tidlig oppe og håper på melding? :grin:
Er det noen her inne som skal delta på Q3 på tirsdag?

Nei, multitasker og hører på valgsendinger fra US. Kommer nok til å sove over melding, om det skulle komme noen.
Hadde vært kult å dra på q3, men får neppe anledning. Dessverre. Så blir nok webcast på meg:)

Har denne artikkelen vært her før? Om IFE og forskning, bla for Nano. Fra artikkelen:

Vi er med i Oslo Cancer Cluster, der vi bidrar til å bringe legemidler inn i klinisk utprøving. En klinisk utprøving gjennomføres for å finne ut hvordan et legemiddel virker, hvilke bivirkninger det har, og hvordan det omsettes i kroppen. Det kan være nybrottsarbeid som vil være helt avgjørende for å redde eller forlenge liv.

Derfor er vi hos IFE stolte av at vi nylig lanserte to prosjekter støttet av Forskningsrådet. Vi skal bokstavelig talt lage kreftmedisin av gråstein! Med IFEs spisskompetanse innen radiofarmasi og samarbeid med en rekke aktører som Diatec Monoclonals, Catapult Life Science, Norsk Medisinsk Syklotronsenter, Nordic Nanovector, Prediktor Instruments og Mektron skal vi utvikle bedre og mer automatiske produksjonsprosesser.
https://www.ife.no/no/ife/ife_nyheter/2017/vi-gjor-grastein-til-kreftmedisin

Wtf… Ingen børsmelding i dag ???

STRONG SELL!

Sistemann slukker lyset?

Haha, bortkjemte aksjonærer :wink:

«Wen will u send neste børsmelding?»

2 Likes

@Spot-On har nevnt han skal, og at han er åpen for gode spørsmål han kan ta med på kvartalspresentasjonen.:+1:
Vurderer oppmøte selv i grunn, få mer inntrykk av Bravo live, men ser ikke at jeg har anledning.

2 Likes

Det var rart. Jeg trodde Spot insisterte på anonymitet.

Ok, jeg lurte på om det var noen andre som hadde tenkt seg dit, kanskje en av veteranene her inne?
Kan jo også sende spørsmål på interwebben til de direkte i morgen tidlig :slight_smile:

1 Like