Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

SoftOx Solutions 2021-2022

Like saklig som alltid

2 Likes

Har generelt null respekt for de som gjentagende bajser et case just for the sake of it. Ødeleggende for forumet og gir null mening. Men kan alltids svare.

EU-godkjenning kan komme om et par uker eller om ett år og utover det er det stønad fra european defence fund som er den mest nærliggende. Softox har historisk sett falt lite i tørkeperioder. Ingen salgspress fra topp 50 og det er begrenset hvor lavt den faller før kursen blir kjøpt opp igjen. Nåværende aksjonærer vet godt hva som ligger for dagen noen få måneder frem i tid. Liten tro på snarlig oppgang av betydning, men føler meg trygg på at den vil gå greit sidelengs i påvente av en trigger.

3 Likes

Eller sydöst.

Noterat endel kommentarer om att det är alldeles för mycket problem att få söknad godkjent m.m. att det nästan skulle vart en sak att fördröja detta för Norge/softox. Om inte det är lite sakligt så vet jag inte.
De ger fulla fucket i vem/vilka som söker.

Så är det bara ett lite tips att inte vara så hårsår folkens. Bara pengar

Føler meg relativt trygg på at egen evne til å vurdere retningen til akkurat Softox overgår dine, men alle retninger er åpenbart mulig. Forøvrig er det vel ingen som har tatt til orde for at det er noe komplott på gang, men enhver som har fulgt med bør ha fått med seg at svenskene sin begrunnelse for å nekte godkjennelse er fullstendig åndssvak.

3 Likes

Dette innlegget ble rapportert og er midlertidig skjult.

Dette innlegget ble rapportert og er midlertidig skjult.

Dette innlegget ble rapportert og er midlertidig skjult.

Dette innlegget ble rapportert og er midlertidig skjult.

2 Likes

Dette innlegget ble rapportert og er midlertidig skjult.

Dette innlegget ble rapportert og er midlertidig skjult.

Vi avrunder for i kveld gutta

6 Likes

Ble det snakket om notering på hovedlisten?

Ja, de planlegger notering men sa ikke når.

1 Like

De har lagt ut video på hjemmesiden av Webinaret de hadde på engelsk samme dag som det norske (17.nov). Samme innhold og budskap, men uten Q&A-del.
Er vel få store aksjonærer (topp 50) utenfra Skandinavia så noe positivt er på gang.
Liker at de nå er mer målrettet på USA-markedet både på Safedes og SWIS selv om det vil ta tid før inntektene kommer. Gode partneravtaler med solide aktører vil nok gjøre susen uansett

5 Likes

En av det mer interessante som kom frem, at de er så målrettet i den retningen. Og ser betraktelig mer mot det globale markedet med innrømmelsen om at Norge blir for smått til at det er formålsmessig som hovedsatsingsområde.

Husk denne fra i fjor…

Sjefstrateg Peter Hermanrud i Sparebank 1 Markets er imidlertid ikke overbevist på prisingen på aksjen. Han mener at selskaper som Softox har det med å skyte i været i sånne situasjoner som vi nå ser.

– Om produktet deres funker som de sier er spørsmålet om det egentlig burde være en kursøkning på 3.000 prosent, heller enn 30. Jeg vet bare at det spekuleres i om det har noen effekt, sier han.

God søndag :slight_smile:

4 Likes

Mcap på 14,5 mrd uten trykking av flere aksjer. Ikke usannsynlig det, med tanke på problemet de da løser. Burde allerede vært priset 300-400% høyere sammenlignet til peers:)

2 Likes

Softox kommer til slutt og vil fremstå som et gyldent eksempel på at man aldri bør skue hunden på hårene.

3 Likes

De blir nå priset likt (faktisk enda lavere) enn bedrifter som er helt i starten på utvikling av kosttilskudd fra fisk, les: ABS. Og langt unna tilsvarende biotec selskaper som driver blant annet med kreft, der konkurransen er myse større og COS mye mindre, imo. Pengemangel og lite kjennskap som gjør at denne blir priset lavt. Men vært tålmodig før jeg, sittet flere år i aksjer før markeder har oppdaget og priset aksjen rett. Kan jo seff feile på veien, men her er det priset inn null sjanse for suksess på noen av produktene.

3 Likes

vi trenger erpe?