Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

PCI Biotech - 2020 1 Småprat (PCIB)

25-gangen? Ja, helt utrolig - nesten så utrolig at jeg gjerne skulle vite hvilken dato du kjøpte aksjen(-e) din på.

Jo mer jeg tenker på det, desto mer sannsynlig mener jeg at det vil være med en budkamp mellom to eller flere Big Pharma-selskaper.

Dette vil selvsagt være en drømmesituasjon for PCIB og oss aksjonærer, dersom det nå engang blir slik at selskapet, helt eller delvis, blir solgt til utenlandske aktører.

Hvorfor skulle kun ETT Big Pharma-selskap være interessert i en revolusjonerende ny leveringsteknologi?

Roche, Pfizer, Astra Zeneca, Merck, Novartis, Johnson & Johnson, Eli Lilly, Bayer, GlaxoSmithKline, Bristol-Myers Squibb, Sanofi.
Dette er gigantiske selskaper hvor enkelte har en marketcap på flere hundre milliarder DOLLAR, dvs. flere tusen milliarder kroner. Nesten ufattelige størrelser.

Hvorfor skulle disse sitte passive og se på at konkurrenter plukker opp PCIBs banebrytende nye teknologi?

Her gjelder det for Per Walday & Co å spre budskapet så høyt og tydelig som overhodet mulig, slik at alle som betyr noe i farma-verdenen får det med seg.
Og det begynner denne uken, på ESMO.
Videre er planen at det fortsetter med publisering i et stort vitenskapelig tidsskrift i 1H20.

16 Likes

Legendarisk post! Takk! :sweat_smile::sparkling_heart:

6 Likes

Det er noe som ikke stemmer med regnestykke.

Fantastisk innlegg/historie @Statsmedisteren. :clap::clap::smile:

11 Likes

Da har vi litt breaking news her!

Husker dere at våre kjære treskovenner, alias “spesialinvestoren”, alias “Nyenburgh”, solgte seg helt ut av lista? Eller de holdt en såkalt “lyttepost” på hele 11 aksjer eller hva det var? De må ha brukt lyttetiden godt, for nå, etter at aksjen steg kraftig, har de begynt å kjøpe seg opp igjen :slight_smile: Ferske aksjonærlister , som viser handel i løpet av mandag, tirsdag og onsdag i forrige uke, da som kjent kursen brøt 60 for første gang og lå på høyt 50-tall for det meste, viser at Nyenburgh nå har kjøpt seg opp til nærmere 6k aksjer :slight_smile: Så kan vi selvsagt spekulere på hva Nyenburgh nå tenker. Skal de bygge en posisjon for seg selv eller noen andre?

Det aller mest spennende er imidlertid dette:

Det ser ut til at utlendingene kjøper aksjen opp!

Fra mandag til onsdag sist uke var det mye trading men reelt skiftet kun ca 900 000 aksjer eier. Det interessante er at at ca 171 000, eller 20% av nettokjøpene sto internasjonale hus for! Husk at disse eide kun samlet 3,2% av aksjene fredag 29.11! Jeg regner med alle ser disproporsjonaliteten i deres kjøp. Og at kjøpene har skjedd på økende kurser.

Utrolig interessant og lovende at utlendingene har oppdaget aksjen og at det ikke kun er norske retailinvestorer som kjøper. Blir utrolig interessant å følge framover. Kanskje med tid og stunder får vi en flagging fra en stor internasjonal aktør? Flaggrensen for PCIB sitt tilfelle er ved ca 1,86 millioner aksjer. Et stykke dit, men med den omsetning vi nå ser, kan det skje i løpet av et par-tre uker om kjøpene vi så på 3 dager sist uke fortsetter eller akselererer.

57 Likes

Mener og huske at Snoeffelen skrev at det var mellom 200 og 300 (kreft)vaksiner under utvikling i verden.

Om ikke alle deltar, soerger de helt sikkert for og skaffe seg ett eksemplar av seansen, dvs. den detaljerte fimaVacc beskrivelsen.

Av den grunn kan det bli hett rundt oerene paa Per Walday og company etter torsdagen. Saa naar kan vi forvente den foerste fimaVacc avtalen? Oenske om Asia sites igangsetting, AZ som vi allerede har faatt, og en BP avtale for fimaVacc, staar paa oenskelisten jeg sendte til julenissen;-)).

6 Likes

Slik jeg har vært inne på før skulle det ikke forundre meg om planen deres, helt fra starten, var å stagge en oppgang med de 700-800k aksjene de fikk utdelt i emisjonen.

Når så eventuelt caset eller risk&reward var bedre ville man så smått begynne å kjøpe seg inn igjen. Høyst spekulative tanker selvsagt fra flere av oss men måten de oppførte seg på etter emisjonen var ytterst snodig.

