Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

PCI Biotech - Småprat 4 (PCIB) 1

Det og haape Lenny, men naar Ultimovacs testet fimaVacc, med gode resultater i foelge PW, noe som maa bety oekning i T-celle produksjonen, ble det som med AZ, heller ingen avtale.

Men vi har ikke hatt mange fimaVacc partnere, slik vi har hatt med fimaNac, slik at vi kan haape paa at neste, og nestemann oppnaar enda bedre resultater. Og kanskje saa gode at PCIB blir en het potet og tar en GenMab. Det er maalet.

3 Likes

Etter hva jeg forstår var Ultimovac først og fremst ute etter økt CD4 respons (T- hjelpeceller) i sin UV1 plattform, og ikke først og fremst CD8.
Og som jeg skriver i innlegget over er det svært mange kombinasjoner som kan være aktuelle, for ønsket immunrespons. Kombinasjonen Ultimovac/PCIB ble ikke funnet god nok. Det betyr selvsagt ikke at der ikke finnes perfekt match i markedet, og at det er sterkt sannsynlig at de nå vet mye mer hvor det vil passe. De har også benyttet ekstern ekspertise til å finne veien videre.

Resultatene fra samarbeidet med Ultimovac skal presenteres i en sammenfattet publikasjon i en egnet sammenheng, og ikke alene. Det ble fortalt av PW i podcast, men det virket ikke som om det var høyt på prioriteringslisten til selskapet.

18 Likes

Det har man etterhver erfart er svært viktig.

3 Likes

Bak betalingsmur, så man får ikke vite særlig detaljer. Men det lyses også i Kina :

Available online 3 April 2021:

17 Likes

Er det mulig å stoppe kreften før den kommer til sjekkpunktet? :wink:

En kan vel trygt gå ut fra at det vil bli satset i en helt annen skala også på dette i Kina. Så når jeg ser artikler som det der så får jeg en i beste fall ambivalent følelse. Jeg søker av og til med “photochemical internalization” hos Google for å se om det er noe nytt. Og da dukker disse asiatiske navnene selvsagt også opp. Mitt inntrykk er at Norge og Kina nærmest er motpoler sånn sett. Historien tilsier ihvertfall at der et norsk selskap har vært tidlig ute er det stor risiko for at det blir helt andre som gjør virkelig forretning av det.

I Noreg sel me råvarer som olje, gass, laks, torsk og vatn. Sjølv om me har ei lang historie for nye teknologiske produkt som ei tid har vore best: Mobiltelefonen til Simonsen. Elbilane Think og Buddy. Nettlesaren Opera. Så kvifor ville det seg ikkje for norske produkt? – Ja, det er eit spanande tema, seier konservator ved Teknisk Museum, Dag K. Andreassen. – Simonsen var leiande innan mobiltelefon på starten av 1980-talet. Dei vog halvparten av konkurrentane og selskapet bygde fabrikk på Meldal i Trøndelag. Noreg var også langt framme i utviklinga av GSM-nettet. Likevel blei me feid av bana av Nokia og Ericsson da heile verda skulle ha mobiltelefon, seier Andreassen. Han har ei forklaring på årsaka. Som også gjeld for elbilane. Og skifabrikkane. – Noreg satsa ikkje nok på det. Tre gutar frå Molde lagde dei første snøbretta i Europa – Møre og Romsdal

5 Likes

Det er en fordel for gjennombrudd world wide og prissetting av novel teknologi PCI Biotech at det forskes MER på denne teknologien. Microsoft, Apple, Netflix, Novo Nordisk osv osv. First mover og patenter :star_struck::partying_face:

At det er asiatiske selskap som ser mot PCI Biotech og kanskje vil være interessenter er kanskje åpenbart ved RELEASE?!

Typisk norsk å være forsiktig? Klart Norge kan! Norge har flere ledende felt. Klart Norge kan få solide biotekselskap. Det er store verdier i demokrati, patenter, transparant, vitenskapelige miljøer, Norge har stor tillit og mye annet eks andre land som nevnes ikke har. STOR VERDI!

