Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

PCI Biotech - Småprat 2019 (PCIB)

Skriker jo ikke “lik tilgang på informasjon i markedet” i og for seg.

1 Like

Hvorfor er jeg saa enormt opptimistisk? Immunterapi/kreftvaksine omraadet er det nye og stoerste satsingsomraadet innen kreftbehandling i hele verden.

Og vi tilbyr den beste leveringsteknologien verden noengang har sett innen dette omraadet. Derfor burde vaare fremskritt bli tatt i mot med aapne armer. Saa aapne at behovet for hva vi har skapt boer gjoere PCIB til ett nytt GenMab. Saa gjenstaar det og se om det blir slik.

2 Likes

Å? Kom det noe ny informasjon? Hva da?

For jeg er helt enig i at markedet skal ha lik informasjon.

1 Like

@Bra_Britt, intervallet mellom 200 og 300 000 USD stemmer i hvert fall godt med hva en kan lese ut fra historiske data i den ofte refererte artikkelen fra LifeSciCapital. Vurdert etter antall pasienter i USA ligger både median og gjennomsnitt innenfor nettopp dette intervallet. Men som vi vet; effekten vil avgjøre.

For skulle PCIB oppnå Accelerated Approval og Conditional Marketing Approval (fra EMA) etter undervegsavlesning eller, for ikke å snakke om, ved eventuelt tidligere avbrudd på etisk grunnlag , er vi nok i den øvre enden av intervallet , og helst over.

Så spørs det om pasientgrunnlaget i USA + EØS faktisk ligger der PCIB antar - eller om Susanne Stuffers anslag i analysene fra februar og oktober 2018 treffer bedre (3 000 mot 8 000).

5 Likes

Du må nesten gi en kilde til denne bastante påstanden synes jeg. Eller er det bare hva du tror de har gjort på BIO 2019?

4 Likes

Here is a short transcript from Q3 2017 QA session

Question:

you stated that you are expecting high pricing (FimaChem), can you tell a little bit about where in the area you are talking about, are we on the high end of the high pricing or are we in the middle end of high pricing?

Answer (PW):
it will depend on what kind of results we have in the end of this technology whether we get a really strong effect with two treatments on all different aspects, quality of life and overall survivor and so on then you will have a better position to negotiate a high price for the technology. It is an orphan disease and if you look at what orphan diseases are paid, it is a big range it is a huge range. it is normally very high pricing. we will not be at the very top of that range because at the very top of that range is treatment for pediatric diseases that are really sort of life-threatening and are dependent upon to survive. but we will not be at the lowest end either. So I would say mid (range) is my answer to that. this is what we expect"

*** Comments

To be able to establish what high end odd pricing at the time PW made the comment, you can see list for 10 most expensive odd treatments in the link below, at the time of PW’s comment. If you combine this with PW comments you can safely say that mid range is 200000 to 300000, depending on results from Release. The stronger the results the higher the price

https://endpts.com/the-list-of-the-top-10-most-expensive-drugs-on-the-planet-will-soon-have-a-new-opening/

11 Likes

Godt folk,

her er en fin artikkel som diskuterer prosentsatsen som vi kan forvente ifm utlisensiering av PCIB teknologien.

5 Likes

Det store spoersmaalet i disse dager, maa vaere at kan fimaVaccs gode resultater bidra til aa loese kreftgaaten? Svaret kan bli JA. Vi kan sitte paa en udetonert bombe.

1 Like

Kilden er GF.
Hvem som sier hva holder jeg for meg selv. Men hvis man kommer på møter og snakker med ledelsen så er det mye info å få.

Og nej, det er ikke noget hemmeligt eller mystisk over dette.

12 Likes

Lol… dette er noe av det mest forunderlige med pci, at info renner av ledelsen utenfor offentlige kanaler.

«Men du kan jo bare møte opp på GF og spørre etterpå?»
Nei, det er ledelsens ansvar å være strukturert under presentasjonen som er åpen for alle, ikke dryppe i etterkant for noen utvalgte få.

Uansett, dette eren helt ordinær markedskonferanse som alt av bioteks frekventerer, og det er ingenting ved dette som tilsier en «overraskelse i løpet av 3 måneder», men heller business as usual.

