Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

PCI Biotech - Småprat (PCIB)

Complete study report for bile duct phase 1 is now published …. Strong data … feel sorry for release :slightly_frowning_face:

https://academic.oup.com/oncolo/advance-article/doi/10.1093/oncolo/oyab074/6543670?searchresult=1&login=false

Has never been about data crisis in pci biotech

27 Likes

Har aldri vært i tvil om at disse dataene ville bekrefte det vi langt på vei har visst. Burde bli mottatt som en ikke akkurat stor, men likefullt god nyhet.

3 Likes

The objective response rate (ORR) was 42%, including two complete responses, while ORR at the highest dose was 60%. Progression-free survival at 6 months was 75%, and median overall survival (mOS) was 15.4 months, with 22.8 months at the highest fimaporfin dose.

Hvor er det skoen trykker for Pcib :thinking:

4 Likes

Stang ut,
Snart rett i krysset💥

3 Likes

Manglende evne til å gjøre god teknologi om til inntekt

4 Likes

MAX UFLAX.
hode/ nakke stoppet pga utfordrer ville komme før i mål.
De feilet… Pcib hadde fantastiske resultater…
Gallegang… AZ kommer med ny soc.
Pcib har sannsynligvis bedre resultat,men hva hjelper det i en firkantet biotec verden.
Nå kjøres Hode/nakke i gang igjen,med morgendagens behandling…
Denne gangen blir det Gull💥

18 Likes

“The mOS for all 16 patients was 15.4 months, with an OS of 22.8 months for the 6 patients receiving the highest fimaporfin dose (Table 2). In comparison, the OS in the ABC-02 study establishing gem/cis as a standard-of-care therapy was 11.7 months.”

mOS i TOPAZ1 var altså 12,8 mnd :roll_eyes:

Denne artikkelen er nå bare salt i såret for både selskapet og aksjonærene :cry:

17 Likes

Kan de fortsette der de sluttet ? Eller må de ta alt på nytt igjen ?

Forrige gang var det med cellegift,fimachem.
Nå blir det vel fimanacc/vacc.
De sitter på veldig verdifull info fra forrige gang.
Men kan ikke fortsette der de slapp.
Men studier nå,kan gå relativt raskt :norway:

4 Likes

Et land med en helt overdådig tilgang naturressurser ifht folketall, som ble sent industrialisert pga hundreårene som dansk lydrike, og hvor industrialisering i det store og hele har vært basert på samme tilgang på naturressurser. Det innebærer langt på vei noe tilsvarende det Marx kalte et “kompradorborgerskap”. "Janteloven"setter også stadig preg på det meste. Sånt som dette forteller mye om nordmenns forhold til høyteknologi. Det kan gi inntrykk av at en endring er på gang. Men i den grad det skulle stemme så er det kun fordi det politiske miljøet har mer enn begynt å ane at man kan få problemer når olje- og gassintektene etterhvert går nedover samtidig som man skal finansiere både “eldrebølge” og masseinnvandring osv. Sålenge man har kunnet klare seg uten så har man med vitende og vilje gått inn for å hindre slike som Isak i den artikkelen å få utvikle sine evner. Det har snarere vært for en bonus å regne at man også kunne ta fra dem gleden ved å oppleve mestring. Slik har det vært helt siden det gikk opp for politikerne omkring 1970 hvor store oljeinntektene kunne bli. Og selvsagt bærer også investormiljøet i Norge preg av samme innstilling. Og derfor mer eller mindre sultefores slike selskaper på kapital. Var det ikke for det så hadde vel neppe heller styret endt opp med den “spydspisstrategien” med en ganske ensidig satsing på behandling av gallegangskreft…

3 Likes

Uff…, hun der Åshild Berg-Brekkhus virket som ei som holder igjen folk/barna og ikke liker at noen er flinke… Jeg gremmes over slike personer… :unamused:

1 Like

Enig, og dette viser igjen at PCI resultatene er svært gode og kanskje burde ha fått bli den foretrukne behandling for denne pasientgruppe. Det er utrolig at slike kall det byråkratiske forhold og i tilfeller BP setter standard når det ser ut til at den beste behandling ikke blir SoC. Ikke minst svært trist for pasienter.