Øker de ikke til gangs framover nå er nok dette bare tilfeldig eller det er bare en privat kunde som handler via denne banken.

Edit: nå er vel ikke akkurat custodian banks reine Sbanken eller nordnet der det finnes mye små investorer så det er vel en sjanse for at dette er noe helt annet enn Toine Tresko aka Ola Nordmann :grinning:

2 Likes

Az av de store BP snuser på PCIB og har inngående kunnskaper om selskapet grunnet 4 år med samarbeid.

Hva er linken mellom andre BP selskap og PCIB som tilsier at et selskap av det kaliberet (BP), skal være interessert i en eventuelt budrunde?

Min oppfatning er at BP er ekstremt lite risiko villig. Da lurer jeg litt på hvorfor det argumenteres for at det kan bli budkrig?

BioNtech er vel ikke så rik på cash, at de kan legge inn et bud som kan tilfredsstille det eufori beløpet som nevnes her?

Eller er det et samarbeid link her som jeg ikke helt har fått med meg?

2 Likes

Jeg tror nok pcib ledelsen og de største aksjonærene vet litt om hvilke verdier de sitter på. Hvis det er snakk om et oppkjøp vil Aztra måtte betale durabelig. Hvis så ikke skjer vil eventuelt Aztra gå for upfront og milestones utbetalinger. Etterhvert vil også resultatene som har kommet gjennom de siste 4 årene bli frigitt neste år og DET vil muligens være den store triggeren for å få andre storfisker på kroken.

Dette vil kunne trigge nye samarbeid innenfor nettopp det Aztra jobber med og det vil man tro de ønsker å unngå.

Det er mulig det bare er svada fra min side, da jeg ikke er noe biotek ekspert, men det er dette jeg tror.

4 Likes

FakeNews

BioNTech har samarbeid med masse BP. Så indirekte har vi et preklinisk samarbeid med Sanofi og Roche på FimaNAc. Der Amphinex brukes.

5 Likes

fantastisk :star_struck: takk @Statsmedisteren
en god latter og historie forlenger livet og denne skal jeg ta vare på.
gleder meg til neste kapittel :smile:

6 Likes

Fra HO skrev Garderobemannen i mai 2019

Det andre punktet jeg stusser litt over er at det nederlandske Academisch Medisch Centrum er medsøker på patentet. Dette er et helseforetak som eier og driver ulike sykehus og helseforetak. De har ikke vært med som medsøker på noe annet patent tidligere. Jeg er ikke sikker på hvorfor dette selskapet dukker opp som medsøker, da søknaden ble sendt allerede 10.11.2017. Dette er en stund FORUT for at PCIB engasjerte Sjoerd van der Burg-gruppen i Nederland. Det kan være at PCIB så behov for å knytte til seg AMC for å utforme en patentsøknad. Testen av friske frivillige foregikk i UK, så det kan være et samarbeide som var naturlig å iverksette gjennom det nettverket PCIB fikk i UK i 2017.

Er det noen som har en god forklaring på PCIBs samarbeid med AMC? Det kan virke som at mannen som er oppført på patentet tok en PhD hos AMC og har brukt tid på å analysere «Zebrafish»

https://www.linkedin.com/in/xiaolin-zhang-96119a1a
Se publikasjonene og spesielt under prosjekter .

6 Likes

Håper Pcib kun tegner avtaler med en rekke BP,og ikke deler noe…
Verdiene kan bli Astronomiske,og en prissetting på eks nac nå er Umulig…
Dette blir århundrets oppgang,og vi er bare i startblokka🤘

6 Likes

RT 69.

Snart må Arctic øke kursmålet sitt :slight_smile:

4 Likes

Ser ut som selgerne (vi) begynner å bli svært rutinerte med en stigende forståelse av hva vi faktisk eier. Kjøperne tilbyr sølv-pris for vår diamant - det er ikke et tilbud jeg er særlig interessert i å takke ja til.

3 Likes

F O M O :rofl:

2 Likes

Nyårsraketen är tänd, burn baby burn!
Wellcome to the 70s.

:rocket::rocket:

3 Likes

Det var hyggelig og se 70 tallet. Og det ligger fortsatt flere aksjer paa kjoepssiden, enn paa salgssiden. Maatte det fortsette slik.

5 Likes

NANO har vært hovedsatsingen, og PCIB var ment som en forsikring og skulle utgjøre 1/5 av porteføljen. Nå har den ironisk nok passert NANO som største investering, og det til tross for at jeg har økt antall aksjer i NANO. Men klager ikke over det akkurat. Kjøpte egentlig PCIB i sin tid uten å ha gått i dybden på selskapets teknologi basert på at Snoeffelen og en del andre oppegående investorer hadde så sterk tro på selskapet (og så virket jo aksjen billig på 25-tallet). Det har jo vist seg å være en klok strategi.

7 Likes