Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Circio Holding ASA (CRNA) - tidl: Targovax (TRVX) 1

Skal være fredag ja.

2 Likes

Noen andre som stusser over at T. Hansen er oppført som PM på forskningsprosjektet sammen med Valo ? Det omhandler jo både TG og ONCOS, så kan det ha fått noen skjæringspunkt mot cRNA underveis i utviklingsløpet ?

3 Likes

Stusser meir over alle som vil kvitte seg med aksjen for enkvar pris

1 Like

HC sælger de sidste rester … der er solgt mange aktier omkring 0,6, så ikke utænkeligt det definerer bunden for nærværende.

2 Likes

Hadde vi hatt flere aktive kjøpere så kunne nok kursen gått opp noe, men stort sett bare fisking og venting på at noen skal dumpe aksjer. Så lenge ingen er villig til å kjøpe kommer vi heller ingen vei.

Å kjøpe mere aksje i denna,er da bedre å drikke seg full,da får man seg ei fyllekule,en att du skal se,at penga dine blir borte ,har rimlig stort tap på denne, og tror ikke ledelsen klarer å få denne på rett kjør.

1 Like

Ledelsen skal strengt tatt fokusere på å få teknologien til å fungere.

Ledelsen kan dessverre ikke kontrollere at aksjonærene har et IS/Taliban-lignende forhold til egen økonomi, ei heller at adferdsmønsteret til disse er at de heller mot nordlys-ionisert aromaterapi eller homeopati mot selvpåført hodepine.

Edit: Markedet priser i dag T til å være verd 8 mill mer enn Nanov, et selskap uten kliniske program eller definert produktlinje.

Ledelsen er ikke et problem i Targovax.

14 Likes

Ja, men dessverre i TRVX så må de også ha et forhold til Mcap siden den er håpløs lav og det ser ikke ut til å være en nedside. Ledelsen må få opp Mcap for at seriøse investorer skal se på caset ift finansiering. Ledelsen i TRVX ser at aksjonærene ikke er fornøyd med Atlasavtalen og det må de ta tak i. En bedre finansiering står nok høyt på lista. Heldigvis er Melanom utsatt slik at TRVX klarer seg med transje 1 og 2 en god stund fremover.

Atlas kan sålangt bare sitte på sidelinjen og se at aksjonærene selv helt fint klarer å gi bort større og større andel av selskapet. Det er ingen hast å konvertere ser det ut ti. Bare å vente for Atlas for aksjonærene i TRVX ordner gode betingelser.

2 Likes

Har selskapet kommunisert at de vil bruke mindre penger pr Q enn de gjør i dag?

Nei, men det sier seg selv. De har brukt mye penger på Melanom det siste året. De må trimme organisasjonen til kun å kjøre cRNA og det tar litt tid. Forventer besparelser her ja,

1 Like

Dette er et særdeles vesentlig poeng som EW nevnte på siste podkast. De kan ikke kapitalisere på en så lav mcap, de må gjøre noe før de kommer dit, så da må data og utvikling fra cRNA være triggeren som gjør at de ender opp med en mcap hvor upfront betalingen i seg selv ikke er større enn hele mcap. Hvordan de i praksis skal få det til, ja det er en annen sak…

3 Likes

Når det gjelder cRNA så kan de finansiere gjennom Circio og jeg tror investorene ser litt annerledes på det caset enn hele TRVX.

Det er vanskelig å forske på andres penger når verden hever prisen på nye penger med renteøkningene og samtidig faller verdien av de midlene de har til svakere krone og inflasjon på toppen. Investeringscaset er vanskelig å selge inn for alle som ikke skal dra nytte av forskningen, men for dem er det billigsalg.

0,60 slutt,jaja nok en dag på taperlista

Jaja, bare å gratulere Atlas med full kontroll over selskapet.

Takk til alle medaksjonærer og tidligere aksjonærer for å gi bort selskapet til spotpris…

grusomt og forferdelig trist

Historien er ikke over enda, så lenge market cap holder seg over 50M og alle andre krav er oppfylt fortsetter avtalen og Targo kommer til VIP. Om man vil eie aksjer til det får være opp til hver enkelt, men uansett får vi se dataene og det blir spennende.

Nei, ikke over, men Atlas vil få veldig stor eierandel pga denne utviklingen her.

Frykter at bunnen er enda ikke satt. Har aldri vært mer ukomfortabel med plasseringen av egne midler enn dette. Det lukter potensielt brudd på lånevilkår før selskapet kan dra andre ess opp av ermet. Poster på AACR medio april bør være full av sprengstoff.

Skjønner bare ikke hvorfor selskapets ledelse - både nåtid og fortid - skal slippe unna kritikk ? Det er vel ikke uten grunn at selskapets aksjonærer reagerer, og har reagert som man kan lese av listene på bakgrunn av oppnådde resultater siden IPO.

1 Like