Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Circio Holding ASA (CRNA) - tidl: Targovax (TRVX) 1

… jeg tipper der er installeret en slags printer i forbindelse med TRVX tickeren; hermed ment at hvér gang jeg køber én aktie, så printes der én ekstra …

1 Like

ja ja økte en del i dag,håpe på en god dag i morga :joy:

Logisk sett skal man være relativt safe i forhold til Healthcap og Atlas fram mot VIP, men er ikke alltid aktører opptrer logisk, så helt sikre er vi jo aldri. Uansett tenker ikke dette er et så dumt startpunkt for forventninger. Skulle kjøpt en del selv, men har dessverre ikke mulighet nå. :frowning:

1 Like

Bak betalingsmur

1 Like

ONCOS 200

Det kom melding om at Targovax satte de 2 studiene med Oncos 102 på hold for å prioritere circRNA.

Det kan likevel synes som at det pågår utvikling av neste generasjons Oncos - ONCOS 200:
Dette ligger ute hos Targovax / oversatt:

Targovax har også en portefølje av nye ONCOS-virus i preklinisk utvikling, både internt og gjennom flere samarbeid med partnere. I andre generasjons ONCOS-virus er DNA-nyttelastkapasiteten til ryggraden økt utover ONCOS-102 for å inkludere flere transgener. De første prekliniske resultatene fra ONCOS-200-serien viste klar anti-kreftaktivitet og mekanistisk synergisme mellom de to transgene nyttelastene. Ulike ONCOS-programmer testes ut i samarbeid med eksterne partnere. Disse oppmuntrende observasjonene undersøkes videre for å belyse transgenfunksjonalitet og virkningsmekanisme in vivo.

7 Likes

TG01

Kreftvaksinen til Targovax har samme utspring som Ultimovacs sin UV1.

Det er 3 vaksiner som har utspring fra forskningen fra 70 og 80 tallet og fram til i dag og utviklingen av disse pågår nå i 3 separate selskaper.

Gustav Gaudernack identifiserte 3 mulige targets for kreftvaksiner.

Ultimovacs – UV1 - hTERT
Targovax — TG01 - KRAS
Hubro Therapeutics - FRAMSHIFT

Kreftvaksiner er i ferd med å få gjennombrudd og da særlig om UV1 til Ultimovacs slår til slik mer og mer tyder på etter hvert som tiden går.

Det er i lys av dette en også må se studiene som Targovax nå har /setter i gang med TG01.
Spesielt den randomiserte studien ved Kansas Cancer Center vedrørende bukspyttkjertel, som det i dag ikke finnes god behandling av, kan gi også TG01 et gjennombrudd og dette behøver ikke ligge så langt frem i tid. Det er 24 pasienter som skal inngå i denne studien.

Jeg har laget disse 2 innleggene om ONCOS og TG01 for å minne om at det ligger latente verdier i Targovax etter mange års utvikling og investeringer på rund milliarden. og fordi det er så lett å fokusere bare på kursutvikling i det korte bildet, spekulasjoner om ATLAS osv. Det er mange andre her som kan mye mer om dette enn undertegnede.

Det er altså flere mulige verdi drivere i Targovax ikke bare circRNA og etter min personlige oppfatning har ledelsen fått Targovax “på skinnene” igjen. Så får vi se om verdiene kommer frem på en slik måte at kursen også stiger.

13 Likes

Nei, helt dødt er det ikke. Samarbeid med Papyrus Therapeutics annonsert i 2021.

  • The parties will explore the feasibility and effect of combining their respective oncolytic virus and receptor tyrosine kinase (RTK) inhibitor technologies
  • Targovax retains the right to develop and commercialize novel drug candidates emerging from the pre-clinical collaboration

Og hva med denne. Noe nytt etter 3 år ? Valo har fått innvilget 2 nye patenter.

6 Likes

Apropos Valo. Sikkert gammelt nytt for mange, men greit å friske opp hukommelsen. Tror det er nevnt noen ganger at midlene ikke er utbetalt pga “house-keeping issues” hos Valo ?

1 Like

HC har solgt unna et solid jafs av restbeholdninga. 1,8 mill igjen på siste liste.

4 Likes

Tipper HC har solgt denne uka også og er snart tomme,den lista va vel i fra fredag?

1 Like

Skal være fredag ja.

2 Likes

Noen andre som stusser over at T. Hansen er oppført som PM på forskningsprosjektet sammen med Valo ? Det omhandler jo både TG og ONCOS, så kan det ha fått noen skjæringspunkt mot cRNA underveis i utviklingsløpet ?

3 Likes

Stusser meir over alle som vil kvitte seg med aksjen for enkvar pris

1 Like

HC sælger de sidste rester … der er solgt mange aktier omkring 0,6, så ikke utænkeligt det definerer bunden for nærværende.

2 Likes

Hadde vi hatt flere aktive kjøpere så kunne nok kursen gått opp noe, men stort sett bare fisking og venting på at noen skal dumpe aksjer. Så lenge ingen er villig til å kjøpe kommer vi heller ingen vei.

Å kjøpe mere aksje i denna,er da bedre å drikke seg full,da får man seg ei fyllekule,en att du skal se,at penga dine blir borte ,har rimlig stort tap på denne, og tror ikke ledelsen klarer å få denne på rett kjør.

1 Like

Ledelsen skal strengt tatt fokusere på å få teknologien til å fungere.

Ledelsen kan dessverre ikke kontrollere at aksjonærene har et IS/Taliban-lignende forhold til egen økonomi, ei heller at adferdsmønsteret til disse er at de heller mot nordlys-ionisert aromaterapi eller homeopati mot selvpåført hodepine.

Edit: Markedet priser i dag T til å være verd 8 mill mer enn Nanov, et selskap uten kliniske program eller definert produktlinje.

Ledelsen er ikke et problem i Targovax.

14 Likes

Ja, men dessverre i TRVX så må de også ha et forhold til Mcap siden den er håpløs lav og det ser ikke ut til å være en nedside. Ledelsen må få opp Mcap for at seriøse investorer skal se på caset ift finansiering. Ledelsen i TRVX ser at aksjonærene ikke er fornøyd med Atlasavtalen og det må de ta tak i. En bedre finansiering står nok høyt på lista. Heldigvis er Melanom utsatt slik at TRVX klarer seg med transje 1 og 2 en god stund fremover.

Atlas kan sålangt bare sitte på sidelinjen og se at aksjonærene selv helt fint klarer å gi bort større og større andel av selskapet. Det er ingen hast å konvertere ser det ut ti. Bare å vente for Atlas for aksjonærene i TRVX ordner gode betingelser.

2 Likes

Har selskapet kommunisert at de vil bruke mindre penger pr Q enn de gjør i dag?

Nei, men det sier seg selv. De har brukt mye penger på Melanom det siste året. De må trimme organisasjonen til kun å kjøre cRNA og det tar litt tid. Forventer besparelser her ja,

1 Like