Jeg skjønner enda mindre nu hvorfor PCI feilet i RELEASE nu. Og de forhold beskriver hvor enorm volatilitet og risiko det er i biotek. Enormt mange forhold å ta hensyn til når ikke slike gode resultater gjorde RELEASE til suksess.

Radforsk bedrifter og norsk biotek synes å være i verdensklasse med tanke på resultater. Håper det lykkes for PCI Biotech og norsk biotek.

10 Likes

Vet ikke om denne artikkelen fra fiercepharma om Olix og PCIB er delt her før (jeg husker i hvert fall ikke å ha sett den)?

“The PCI collaboration furthers OliX’s ambitions in dermatology. In a statement, OliX CEO Dong Ki Lee said the collaboration will “significantly accelerate our efforts to bring our dermatological RNAi programs to the clinic.” The partners will use the androgenic alopecia program as a proving ground.”

Og fra den nylige Q421-rapporten til PCIB:

Synes det lukter litt fugl av dette, spesielt når PCIB nå omtaler samarbeidet som “omfattende”.

Kommersialisering av RNAi er på et meget tidlig stadium, selv 20 år etter det ble ordentlig introdusert til omverdenen. Meget spennende at PCIB er godt med her i tospann med Olix innen områder der PCIB-leveringsteknologien virkelig kan komme til nytte.

Denne artikkelen om RNAi var interessant og oppsummerer den vanskelig oppstarten av RNAi-produkter på markedet og den nå tilsynelatende lyse :flashlight: fremtiden for RNAi-baserte produkter:

"With any luck, RNAi’s ‘difficult adolescence’ truly is over. While there are still some issues to be overcome (such as the high price of first-wave RNAi medicines hampering affordability), the technology looks to be finally living up to its potential as a truly revolutionary and disruptive new class of medicines. "

EDIT: Glemte å legge til link til artikkelen fra fiercepharma.

32 Likes

10 måneder siden male pattern baldness ble beskrevet som « proving ground»………altså vet de to partene resultatene allerede…… …hemmelighold og patenter…………kanskje kommer bomben , til vår middag her i dag….:sos:

11 Likes

Både eTheRNA og OliX forventes å skapt gode synergier med PCI-teknologien, jfr signalene som er gitt. Vi har ennå ikke sett grunner for at resultatene av teknologien svikter. Et samarbeid fra 2016 (eTheRNA) må være for en grunn. Skal de gå videre klinisk, skal det penger på bordet og milepæler skal defineres. Det er vel heller ikke utenkelig at et større pharma blir involvert før de eventuelt går klinisk. Merck ble for eksempel nylig involvert i eTheRNA sin mRNA gjennom en Research Agreement (eTheRNA Announces Research Agreement with Merck KGaA, Darmstadt, Germany to access mRNA technologies)

Selv om PCIB nå verdsettes under cashbeholdningen, fremførbart underskudd og -35,2% evt skattefradrag, kan vel dette endres til en rakett om rette meldingen kommer?

Jeg sitter i så fall stille med mine lodd.

20 Likes

Stille i fjøset💥
Kan det være at per og co ,jobber med noe for. Tiden :grinning:

1 Like

Det har rent mye vann i sjøen siden kursen var på 28 tallet, for så videre å dra seg opp til 80 tallet. Herre min hatt er glad jeg bare hadde en student post. Tørr ikke å tenke på dem som var ALL IN nå som kursen er på 4 tallet. Tragisk. Spørsmålet ,vil dem i det hele tatt klare å blåse litt liv i denne…

2 Likes

Informativt

7 Likes

Jeg var All inn …
Og er det fremdeles, øker jevnlig…
Denne teknologien er så potent nå,og kan brukes til et utall av ting…
At ikke det skulle slå til på noe,er for MEG, Utenkelig💥

3 Likes

De trenger forhåpentligvis ikke 17 ansatte for å legge ned Release. Vi har ikke sett noe hvorfor de ansatte flere ennå, men det må være for en annen grunn enn å avslutte et studie, og at teknologien har ingen verdi.

12 Likes