Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Targovax - Småprat 2 (TRVX) 1

Nydelige poenger! Allikevel er vi med på å undergrave selskapet ved å jage noen få prosenter av gangen… Håper også selskapet lykkes og hjelper mange mennesker i et alvorlig sykdomsforløp.

7 Likes

21 måneder mOS kom rundt 23 februar. 24 måneder mOS skulle komme rundt 23. mai. Hvorfor sender TRVX en slik melding i dag er litt merkelig. Nå er vi inne 24 måneder + 2 uker + noen dager.

1 Like

(Deleted)

2 Likes

@Wannatri, jeg er ikke sikker på at jeg skjønner deg helt.
Det var n=8 som fikk Oncos-102 i denne studien, mos blir da snittet av individ 4 og 5 som faller fra.
Hvis individ 5-8 fortsatt lever (som i ditt eksempel), og lever mye lenger, kan vel mos bli høyere enn 25?
I og med at meldingen bruker begrepet “will be”, betyr det at de er sikre på at 25 er maks og at de vet med sikkerhet at mos blir i det oppgitte intervallet. Eneste måten de kan vite det er at individ 1-5 har falt fra.

1 Like

Nr 5 lever nok fortsatt. På 24 mnd avlesning var snittet mellom 4 og 5 21,9. Hvis nr 5 lever lenge vil det vere 4 og nå 6 med snitt 25 som vil være mOS.

5 Likes

Et eksempel, og minst 5 pasienter er avdødd. Blant dem som fortsatt lever, er det minst 1 som ikke er kommet forbi den 5. avdøde:
5 mnd. - avdødd
10 mnd. - avdødd
15 mnd. - avdødd
20 mnd. - avdødd

Pasient x - 23,8 mnd., og lever fortsatt.
Dør pasienten i dag blir mOS (20+23,8)/2= 21,9 mnd, og dersom pasienten lever mer enn 30 mnd. i dette eksemplet, vil snittet bli 25 mnd., som er snittet til de med hhv. 20 og 30 mnd.

30 mnd. - avdødd
26
30

De to siste pasientene kan altså være enten i live eller døde, men vil uansett ikke endre mOS.

Vi kjenner selvfølgelig antallet (sjekket ikke opp antallet i farten), og med partall inkludert i studien, vil det være gjennomsnittet av pasient 4 og 5 som gir mediantallet, og da må levetid på 25 mnd. økes til det antall mnd. som gir gjennomsnitt 25 mnd. som i eks. over.

19 Likes

Takk for klar og fin forklaring!

2 Likes

Selskapet leverer og det er strålende, men det er åpenbart at de sliter med å få aksept blant BP. De har vært i samtaler over lang tid i følge ØS og på siste CMD klarte han ikke å skjule skuffelsen " vi kan ikke gi bort selskapet heller". Håper virkelig dette er det som skal til for at ting snur.

Jeg vil bare påpeke at du treffer planke nesten hver gang. Du klager over manglende fremgang, og straks kommer det en melding fra selskapet. Imponerende, må jeg si.

Det er bare å «sitte på henda» litt og vente til manipuleringen avtar. Kursutviklingen nå er latterlig.

1 Like

Hvilken fremgang er det du snakker om, men du er kanskje ikke i aksjen for å tjene penger?

Les bedre.

Aksjen gikk fra 7,8 på tirsdag til 9,6 i går. Det er 25 % oppgang på to børsdager.

Hvorfor solgte du ikke hvis du ikke er i aksjen for å tjene penger? Du kunne kjøpt den tilbake på 8,30 i dag. Helt greie prosenter det vel?

Vi får satse på en ny melding raskt! Hvis vi må gå 2-3 mnd uten nyheter, da siger vi nok sakte tilbake🥴

Ja, men nå tror jeg vi står overfor en spennende periode.

Det blir avklaring (finalization) for neste studie i meso (2+3 L?) med partner, samt tilsvarende for melanom.

Tror det gjelder å kjenne sin besøkelsestid nå.
Dataene er mildt sagt imponerende, prisingen er det ikke.

En av disse må korrigeres, jeg heller mot at prisingen vil hente igjen verdiene av data. Jeg tror ikke på det motsatte; at fremtidige data plutselig blir mye svakere og vil være i tråd med dagens prising.

Caset er betydelig underpriset, vi vet alle hvorfor.
Blir det nok en runde med aksjonærene med slakterabatt, eller har de nå det som trengs for å ta med en partner som verdsetter forskningen og resultatene som Targovax har bygd opp de siste årene.
Er caset tilstrekkelig nok derisket til å kunne bli aktuelle for BP?

Når man ser på andre dealer som er gjort etter fase I og preklinisk så er svaret utvilsomt ja.

11 Likes

Er det slik at Targovax er låst til Merck/Keytruda i 1 linje i meso?

1 Like

Ja, og jeg har fått bekreftet at det gjelder ikke for andre linjer enn 1L.

Det var derfor ØS som sagt kunne snakke om at det var flere partnere som var aktuelle i mesothelioma på siste Radforsk podkast. Jeg har snakket med selskapet om hvordan det kunne være mulig, og fikk da bekreftelse på at avtalen med Merck kun er låst til 1L.

Alle andre linjer står de fritt til å samarbeide med hvem de ønsker, og det kunne man lese ut av gårsdagen melding at de går for.

Jeg mener at verdiene av 24 mnd data bør være skyhøyt over hva man så etter 12 mnd hvor de landet en avtale med “kun” spons av CPI. Jeg vil tro / håper at med beviselig class leading data bør det følge penger med i dealen.

6 Likes

Hvis Keytruda og kjemo blir den nye soc, så vil jeg jo tro at de ser at oncos, vil øke mOS. Men, hvor villig er de til å ta en stor del av kostnaden for et nytt 1 linje studie. Det er jo tragisk å ikke få i gang et 1 linje studie, i tillegg til 2 og 3 linje!

1 Like

Vi vet at Targovax har bestemt seg for neste store steg, og det er melanom. Det er kortere vei til markedet, og det er ingen SoC eller vakuum rundt 1L behandling.
De forventer å få AA på et studie med 100 personer som trolig går raskt å rekruttere til. Mange ledende sykehus er med world wide, det blir knallbra.

Mesothelioma er nå beviselig en god indikasjon for bruk av Oncos. Siden Targovax ikke skal gå det løpet selv, og markedet er i tvil om hva som gjelder for første linje pasienter fremover, har de åpenbart i dialog erfart at flere partnere er klare for å kjøre et studie med Oncos + CPI i andre linjer.

Det kan BP eller tidlig fase selskaper få muligheten til i kombo med Oncos som har levert by far markedets beste data. Det er dyrt å være fattig, og de må velge mellom meso eller melanom, eller selge hele selskapet til en aktør som vil gå begge linjene selv.

Vi kan bare gjette og spekulere, men jeg tror ikke vi får en ny TG-smell. Jeg tror vi får en flott deal om ikke lenge.

18 Likes

Da satser vi på det, og at lykken snur for oss targovaxere!

3 Likes