Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Rovio (ROVIO)

Andre som ser på Rovio ? De har ikke hatt noe vekst de siste årene og har også slitt litt med marginene. De har nok brent en god del mer cash enn de hadde tenkt på Hatch og har heller ikke vært flinke nok til å justere UA til et fornuftig nivå. I år har de sagt at de bare skal bruke 5 mill euro på hatch mens de brukte det dobbelte i 2019. I Q1 justerte de også ned UA med 10mill euro i forhold til q1 19.

Jeg liker jo ikke at de har hatt mye fokus på Hatch men virker som om de i år har mer fokus på å få opp marginer og nye spill. EBIT i q1 var 12.7mill EUR og spørsmålet er om de klarer å levere på samme nivå resten av året. Blir jo overrasket om ikke Q2 blir greit :wink:

Small town murders(match 3 spill) ble launchet i midten av juni og ser vel foreløpig ut til å gjøre det greit. Det er vel uansett langt unna angry birds 2 og angry birds dream blast.

2 Likes

Ser ut som om Rovio fortsetter som i Q1. DVS , stabile inntekter men lavere UA . EPS for H1 2020 er 0.26 mens den for hele 2019 var 0.17 . Klarer de å få til litt vekst kan det bli kjekt…

2 Likes