Tenker stikk motsatt, meget bra med mer forskning og interesse internasjonalt nu med denne novel teknologi. Det er det som kan være en av den viktigste faktor for internasjonalt gjennombrudd! PCI Biotech trenger vel ikke hele feltet, klarer oss med 50% world dominans :partying_face::joy:

Siste nytt er glimrende eksempel på dette: Autostore i Norge (robot mm) kjøpes delvis av Softbank og priser selskapet til 65 milliarder kr. NORGE!!! Stor konkurranse internasjonalt, men verdier er skapt :star_struck: og det er gode muligheter for at norske selskap gjør seg bemerket internasjonalt. Nu og i fremtiden

3 Likes

Konklusjonen til kineserne er i så fall ok for vår del:

«Endo/lysosomal escape was realized as a result of PCI under short-time illumination, leading to a higher expression level of therapeutic genes. More importantly, the anti-tumor efficacy of light- enhanced gene therapy could be enhanced in cooperation with PDT under long-time irradiation by dual-modality light manipulation. Thus, such features make STNPs a proper nanoplatform for the combination of gene therapy and PDT in cancer treatments.»

10 Likes

Kineserne kan bli farlige konkurrenter etterhvert. Finner de en fotosensitiser som er like bra som Amphinex vel å merke.

Enda mer ferskt lys.

Available online 29 March 2021:

a

Institute of Biosciences, Life Sciences Center, Vilnius University, Sauletekio av. 7, LT-10257 Vilnius, Lithuania

b

Systems Biology Lab, Amsterdam Institute for Molecular and Life Sciences (AIMMS), Vrije Universiteit, Amsterdam, De Boelelaan 1085, 1081HZ Amsterdam, the Netherlands

c

Center for Quantitative Analysis of Cellular and Molecular Biosystems (BioQuant), Universität Heidelberg, Im Neuenheimer Feld 267, 69120 Heidelberg, Germany

d

Institute of Biotechnology, Life Sciences Center, Vilnius University, Sauletekio av. 7, LT-10257 Vilnius, Lithuania

e

National Cancer Institute, Santariskiu str. 1, LT-08660 Vilnius, Lithuania

6 Likes

En kan nok ikke regne med at PciB kan surre rundt i 10 år til uten konkurranse
Selv med diverse patenter er tiden viktig.Kanskje det kommer en metode der lys ikke er nødvendig for å frigjøre medisinen. Da er PciB fucked

1 Like

Du beskriver i realiteten biotek! Thats Biotech! TTT. Og forskning på novel teknologi. Ikke for alle :partying_face::muscle:. Oppsiden er enorm i biotek ved suksess. Dertil høy risiko!

1 Like

Man behøver vel ikke nødvendigvis amphinex og lys. Da tenkte jeg på fima Chem -metoden
Men nå snakker vi vel om vaksinering som er en litt anen skål

For å få medisinen gjennom celle-membranen (fimaChem)
Men dette ble noe Off-topic

Det er jo amphinex og lys på alle plattformer for PCIB.

7 Likes

Jada, men det var snakk om konkurrenter. Det er ikke sikker metoden PciB brker er den eneste for å løse problemet

2 Likes

Selvfølgelig vil det komme konkurrenter.
Men Herregud Pcib er jo milevis forran,med oppfinneren og patentene…
Denne smeller snart rett opp.er det noen her som blir forskrekket hvis det tikker inn en gullkantet avtale??
For nå tilsier kursen at ingen tror det…
Jeg putter stadig flere aksjer i skuffa, gjør DU?:norway:

7 Likes

Kjøper på 25,38.
Ikke mye å skryte av på en god OB dag.

1 Like

Hvorfor denne merkelige kursen på ett ører???

2 Likes

Elendig omsetning.

1 Like