Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

PCI Biotech - Småprat (PCIB)

Vær snill og ikke spre Zerohedge sitt søppel her på forumet.

7 Likes

Fordi det er covid, betyr ikke det at de med gg kreft ikke skal få behandling???
Har inntrykk av at ja det er fremdeles mye covid.
Men ikke det trykket som var på sykehusene,langt i fra.
Syntetisk arm,og vi er i mål før tiden👍

3 Likes

I deler av 2017 lå Targovax høyere enn PCIB (nominell aksjekurs), så det forteller kanskje litt om hva vi kan forvente om det trekker ut i langdrag og ingenting skjer. Heldigvis ligger det potente muligheter på lur i PCIB som kan snu stemningne fra mismot til optimisme fra den ene dagen til den andre.

2 Likes

Det er kostbart å vente med å hente penger til man er pukka nødt - uten gode nyheter å flyte på. Får virkelig håpe pcib-ledelsen leser og lærer og gjør alt for å unngå å ta en targovax. Men det er ikke til å komme fra at mange mener pcib er den fremste kandidaten til å bli det neste skrekk og gru-selskapet i norsk biotek.
Ulempen er at flere slike fadeser kaster skygger over en hel sektor som definitivt trenger å bygge tillit blant norske investorer.
Et første steg er ikke bare å bedre kommunikasjonen, men faktisk BEGYNNE å kommunisere. Men forblir et taust, ligger det jo en del info i det også.

1 Like

Mitt andre farmasiselskap, NANOV, som delvis pga kursutviklingen i de to selskapene nå utgjør 85% av verdien i porteføljen, var så vidt under 10 kr, men har vist at det er mulig å jobbe seg oppover igjen tross noen kostbare emisjoner underveis. Heldigvis er det løpende kapitalbehovet betydelig mindre i PCIB.

3 Likes

Oppdatert 28.10.21 Olix

IR Book
http://www.olixpharma.com/eng/ir/irbook.php?ptype=view&idx=276&page=1&code=irbook_eng

Det planlegges klinisk studie 2022! Det store spørsmålet blir om det er med PCI Biotech sin teknologi :pray:

Ventet marked 14 milliarder USD…

The partnership is governed by a research collaboration agreement, under which the collaborators will perform an extensive evaluation of technology compatibility and synergy based on OLX104C (Androgenic Alopecia) preclinical studies. The companies will evaluate results achieved from this research collaboration to explore the potential for further development and partnership.

Commenting on the announcement, Dong Ki Lee, CEO of OliX Pharmaceuticals said: “We are very excited to collaborate with PCI Biotech. Combining our proprietary asiRNA platform with PCI’s leading fima NAc delivery technology will significantly accelerate our efforts to bring our dermatological RNAi programs to the clinic. We also expect to expand the area of application to our cancer immunotherapy pipeline and mRNA vaccines developed by our subsidiary, mCureX, in the near future.”

11 Likes

Hvis PCIB er involvert i dette så burde det vært børsmeldt ?

Det blir det hvis det enes om en avtale og OM PCIB sin teknologi skal benyttes. En eventuell kommersiell avtale her skal antagelig både ha upfront og milestones og royalties. Eller annen struktur?

«The companies will evaluate results achieved from this research collaboration to explore the potential for further development and partnership.«

3 Likes

Det er ikke nyt, at de forventer clinical trail i 2022. Jeg har ingen forventninger. Det gav en snert at optimisme, da Hr. Bøhn var ude, men nu er der gået knap 40 dage uden noget som helst. Nu må man formode at de store aktionærer trykker på nogle knapper, med mindre at de ved mere end vi gør.

3 Likes

https://www.wsj.com/market-data/quotes/KR/226950/financials

Jeg tror den er oppdatert. Tror tidligere Olix har skrevet 2021…

Uansett er Olix IR book oppdatert 28.10. Så nytt er det uansett denne oppdatering fra Olix :sweat_smile:

Med der er nu lett å se at du og markedet generelt ikke har forventninger :+1:. Kanskje like greit å reprises ETTER en mulig nyhet enn før :pray:.

