Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Russland/Ukraina debatt 2 1

1 Like

Er mange forskjellige videoer filmet av forskjellige folk av de samme bilene lagt ut den siste timen. Hvorfor skulle man flytte på disse akkurat nå? Bare for å vise NATO?

Trending joke in Ukraine:
‘NATO is free to apply for Ukrainian membership’.

2 Likes

Nå begynner putin og true om Sverige og Finland søker Nato medlemskap.

2 Likes

God gammeldags fleksing!:muscle::muscle::muscle:

Ser det i sammenheng med denne flørten mellom FI, SE og NATO

4 Likes

Interessant vinkling om effektiviteten av sanksjoner og joker nord kortet til Putin.

4 Likes

Kan være gamle filmer, men på samme måte som USA flyr B52 rundt baltikum er det nok for å vise litt styrke.

1 Like

Artikkelen her

Nå har plutselig kina fått en annen tone…

" Kinas utenriksminister: Ukrainas uavhengighet bør respekteres

Kinas utenriksminister Wang Yi sier i en uttalelse at Ukrainas uavhengighet bør respekteres, og at samtaler mellom Russland og Ukraina bør gjennomføres så fort som mulig. Det melder Bloomberg…"

4 Likes

Ja, noe er i gjære….:thinking:

1 Like

Er godt eksempel på ytre motivasjon. Invasjonen av Ukraina har gitt en god avmåling på hvordan reaksjoner mot Taiwan kan bli. Tror likevel slike uttalelser ikke er annet enn påtatt spill.

1 Like
1 Like

Hvis dere har barn og de har tilgang til TikTok, ville jeg kanskje revurdert det nå. Så en Russer bli skutt på kloss hold der i stad, i mellom videoer om matlaging og treningstips. Også mye russisk propagandavideoer som spres, blant annet fallskjermhoppere som livestreamer at de lander i Ukraina.

Edit: er dette den første store livestreamede krigen? Golfkrigene ble jo sendt via TV reportasjer, det samme med Afghanistan… mens nå sitter alle med TV studio i lomma, så forventer at “sannheten” om hva som faktisk skjer vil spre seg lettere, både innenfor og utenfor de berørte landene.

18 Likes

CNN gjorde seg vel store på Desert Storm som første og eneste som sendte live gjennom bombetokt hvis jeg ikke husker feil? Mener å ha sett en film med Michael Keaton om det. Men klart… har skjedd et par ting siden 1990

Edit: ikke første og eneste. Men CNN hadde bredere dekning av flere årsaker, og gjorde nok sitt til sin enorme fremvekst i etterkant. Både ABC og CBS rapporterte live under bomberegnet i Baghdad. Filmen var Live from Baghdad (2002).

3 Likes

At de kjøres gjennom Moskva kan like gjerne være et virkemiddel for å skremme egen befolkning (NATO er så farlige at vi må ta frem disse) som det er for å skremme vesten.

1 Like

Fake Z-merke på Topol M. Stemmer ikke.

Tror også det er RS 24 og ikke Topol M ut fra det jeg finner ut.

1 Like

Da stemte ettertningen om kill lists rimelig bra mao.

Forsåvidt så er jo de beste tsjetsjenske krigerene anti moskva. De som er pro Moskva er rimelig tamme vs det Russerene måtte sloss mot.

Tipper disse blir kanonføde.

1 Like