Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

PCI Biotech - Småprat 4 (PCIB) 1

Denne kommentaren fra styreleder er vel på det vi på godt norsk kaller “intriguing”. Det pirrer nysgjerrigheten. Hva slags tiltak er det de har vedtatt? Gradvis implementering tyder vel på at enkelte av tiltakene krever litt tyngre prosesser (feks ansettelsesprosesser).

Jeg ser for meg iallfall disse mulighetene:

  • Informasjonspolicyen rundt pasientrekruttering vil jeg påstå er den frukten som henger lavest. . I et selskap som PCIB blir farten i rekrutteringen såpass kritisk informasjon at det ikke holder å oppdatere markedet når guidingen ikke kan nås slik det har skjedd ved to anledninger i PCIB. Jonas Einarsson formulerte det godt i siste podcast, PCIB har snudd på ordtaket, “no news is good news”. I PCIB har det vært “no news is waiting for bad news”. Dette er noe det er enkelt å gjøre noe med og jeg tar det for gitt at det står på lista over tiltak. Vi får fra nå av kvartalsvis oppdatering av status.

  • Synlighet. PCIB er så godt som usynlige i markedet. Som @savepig har gjentatt flere ganger, tilstedeværelse på sosial medier, twitter etc, er antakelig viktig siden vi skriver 2021 og ikke 1981. Hva med å arrangere en kapitalmarkedsdag? Det går an å bruse litt med fjærene når man har sånne fantastiske kliniske data som PCIB har. Er helt sikkert på at det finnes folk som er villig til å stå på podiet og gå god for disse dataene. Slik Vaccibody gjorde i 2019 da man kunne høre en knappenål falle blant 100 dresskledde menn og 2 kvinner da de berømte ordene falt :“best data I ever have seen”. Sitatet er fra Ulrich Granzer. Hvem kan gå god for PCIBs kliniske (og prekliniske) data? Sikkert mange. Feks Jørg Trojan på fimaChem, Sjoerd van der Burgh (ja han sitter vel ennå i advisory comitee?) på fimaVacc og en av samarbeidspartnerne på fimaNac. Eller kanskje selve gudfaren innen PCI - Kristian Berg?

  • Egen IR - funksjon? Jeg tror ikke dette er noe krav blant investorer. Jeg vil da heller at pengene brukes på å styrke salgssiden i selskapet (business development). Antakelig kan rollen som CFO fint kombineres med IR. Det er vel heller hva man sier og hvordan som betyr noe enn om det er en kombinert rolle med det finansielle. Men at det bør sees på , det bør det nok. Hadde nok vært en fordel med noen i rollen som var mer selger i forhold til teknologien og hva selskapet har å tilby og ikke opptatt av å si minst mulig.

  • Ny CEO? Roten til mange av problemene selskapet står i dag, hviler så klart hos CEO. Det er blitt påpekt mange ganger, CEO har en egen evne til å rote seg ut på glattisen med sikkert velmenende kommentarer, men de blir tolket og forsøkt forstått og det holder bare ikke å skylde på markedet og at vi dikter opp ting, når det er CEO selv som roter det til med kommunikasjonen. Synes det skinner gjennom at dagens CEO ikke har tillit til markedet (flere kommentarer tyder på det). Så da er det kanskje ikke så rart at aksjonærene ikke har tillit til ham. Mulig styreformannen med “over the coming months” sikter til at de leter etter ny CEO.

Blir spennende å se når vi ser de første resultatene av dette.

39 Likes

Linken er vel vist til litt lengre oppe og han sier jo at det han klipper inn er hele teksten derfra?

