Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

PCI Biotech - Småprat 4 (PCIB) 1

Noen leker, i visshet at andre går lei, av en dansende senkende , og stigende og senkende, akskjekurs.
Potensialet er ikke blitt mindre, tvert i mot.
Enten det er naken levering eller annet.

11 Likes

Einarsson nevner PCIB og Vaccibody som relevante selskaper for neste generasjons COVID-vaksiner i dagens Radium.

31 Likes

@polygon

What do you mean by next generation?
Per said pci (fimavacc) can be part of 2nd generation vaccines, we currently have 3rd generation (mRNA). Did you mean 4th generation? This is new :face_with_monocle:

https://soundcloud.com/user-972208711/episode-185
Lytt fra eks 2-4min. Kort oppsummert:
Diskusjon begynner nå å gå om en tredje booster dose……Løfter fram fra eksperter…lite sannsynlig å bli kvitt viruset…det er antakelig noe vi må leve med…og da vil kunne se komme nye varianter…behov for kanskje enda bedre vaksiner eller andre typer vaksiner i tillegg… ikke oppløftende for menneskeheten som sådan… men for noen av oss og ikke minst de selskapene som jobber med å
Utvikle fremtidens vaksiner og varianter som f eks Vaccibody og PCI Biotech …gir at det Absolutt ikke er fåfengt å jobbe med neste generasjon vaksiner.

Så Det blir veldig spennende å følge de selskapene videre « (Einarsson har da pratet om Vaccibody og PCI Biotech)!

8 Likes

2nd. generation Covid-vaccine, not vaccines in general.
Comirnaty and Moderna is 1st. gen, in relation to Covid, and as I understood PW he was talking mRNA for some of the 2nd./next-gen vaccines as well.

3 Likes

We are only seeing the tip of the iceberg when it comes to pci

29 Likes

Det her er et godt og frygteligt eksempel på vores IR-ansvarlige. Han deler blot seneste event uden at lave kommunikation på det. En IR har typisk også et stærkt netværk og skal formå at aktivere sit netværk, og at sølle 2 personer liker er decideret deprimerende. Det fortæller alt om hans evner og interesser for kommunikation og netværk. Ikke engang PCIB’s egne folk liker det.

Nina Gustafsson har derimod netværk og aktivitet på linkedin. Hendes seneste status omkring skiftet til PCI har 119 likes og 48 kommentarer. Det er formentlig den bedste PR, som er lavet for PCI de seneste mange måneder. Det er tragikomisk.

22 Likes

Helt enig. Der burde være nogle lønkroner til at ansætte en komminikationsmedarbejder til kontinuerligt fodrer markedet med storytelling, pressemeddelelser og opdaterer div kommunikationskanaler. Måske de også har en god flyer, der kunne trænge til en opdatering :joy:

2 Likes

Jeg gleder meg uansett til Q2 om et par uker. Alltid verdifull informasjon! Kanskje alle deres drømmer og ønsker blir hørt :joy::sweat_smile:

Spent på RELEASE
Spent på Vacc strategi
Spent på mulig Asia partner
Spent på hva de sier om Nac og partnere
Og som Einarsson sa i podcast igår, blir spennende å følge PCI Biotech og Vaccibody ved covid 19 vaksiner.

At det ser ut til at noen roter i ordrebildet med øretrilling kan kanskje vitne om at noen vil ha en så lav kurs før hamstring? Eller bare tape kurtasjekroner :sweat_smile:

Og når det gjelder Einarsson sin kommentar om vaksineteknologi er det kanskje her det kan komme en avtale?

OliX Pharmaceuticals Subsidiary mCureX Announces Business Agreements to Advance Development of mRNA
Date : 2021-06-14 View : 289
OliX Pharmaceuticals Subsidiary mCureX Announces Business Agreements to Advance Development of mRNA Vaccines and Therapeutics

Learn more: OliX Pharmaceuticals Subsidiary mCureX Announces Business Agreements to Advance Development of mRNA Vaccines and Therapeutics

Fra PCIB og Olix melding 5 Mai 2021

Commenting on the announcement, Dong Ki Lee, CEO of OliX Pharmaceuticals said: “We are very excited to collaborate with PCI Biotech. Combining our proprietary asiRNA platform with PCI’s leading fima NAc delivery technology will significantly accelerate our efforts to bring our dermatological RNAi programs to the clinic. We also expect to expand the area of application to our cancer immunotherapy pipeline and mRNA vaccines developed by our subsidiary, mCureX, in the near future.”

Også Aposense partner til PCIB er i sving med covid vaksine utvikling. PCIB har flere spennende samarbeidspartnere. Hvor kan det komme en avtale?

