Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

PCI Biotech - Småprat (PCIB)

Dette innlegget ble rapportert og er midlertidig skjult.

Tusen takk til @TyrionIV og @abacus for informative og utfyllende svar. :smiley:

6 Likes

For å ta for seg noen andre radforsk selskaper @Investor6

Man kan jo spørre styret i Nanov og se på det som har skjedd der, stort sett samme utvikling bare at de har brent igjennom flere høyprofilerte CEO.

På en annen side så har PHO hatt en bra utvikling etter etter skifte, men de var i ett annet stadie og hadde allerede produkt på markedet.

Targovax, hvor skal man begynne ?

Osv…

Så det er det som er agenda for å snakke ned PCIB ett halvt år etter at du solgte deg ut av selskapet ?

11 Likes

Investor 6

“har på 40 år ikke sett et så til de grader dårlig drevet selskap som PCIB.” og “Per W er en ulykke for Pcib!” og “Før Per er borte kan jeg grantere en vandring i dødens dal!”

Det er bra at det her på TI er takhøyde for både alternative og kritiske stemmer. Likevel; det var da voldsomt så skråsikker du er. Her var det bare ren fordømmelse uten rom for hverken tvil eller håp. Deg om det, men det hadde kledd deg bedre med en liten posjon undring.

Dertil kommer at selv slike halvt skjulte oppfordringer om å bytte CEO nok leses begjærlig av alle selskaper med interessse for PCIB sin teknologi. Her har vi som eiere et ansvar, og vi må vokte oss vel så vi ikke svekker selskapets omdømme og forhandlingsposisjon .

Jeg håper og tror at de ansatte i selskapet arbeider hardt og målbevisst. Det er ikke sikkert at slik unyansert kritikk bidrar til å øke de ansattes engasjement og arbeidslyst.

Kanskje det kan være en ide å tone ned de negative kommentarene og heller hjelpe til med å heie dem frem.

11 Likes

Ledelsen jobber og har jobbet i lang tid på mange fronter med teknologien, ikke umulig de kommer til enighet med andre aktører som ser et potensiale i teknologien. Dette er ny teknologi som skal slå igjennom, det tar lengre tid enn ønskelig, men vi er der snart nå.

10 Likes
3 Likes

Deler denne her også.

15 Likes

Spennende at PCI viser såpass gode resultater også utenfor kjerneområdene at det publiseres i Frontiers in Immunology.

Anders Høgset, CSO of PCI Biotech, comments: “Infectious diseases are not within
PCI Biotech’s core focus areas, but these positive results support our general
understanding of fimaVacc’s mode of action and further demonstrate the broad
potential of the technology.”

Hva da med kjerneområdene, og om det kommer nyheter rundt det? Business development har det travelt jfr siste Q.

Hva skjer med OliX (annonsert klinikk i løpet av 22)?
FimaVacc med ekstraordinært show sist Q.
Asiapartner (PCIB aktive i Sør Korea)
++?

Hvorfor ble ikke cashbehovet sikrer på helt andre kurser? Pandemien kunne de ikke forutse, men å satse alt på ett lodd (AZ) er vell ikke i PCIB sin ånd? Hadde de backup?

19 Likes

Styret burde etter min mening ha brukt sin emisjonsfullmakt i juni 2020. Det var hele tre måneder etter at WHO hadde erklært pandemien - og nesten like lenge etter at selskapet leverte en særskilt børsmelding om mulige konsekvenser av pandemien for alle tre produktområdene.

Sjøl med en betydelig rabatt, hadde man da kunnet styrke kontantbeholdningen med minst 200 MNOK.

“Hent penger når du kan, ikke når du må”.

10 Likes
4 Likes

Oppdatert 11/1-2022:

Kanskje ikke noe nytt?

3 Likes

https://clinicaltrials.gov/ct2/history/NCT04099888?A=8&B=9&C=merged#StudyPageTop

Ser ut til at kun er addition (lagt til) følgende punkter under conditons:

First line treatment
Standard of care
SOC
Chemotherapy
Local treatment

:star_struck:

Det klinger jo godt!

