Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

PCI Biotech - Småprat 2019 (PCIB)

Mener også det er nevnt at en statistiker skal vurdere data. Som flere har regnet på kan det fort vise seg at dataene er statistisk signifikante bedre enn SOQ slik at noe kan skje før interimavlesning. Dette sammen med evnt bedre QOL. Spennende

1 Like

Å få en cytokinrespons må nødvendigvis ikke være positivt. Både fugleinfluensa og CAR-T versjon 1.0 ga cytokinrespons. Men den var så hinsides heftig at det var negativt for organismen. For influensavirus var det medvirkende årsak til organskade og død, ikke virusinfeksjonen i seg selv.

Og eks West Nile Virus (tror jeg det var) bruker cytokinresponsen til å bryte blod-hjerne barrieren.

Spørsmålet for fimaVACC er type cytokin- og immuncellerespons. Samt nivået av den. Blir den for kraftig er det ikke bra.

1 Like

Nettopp derfor er data fra extension studiet ekstra spennende. Et høyt antall CR og PR kan gi oss en pekepinn på hvor dette bærer. Skulle det vise seg at det er 3-4 CR blant de 7, så vil dette være en utrolig positiv og overraskende nyhet!

2 Likes

Takk Dovregubben.
Dette er nydelig!

Have you already received interest on this? Or is it preliminary? Or…


Per Walday, PCI Biotech Holding ASA - CEO [72]


Yes, we have received interest on the fimaVACC technology, yes. I mean, we have, as was mentioned here, quite spectacular results from the preclinical setting. So already by that and saying that we are doing a translational study, we have received interest.

Nucana hadde 8 pasienter i ABC-08 som fikk doseringen 625 mg/m² Acelarin og 25 mg/m². Dette ga følgende resultater:

1 av 8 (12,5 % CR) og 3 av 8 (37,5 %) PR. Med andre ord en solid ORR på 50 %. De sammenligner seg mot ABC-02 studien. Gemcitabine + cisplatin i ABC-02 ga 1 av 161 (0,6 %) med CR og 41 av 161 (25,5 %) med PR. En total ORR på 26,1 %.

PCIB’s Cohort 4 bestående av 6 pasienter hadde 5 personer med målbare svulster. 1 av disse fikk CR (20 %) og 2 fikk PR (40 %) og dette gir altså en ORR på 60 %. Dette var med enkel behandling. Virkningen av dobbel behandling vet vi foreløpig lite om, men det er plausibelt å tro at dette er bedre enn enkel behandling.

Jeg ser at enkelte konkluderer med at 6 av 7 pasienter fremdeles lever (i extension studien). Hvorvidt dette er noe vi kan konkludere med er jeg ikke 100 % sikker på selv ut i fra ordlyden på meldingene vi har blitt presentert. Men la oss anta at det stemmer! At vi skal ha 5 CR på disse er for meg høyst usannsynlig. Utvalget i Cohort 4 hadde 6 pasienter der 1 ikke hadde målbare lesjoner. Med samme prosentfordeling som Cohort 4 kan man kanskje anta at 6 av 7 har målbare lesjoner, og da vil vi kunne håpe på 1-2 med CR og 2-3 med PR. Er virkningen av gjentagende behandling så bra som vi ønsker tipper jeg vi best case kan få 2 CR og 3 PR. Det gir en ORR på 83,33 prosent og ville vært et resultat som vil gi markedet bakoversveis!

Å spekulere i bedre data enn dette blir for meg ønsketenkning og vi er neppe tjent med urealistiske forventninger. Kopieres tallene fra PCIB’s Cohort 4 vil det antageligvis være mer enn godt nok til å få en markedsgodkjenning!?

12 Likes

Jeg har gravd i gamle rapporter og hørt på podcaster og Q-presentasjoner. Har samlet all rapportering jeg kan finne om extension studien her. Så har jeg forsøkt å sette puslespillbitene sammen. Det er fortsatt for mange ukjente til å kunne gi et komplett bilde, men dette er hva jeg har konkludert med så langt. Jeg er nesten helt sikker på at det er 6 pasienter i live og som jeg skriver betyr det at minst 3 har levd over et år. Interessant å høre innspill på dette. Som kommunisert i går kveld, mener jeg extension resultater er suverent den største triggeren på kort sikt. Ikke verdens beste fimaVacc data kommer opp mot gode data på extension studiet.

28 Likes

Takk for nok et godt innspill Gunnarsaurus.

Siste dagers handel synes for meg å vise at Nyenbergh er ferdig med sitt salg og velger beholde sitt opprinnelig kjøp (solgte kun de aksjene de fikk i fanget med garantien)?Educated guess. Fint i så fall at de som har kjøpt av Nyenbergh nå forhåpentligvis må gå opp på kurs.

@Investor, for et innlegg! Takk. Verdensklasse🥇

PHO opp 83% siste 12 mnd.
PCIB minus 56% siste 12 mnd.
Nå må ledelsen i PCIB levere verdiøkning, det er mye å ta igjen😜. PW & CO IN TRUST WE HAVE.

8 Likes

Vil ikke overall survival stige mye om alle 6 lever til neste Q ??

Stor forskjell på tro, håp og forventninger. Jeg håper og tror på gode data, men forventer egentlig ingenting. Jeg bare sier at HVIS vi får et høyt antall CR eller PR, så vil dette være en enorm boost for aksjekursen.

3 Likes

Lurer på om det kan bli 2, 574128571428571 mnd for hver tredje måned.

Ser du trakk innlegget ditt. VIl likevel svare, da det er godt spørsmål.

Helt sikre kan vi ikke være, men det er dette som gjør meg veldig sikker. De skriver

At least 5 out of 6 without schedule limiting toxicity”.

De kunne ikke skrevet at least hvis den 6 pasienten var død. Kan bare bety at pasient nr 6 er i live, men avventer formel safety avlesning fra Cohort Review Comittee.

6 Likes

Bravo, Jubel. Der kom de forløsende ordene fra forumets største optimist. Nå er bunnen satt!

8 Likes

For gjennomsnitt ja. For median vil jo økningen bli den tiden som er gått.

1 Like

jeg får OS til å bli 14,87 hvis alle 6 av 7 lever ved Q1 den 08.Mai.19

1 Like

Rett og slett et tragisk ordrebilde og interesse for PCIB. At det skal være mulig å kjøre dette slik i dass kursmessig det siste halve året, der omtrent alle aksjonærer har vridd lommene, er irriterende.

Og pt finnes det INGEN signaler fra Per og co at dette vil bedres i nær fremtid.

Greit at hele biotek har slitt, men desto viktigere å levere over forventning slik at får all positiv oppmerksomhet.

Jaja, vi får bare holde ut…

Lothian

5 Likes

takk takk

Ved Q1 rapportering settes deadline 31.03. Du har nok brukt feil dato i din utregning vil jeg tro :wink:

Hvis 83% skulle leve etter 15 mnd så er det vanvittig, selv med kun 7 pasienter. Husk at raten pasientene faller fra er størst i starten.

9 Likes

Vi bidrar vel heller ikke til kursoppgang med skriveriene på denne strengen, nå nylig ved at det jeg har oppfattet som den nærmeste kortsiktige kursdriveren - de endelig og autorative fimaWaccresultatene - nå er utsatt fra primo april til ultimo mai, jfr stockDZ fra i går kveld.

3 Likes

Småprat-tråden er tydeligvis er sted der folk skal få utløp for følelsene sine, positive og negative. Ellers har vi en fundamental- tråd.

Har du lest de 7 siste innleggene dine Lothian? På tide å gi seg snart?