Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

OLT - Olav Thon Eiendom

Olt er ikke Biotek, og kanskje stikk motsatt av selskap tuftet på håp om framtidig verdi. OLT har substans og trolig langt høyere verdi enn hva markedet, kursen gjenspeiler. Fersk artikkel på E24, -doblingskandidat med lav risiko- er på sporet.

Idag er OLT 200kr for første gang. En milepel!

1 Like

Flotte greier, er vel Thomas Nielsen og Robert Næss som hver for seg har blåst litt liv i denne. OLT har vært latterlig lavt priset i mange år. Først var det netthandelen som skulle ta knekken på den, med Folketygdfondet som solgte og solgte over lang tid, deretter korona, deretter høye renter og eiendoms"kollaps". Ingenting biter på denne.

Veldig bra tall, forvaltningsresultat opp 16% fra q4 2022. Ek per aksje langt over børskurs (300), utbytte 7 kr.

Opp i jevne små steg, ny ATH dagstøtt. Solid selskap. Olav Thons pengebinge er monumental, et signalbygg!

Nye ATH på løpende bånd, opp 20 % i år og opp 10 % etter rapporten. Olt får en god del leieinntekter som andel av omsetning i butikkene, så man kan notere seg at f eks også europris og særlig kid interiør står i meget sterke ath nivåer. (Mens xxl har rotet det til for seg).

En helt annen ting er at far sjøl begynner å bli veldig skrøpelig, i tillegg til at han er veldig gammel. Kan være at vi set en endring i f eks utbyttepolitikk når generasjonsskifte blir fullendt.