Uansett, litt «Karen» stil over innlegget ditt med slike trusler :rofl:

1 Like

Tastaturtroll kan være ganske handy…og enhver blogger kan utgi seg for å analysere. Slik er det nå med internett

1 Like

Kloke ord fra en annen erfaren investor✌️

14 Likes

We announced today the appointment of #cancer #immunology experts, Drs. Ada Kruisbeek, Sjoerd van der Burg, and Tanja de Gruijl, to our #ScientificAdvisoryBoard. They will add a depth of expertise & will broaden our access to an international network. ℹ️ https://t.co/gx2Ia4ELQk pic.twitter.com/qL7VmT390i

— Immunicum AB (@Immunicum) September 30, 2021

Regnet egentlig med att DCprime folkene var inne i Immunicum for veldig lenge siden men ser ikke sånn ut.
Noen relevans for oss? :man_shrugging:

1 Like

Pembrolizumab (Keytruda®): a checkpoint inhibitor that targets the PD-1/PD-L1 pathway; approved for subsets of patients with bladder cancer, breast cancer, cervical cancer, colorectal cancer, cutaneous squamous cell carcinoma, esophageal cancer, head and neck cancer, kidney cancer, liver cancer, lung cancer, lymphoma, …

Kan dette være en aktuell samarbeidspartner for Vacc?

Logdec1642

17 apr.

Litt usikker om denne er delt tidligere

Ser ut for at patenten ble godkjent 13.april.2021

https://patents.justia.com/patent/10973896#history

Patent History

Patent number : 10973896
Type: Grant
Filed : Nov 21, 2014
Date of Patent : Apr 13, 2021
Patent Publication Number : 20170143811
Assignee : PCI Biotech AS (Oslo)
Inventors : Anders Høgset (Oslo), Pål Johansen(Winterthur)
Primary Examiner : Laura B Goddard
Application Number : 15/303,314

The present inventors have found that a PCI-based method of immunisation/vaccination using a melanoma antigen results in improved vaccination or an improved immune response against melanoma, and hence improved prevention or treatment of melanoma.

PW fra 21;20 i podcasten;

“Det er ikke bare at du må ha en immunrespons, immunresponsen må også kom til svulsten og virker der. Kombinasjonsapproacher er det som er riktig å tenke”

Jonas følger opp med å si at “i etablerte tumorer så må man kombinere med CPI”, hvorpå PW tilføyer: “Ja, ellers kommer ikke disse immunresponsene til rett og slett”.

Klarer kan det vel ikke sies?

VI får en studie med en behandling som kombinerer

A) Antigen
B) FimaVacc
C) Check Point Inhibitor

Les også siste årsrapport hvor det står klart at fimaVacc har et stort potensiale som kombinasjon med Check Point Inhibitors.

Dette har jeg tatt opp før, men det er svært få godkjent CPI’er på markedet og de aller fleste eies av Big Pharma. Andre kan sikkert supplere med lister over godkjente CPI’er om det er av interesse

Blir utrolig spennende framover, hva vi får. Kommer det spons av CPI, eller et dypere samarbeid evnt utlisensiering av fimaVacc.

7 Likes

https://www.nature.com/articles/d43747-021-00107-w

Ebitor drar spørsmålstegn :blush:De som er interessert finner tabell oversikt i link :muscle:. Hva tenker du om dette Ebitor når du drar dine spørsmålstegn? Er du virkelig interessert i biotek og at selskap lykkes?

Da får jeg forklare: oversikt verdier på dealer og interessant å se mRNA og leveringsteknologi samt tidlig faser prises svært svært solid.

Eksempelvis kjøp på 2,5 mrd dollar for Phase 1: TNB-585, a bispecific T cell engager for metastatic castrate-resistant prostate cancer.

En peptide plattform kjøpt for 1 mrd dollar

Osv osv

“Furthermore, the bigger pharmaceutical companies have cut down on their internal R&D and are relying more on smaller biotechs to do the earlier clinical trials. The larger companies then acquire the smaller ones, or partner with them when positive data is reading out, further fuelling the returns for smaller biotechs. For example, only 11 per cent and 23 per cent of Johnson & Johnson’s and Pfizer’s leading products were developed internally: the rest originated from smaller biotechs”, according to Viktor Sundberg.

« There are still some challenges to mRNA vaccines. Despite the rapid recent advances in mRNA vaccine technology, more efficient activation of the immune response, particularly against tumor cells, remains challenging. In addition, development of optimal delivery systems to protect the mRNA payload from degradation within the complex internal milieu is critical. In terms of quality control, detection of residual template DNA and incomplete mRNA is also difficult. However, the advantages of the mRNA vaccine approach are numerous and, in addition to being used as a vaccine, mRNA can also be used as a protein supplement or replacement therapy to treat other diseases, driving the necessary research to overcome the current obstacles and limitations with the ultimate goal of developing an ideal form of medicine.»

https://www.thelancet.com/journals/eclinm/article/PIIS2589-5370(21)00026-2/fulltext
Utdrag fra Lancet link over:

«The challenge for effective application of mRNA vaccines lies in the delivery at both the micro and macro levels. «

«Although each of the LNPs’ components has been under intensive study for LNPs delivery optimization using different formulation expertise, challenges, such as inefficient transfection and nonspecific targeting, remain for bringing the full potential of mRNA vaccines into play. Continuing research into diverse delivery platforms is still a priority to guide the development and optimization of intraellular delivery systems.«

4 Likes

Ledelsen sier de fokuserer på å skape verdier både på kort- og lang sikt.

På tre år er aksjekursen halvert! De har forsøkt i flere år med forhandlinger og samarbeid. Fortsatt har ingen lagt penger på bordet for produktene som sies å være fantastiske.
Dette er fakta og ikke tomt negativt prat.

Må være lov å balansere ytringene her inne som baserer seg på håp og tro. Jada det er mye bra dokumentasjon, men altså ingenting er så langt realisert til noe butikk, det må vi forholde oss til.

8 Likes

Du har rett. Så langt er det ingen tegnet avtale. Kun gode resultater og akademia og legemiddelselskap viser sterk etterspørsel etter leveringsteknologi for et bredt spekter av behov / indikasjoner.

Det gjenstår å se om gode resultater bringer inn avtale (r)! :pray: At tegne avtale er selvsagt basert på håp, men først og fremst basert på de gode resultater PCIB teknologien har vist preklinisk og klinisk. Det kombinert med solid IPR.

Dagens markedsverdi vitner om at markedet synes det er svært liten sannsynlighet for avtale av noe slag. Markedet, er det alltid effisient?

Ebitor til det du skriver under! Det er ikke dagligdags at BP biter på kroken med avtaler for noen biotekselskap…Likevel prises i flere tilfeller gode resultater solid også i preklinisk fase…

Det kan sikkert fortsatt skje at BP tegner avtale eller at AZ har klar aktuell indikasjon nu? Det er helg umulig å si noe bastant om.

Men om det kommer avtale til PCI Biotech er der kanskje
med størrelsen rett under BP. Who knows?

2 Likes

Jubel

Tvilen skal selvsagt komme tvileren til gode.
Er dessverre ikke blitt mer optimistisk på PCIB’s vegne, dess lengre det går uten at BP biter på kroken.

Det haster vist med at få effektueret den nye kommunikationsstrategi.

Nu er det knapt en måned til kvartalspresentasjon :muscle:

Det meldes når det er noget at melde :blush:

Det bliver ren skuffelse/nedgående hele vejen derhen, hvis de ikke melder noget ud inden da.

3 Likes

Denne melding er kanskje den første ?

• IDMC safety review expected 2H 2021

Og kanskje deretter Asia partner for RELEASE?

3 Likes

Er fort på 10-tallet om det ikke snart kommer noe positivt, tror jeg.

1 Like

Q3/21 presenteres den 17. november.

1 Like

De må jo komme med noe før 17 nov vel.

Det som kan redde kursen er at dei annonsere eit samarbeid og at det følger med noen kr.
Eventuelt at noen penge sterke tror på ein slik avtale kan komme og kjøper seg ein post.

2 Likes

Hvis så skjer, er teknologien validert på bunnivåer! Da håper jeg det i så fall blir russiske prosenter oppover igjen og ATH :pray:

Da finnes det midler til alle ben :pray:

6 Likes

Ny mand i butikken. Strategisk alliance og business development, så må han vel have noget at lave… :slightly_smiling_face::crossed_fingers:t2:

28 Likes