Gladsak på alle mulig måter! Dette sparker i gang håp om inkludering til studier world wide :partying_face::pray:

11 Likes

Policyen er å hente når de må. Og det må de snart. Kapitalinnhenting tar tid, er forbundet med usikkerhet og risiko, og kan ikke gjøres når kassen er tom. Normalt tar en emisjon 6-12 mnd. fra planlegging til gjennomføring. Og PCIB har en krevende aksjonærstruktur å reise penger på, så jeg tipper de trenger godt med tid.

Jokeren er en eller annen upfront avtale. Det er åpenbart det ønskelige, også for undertegnede. Allikevel, selskapet har så langt ikke demonstrert hvordan de kan kapitalisere på teknologien i nåværende faser - og det knyttes usikkerhet til om dealmoney er det mest sannsynlige scenarioet.

Det som er sikkert er at enten så kommer det en deal her meget snart, eller så kommer det en enormt krevende emisjon for eksisterende aksjonærer. Det er trolig få garantister som tar i dette caset nå uten sinnsykt bra betingelser (les: rabatt), vel vitende at de blir sittende med aksjer det kan være vanskelig å bli kvitt, selv med sterkt rabatterte betingelser. Jeg skal ikke forskuttere hverken det ene eller det andre, men min beholdning reflekterer at det er fremdeles stor potensiell nedside ved en emisjon - og at jeg vurderer det scenarioet som langt mer sannsynlig enn en frontloaded deal som på mirakuløst vis løser alt. Det hadde vært nydelig, men virker usannsynlig.

6 Likes

With great results, interests from biotechs, several new cooperations with biotechs, heavy workload on business development mentioned in Q, confident board of directors & management, I WOULD SAY IN MIRACLE WE TRUST :partying_face::sweat_smile::pray:

That said, looking at PCIB marketvalue and absolutely crushed shareprice the general opinion is for sure that money has left due to similar opinions as above, perhaps all negativity and doom already is priced in. Is the market always right? That remains to be seen.

If miracles happen, I wonder what the instant share price might be :partying_face::pray:?

10/10 points @polygon :muscle:

Her har vi hatt dårlige emosjoner helt siden 1. juli 2020.

Men seriøst: Hvor mye trenger de? Er det ikke sannsynligvis så lite at en rettet emisjon mot et par-tre eksisterende aksjonærer er nok? Om disse løste behovet til dagens kurs, så er jeg helt sikker på at alle ville blitt lykkelige - inkludert disse allerede dagen etter.

6 Likes

where did you get this from?

De har ikke skiftet ut ledelsen?

1 Like

Take it for granted regard confidence BoD: No new mgmt, comments on Q from mgmt on business development activity and new hiring in bus dev.

With all these negativity and comments and judgements. The future is always uncertain in the marketplace. And in Biotech its great risk (and great possible return if success).
BUT todays marketvalue of these results, R&D, patents, cooperations, studies clinical and preclinical is worth just above 400 million NOK. This mcap should be taken into consideration with regard to uncertainty. How much uncertainty and negativity in scenario is already priced in?

2 Likes

Quote HPB:
“We can all agree the company is currently facing a number of challenges of concern to us all” ,

That explains where we are in share price. I hope for a deal somehow, somewhere, somewhat to at least restore the company valuation. As it looks now, we dont have any firm guidance for what should happen in H-1 as the only guidance last quarter was the IDMC review which we got on time last month. it seems that everything else is a surprise if it comes.

then the question will be … is it faith or confidence?

No one guides or comment on possible deals!

The Share price is down above 70kr of course there are concern. BUT no new management and great activity in business development…

Imo. I donno. No one does, but the Share price is crushed so the feet has made its call. Slim faith and priced in a lot of negativity. Has nothing to say what i deduct or hope for.

Jonas Einarsson in the latest radforsk podcast had som great comments on PCI Biotech AND the Norwegian biotechs outlook.