Det er faktisk irriterende: det rapporteres fra en sesjon etter formell GF eller Q, her kommer det frem at selskapet har vært på konferanse og til sist spinnes det videre på nett at man blir overrasket innen kort tid. :star_struck:Heia Per, heia sunn IR!

Nei, @Chrkni. Hadde dette vært en verdenssensasjon eller fremtidig blockbuster hadde NOEN SOM HELST nevnt resultatene. At ingen løfter en finger forteller meg ihvertfall noe…

Bare tull og oppspinn.

  1. Det står på hjemmesiden at PCIB skulle på denne konferansen. Her følger du ikke med (igjen) og er bastant i dine påstander som er feil/løgn.

  2. Det er ikke noe nytt at det er interesse for FimaVacc, PW sa det på sist kvartalspresentasjon.

6 Likes

Det du prøver å si her er altså at det er bekymringsverdig at enkeltpersoner eller farmasiselskaper ikke har omtalt denne - fimavacc super lightversjon, investorvennlige Q-rapport fremleggelsen med noen lett leselige søylediagrammer-?

Det er rett og slett ikke- in debth- nok til å mene så mye om på nåværende tidspunkt.

Vi vet ikke særlig om interessen rundt dette produktet. Det vi vet er at det kan skrives en taushetserklæring for tidlig innsyn, og at det har vært henvendelser.

Det at det ikke er delt på Facebook, Twitter eller Snapchat bekymrer meg ikke, tror ikke farmasibransjen fungerer slik.

1 Like

Før du hiver tundt deg med ukvemsord, kan du se på kontekst i samtalen over her…

Ja, det er et tankekors.

Men ja, kanskje vi venter på en ORDENTLIG presentasjon, slik at VERDEN endelig ser at dette blir en blockbuster.

2 Likes

“Men ja, kanskje vi venter på en ORDENTLIG presentasjon, slik at VERDEN endelig ser at dette blir en blockbuster”

Ja. Det er det vi venter på!!!

2 Likes

De fleste skjønner at man sitter igjen med mer innsikt og forståelse om man selv møter opp på kvartalspresentasjoner og generalforsamlinger, enn om man leser referat og komplementerer det med kverulering på Tekinvestor.

7 Likes

Haha, kommunikasjon til markedet til neste nivå!

«I dag presenterer vi resultater fra Vacc - se her! De er kjempegode og har høstet mye interesse! Vent litt mer så skal vi presentere resultatene igjen, men bare enda bedre slik at det hører enda merere interesse.»

Det blir rett og slett for dumt.

Det er ikke poenget, poenget er at ledelsen ved flere anledninger lar info falle på nachspielet. Om du syns det er greit, ok for meg. «Man blir bare klokere om man selv møter opp.» :slightly_smiling_face:

1 Like

Bra at nøkternhetsdepartementet er tidlig oppe og får oss ned på jorda igjen, Hvis det er slik at de faktisk har snakket med mange folk når de først tok turen til USA så tror jeg neppe det er meldepliktig, heller ikke å fortelle det når man kommer hjem. Og når noen skriver at vi kan komme til å bli overrasket i løpet av de neste tre månedene så er vel ikke det verre haussing enn at man på NANO-tråden overgår hverandre i 10-gangen og 20-30 gangen man skal tjene der. Kanskje departementet burde opprettet iallefall en deltidsstilling der borte også :wink:

4 Likes

Forferdelig ille at de hadde vært på BIO 2019 uten at de børsmeldte dette! Dette kunne du (Glein) umulig vite. Artig med bastante folk når de tar feil :wink:

4 Likes

Glein, jeg mener du legger premisser som er irrelevante og i noen tilfeller feil til grunn for dine bear-scenarioer også.

Når det er sagt; bra at du gidder å angripe caset, det kan løse opp floker:)

Forstår den Glein, men når man refererer til GF så ble den avholdt 29. mai og konferansen i USA startet 3. juni så det er neppe “eftersnakket” på GF dette kommer fra :slight_smile:
Når det gjelder haussingen på NANO-tråden så merker jeg meg iallefall at du ikke engang kommenterer denne mens du her fremstår som litt panikkartet når noen slipper en liten fjert :slight_smile:

5 Likes