April 26 2020

SirVir, a subsidiary of Aposense, and the Israeli Institute for Biological Research (IIBR) announce positive results in their pre-clinical collaborative study in the eradication of the Corona virus COVID-19

Ikke minst eTheRNA har en spennende pipeline R&D

Immunicum deltar på samme konferanse som PCIB

1 -2 Sep 2021

Selvsagt avhengig av mange faktorer, men interessant å spekulere i hva som vil kunne skje med PCIB markedsverdi om det plutselig skulle meldes en kommersiell avtale. Dagens mcap for PCIB virker ikke typisk for mRNA og verdsettelse av mRNA løsninger og teknologi i bioteksektoren. Ei heller ved avsluttende fase innen onkologi ved 1 linjebehandling. Det er ikke akkurat biotek prising over PCIB teknologien?? Pølsebod prising kommentar er kanskje oppbrukt :sweat_smile::joy:

11 Likes

IR:

  • Bidra til hyppig, tidsriktig og relevant kommunikasjon til aktører i finansmarkedet
  • Øke forståelse og interesse for selskapet
  • Oppnå en effektiv og korrekt prisfastsettelse av egenkapitalen
  • Redusere unødvendig volatilitet
  • Bidra til likviditet og omsettelighet av aksjer og egenkapitalinstrumenter
  • Oppnå ønsket geografisk spredning av eierstrukturen
  • Være en kilde til innsamling og kanal for avsendelse av strategisk konkurrentinformasjon
  • Bidra til å bygge selskapsprofil, identitet og kultur

Kommentar overflødig

10 Likes

lenny; Send det til ledelsen i PCIB!
Jeg sendte noe lignende hvor jeg etterlyste bedre IR-arbeid til PCIB forleden dag.

4 Likes

Alt vil være såre vel OM det kommer en kommersiell avtale, Asia partner RELEASE, og de tre teknologi ben leverer resultater. Det trumfer alt. Men selvsagt ålreit å ha litt fokus på IR også. Men å tro at ikke avtaler eller gode results til syvende og sist har alt å si i biotek er helt feil.

@exitjonas er vel investert for gode resultater og kommersielle avtaler :sweat_smile:?

Men å bli bedre mot alle stakeholders er BRA! Og det finnes mange selskap på OSE med brokete historie om jazzing av aksjekurs. Bedre med innhold enn 100 i stil og null i innhold for å sette det på spissen. Og jeg skal ha respekt for at noen investorer elsker hundre i stil og null i innhold for trading
øyemed? Men varer disse selskap over tid?

Men enig, noe bedre IR bør være rimelig enkelt. Men at PCIB er konservative (over tid) vitner for meg om suverene resultater og selvtillit!

8 Likes

Dugnad.no i påvente av nyheter :dart:

2 Likes

Det er nærmere ett år siden jeg sendte det. Fikk tilbake at deres IR arbeid ikke sto noe tilbake for de andre biotekselskapene. Og det er kanskje rett også. Det er noe skralt over hele spekteret. IR er tydeligvis ikke noe klyngen forstår helt.

7 Likes

Pcib anser antagelig at resultatene får tale for seg selv.

Men OM selskapet var interessert i blest om seg og sitt utover fagmiljøet, har Pcib latt gode muligheter fare.

For snart to år siden var Pcib er het kandidat til Norwegian Tech Awards i regi av Teknisk Ukeblad. Selskapet ble slått på målstreken, men fikk masse fin oppmerksomhet.
Interessen rundt selskapet holdt seg til Astra Zeneca forsvant ut døra knapt et år senere.
I tiden etter virker det som om Pcib har skalket alle luker og valgt å jobbe under den högst möjliga tystnad - og dermed forsket og utviklet seg stadig lenger ned på 20-tallet.

4 Likes

Kan markeder ta feil. Alltid effisient marked? De to siste årene (2020 og per nu i 2021) har PCIB fått etablert 7 patenter….Samtidig levert artikler, journals og gode resultater fra alle tre ben. Sågar mulig nytt ben ved det noen kaller Bac. Klart IPR innehar særdeles stor verdi i alle sektorer og kanskje aller mest i biotek. Det danner blant annet grunnlag for verdier i mulige kommersielle avtaler. Både i Genmab og ved mRNA inventor var det gnål om IR og blest før det helt plutselig tok fullstendig av. Hvorfor skal ikke PCIB også helt plutselig kunne ta av?

8 Likes

Jeg tror kursen hadde vært langt høyere i dag om vi aldri hadde hørt noe om forhandlinger med AZ, og jeg tror de har lært.

26 Likes

100%. Den sagaen ble håndtert svært dårlig.

2 Likes

Det er nok ikke det mangelfulle IR-arbeidet som er viktigste grunn til at selskapet prises så lavt. Mangelen på innvannende kontrakter som det følger penger med er den viktigste årsaken; og svak ledelse er selvfølgelig også medvirkende.

Nu må du bestemme deg :wink::sweat_smile: