Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

SoftOx Solutions 2021-2022

Håper det drøyer, og at billigsalget vedvarer ei god stund.

Vanskelige å tenke at bitene ikke skal falle på plass her, bare å ha en rimelig tidsperspektiv :slightly_smiling_face:

1 Like

Between 4% and 8% of the EDF budget is devoted to development or research for disruptive technologies having the potential to create game-changing innovations.

Budsjettet er på 8 milliarder euro.

3 Likes

Men det ser ut til å være over mange år? 8 mrd €

1 Like

22-27

To be announced in July

Havner softox i countermeasures gruppen? 50 M€

1 Like

Stemmer det

Hvor er du?

Veldig sikker på at det blir meldt av selskapet umiddelbart, men vi vet ikke når de får beskjed om eventuell avgjørelse.

Interessant at det står EU or Norway :eyes:

Jeg er på Østlandet. Bare hjemme og tar det i rolige former…

Top 5 biotech og pharma premarked i dag:
This Morning’s Top 5 Gainers Report:

$AFIB (117%)

$EVFM (69%)

$EPZM (65%)

$NRSN (53%)

$TENX (45%)

Se oncopetides i dag, 80% opp på EU godkjenning. Ser ut som EU og FDA godkjenning er tingen for å å trigge raketten.

5 Likes

Tror man skal passe seg for å sammenligne epler med pærer. Softox vil komme som en rakett om de får på plass noe som sjokkerer markedet. Som støtte pålydende 100 mill NOK. Om ikke så vil man fort måtte vente på at forskningen skrider frem mot markedsgodkjenning. Som ikke er fryktelig lenge hva gjelder SWIS, samtidig som det finnes usikkerhetsmomenter som trekker ned i det kortere bildet. Så summa summarium; det finnes betydelige grunner for alle valører av optimisme/pessimisme. IMO.

Og den gulroten ifb med betydelig pengestøtte fra EU er spennende. Ingen tvil om det.

2 Likes

Enig i det, men det viser seg at alle eplene og pærene både i sverige og i Usa går som et helvette med EU eller FDA godkjenning, tar vel vekk en stor risiko da. Tror partner er viktig her, eller noe som tar bort pengeproblem frykten og seff den 100 mill støtten som ikke bare gir penger til forsvarsprosjektet, men gir en helt hinsides bekreftelse i forhold til NATO-

1 Like

Så du mener godkjenning i FDA/EU av desinfeksjon og SWIS ikke vil ha betydning? Som vel er rundt hjørnet.

1 Like

Mente å skrive SWIS, ikke SIS. Mao; absolutt, hvertfall hva gjelder SWIS. Samtidig tror jeg at det må mer til for å få varig oppgang, som en partneravtale som både konkretiserer det hele og tar bort risiko.

Da er vi enig :+1:t3:

Kan du opplyse litt rundt dette med 100 mill. støtten, for oss uinnvidde? Hva er dette og hvor sannsynlig er det? Når kan man ellers forvente svar på godkjenning av desinfeksjon og SWIS? Ventetiden på desinfeksjon begynner vel nå å bli veldig lang?

Største triggeren vil nok være en EU godkjenning og endelig kan begynne å selge produkter til langt større markeder, eventuelt partner på SiS med solid up-front selvfølgelig.