2 Likes

De har hele tiden guidet OLX104C til klinikk i 22, men gøy med ny IR bok. :+1:

Edit: Skulle tro det ja, nesten litt overrasket over att vi ikke har fått resultater enda, en kan jo håpe det forhandles litt om ymse. :man_shrugging:

2 Likes

Ok, enig! Det er kanskje positivt at de fortsatt er stayere på klinisk studie i 2022 i så fall. Nu har de jobbet sammen siden Mai og det begynner snart å bli et halvt år. Så noe resultater skulle det kunne ha kommet fra teknologien? Og de holder fast ved klinisk studie 2022! Håper det er type 1+1=2

1 Like

Jeg har kontakt med en av de store og dem vet ikke mer enn oss og det er slik det skal være. Egentlig så sier det seg selv ut i fra beholdning/handel.

5 Likes

Det var også blot et desperat håb om at tingene var bedre end vi ved. Nu vi ikke rigtig ved noget. Tak for info :slight_smile:

Tror det er meget klokt og etter boken å informere eventuelle endringer i klartekst ved Q. Det er ikke noe spesielt ved selskapet det! Det er noe alle selskap notert må forholde seg til! Det gjentagende kommunikasjon strategi kommentarer som har versert nu i måneder kan sikkert vente til Q3 er avhold :sweat_smile:

Der er nu få dager til:

17.11.2021 - Quarterly Report - Q3

https://www.pcibiotech.no/financial-calendar

2 Likes

Forskningssamarbeidspartner til PCIB (her: Immunicum) oppdaterer sine kliniske strategi til markedet Q1 2022.

While we are collecting and evaluating data from these clinical studies, we are also preparing for the next phase of our therapeutic and vaccine pipeline development with the help of world-leading clinical experts. Immunicum anticipates providing an update on the clinical trial strategy and outlook in the first quarter of 2022, following the receipt of additional data from the ILIAD and ADVANCE II studies.

https://immunicum.se/investors/press-releases/press/?xml_id=2322334

2 Likes

Ser NuCana som også fikk seg en trøkk av AZ meldingen har steget opp igjen 16%, riktig nok fikk de en ny ansettelse som hjalp på. Men det viser for så vidt hvor fort ting kan snu og det blir tiltro til produktet igjen, selv om det skranter på markedsandeler. :muscle:

3 Likes

Og Nucana er opp nesten 25% siste måned (PCIB ned nesten 15% siste måned).

Egentlig er det «komisk» at sekkestudier som begge (Nucana og AZ) gjør at den spesielle indikasjon PCIB gjør i RELEASE fører til på mange måter «lav»? PCIB kurs…? Og i den indikasjon i RELEASE er det hovedsakelig (i tillegg til tumor CR eller mindre tumor) viktig med åpen gallegang og her er PCIB unik? Korrekt?

Og det må vel statistisk i denne spesielle indikasjon bety svært gode overlevelses data med PCIB teknologi ved data fra kohort 4 som er valgte kohort i RELEASE versus begge sekkestudier (klar over at det er nødvendig med studie RELEASE for mer data for å kunne konkludere endelig :sweat_smile:)

Kommentarer ? @Snoeffelen @FiloD @polygon @abacus @TyrionIV eller andre eminente biotekere som kan dette?

3 Likes

Alt tar tid i biotek. Olix og PCIB ´´traf´´hverander forsent mener jeg for at PCIB kunne bli med på patent og clinical. PW aldri bekreftet på ingen måte at OLX104C var noe av betydning. Eller tar jeg feil?

Synd at PCIB i så mange år ikke kom videre enn Release. Hvorfor klarer andre det men ikke PCIB?

1 Like