Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Targovax - Småprat 2 (TRVX) 1

IOVaxis buys an exclusive option to license the TG01/02 cancer vaccines for China, Hong Kong, Macau and Singapore, for a fee of USD 250.000

1 Like

… der er sgu’ dømt aflåst sideleje i den aktie for nærværende; forventer en slags tiltagende intereresse fra primo december.

Den er da op 42% på et år? :joy:

Targovax demonstrates encouraging survival data for ONCOS-102 in mesothelioma

38 Likes

Spøsmål. Skal man selge i deg? Og kjøpe noen dager senere?

Må si dette ser slett ikke verst ut! Viktig at det er randomisert studie.

5 Likes

Sterke data dette ja, men på få pasienter. Med slike tall i en registreringsstudie ville man nok fått godkjenning alene, blir spennede å se hva de får til med cpi.

1 Like

At the 18-month follow-up, more than half of the patients in the first-line ONCOS-102-treated group were still alive, and the mOS was not yet reached. Based on current survival data the mOS will be 18.2 months or longer. For the first-line SoC-only control group, less than half of the patients were alive, and mOS will be 14.2 months or less, which is similar to outcomes from previously reported trials where patients received the same chemotherapy treatment1.

4 Likes

Oncos og kjemo viser uten cpi at de er best i class, mOS minimum 18,2 mnd🚀 Få pasienter, men veldig lovende!!!
« Food and Drug Administration (FDA) approved the combination of ipilimumab and nivolumab (Yervoy and Opdivo) for the first-line treatment of MPM based on mOS of 18.1 months (Baas 2020), and this is expected to serve as a benchmark for further approvals»

5 Likes

Husk at mOS fortsatt ikke er endelig, noe som ble understreket av Wicklund flere ganger på siste radforsk.

P.t er mOS 28 % bedre i relative termer enn kontrollarmen, og fortsatt lever over halvparten av Oncos-pasientene! Vi snakker ganske store forskjeller allerede, og med 24mnd avlesning er det grunn til å tro at effekten vil bli ca 40 % eller bedre.

Gleder meg ikke noe mindre til melanom-data etter å ha sett dette nei :sunglasses:

18 Likes

Spørsmål 2. Hva er forbindelse mellom disse resultatene og siste emisjon som var begrenset til 10% så vidt jeg husker. Mulig at pengene skulle også streke seg til Melanom avlesning men kanskje ikke. Hva er mulig scenario her?

1 Like
9 Likes

Pengene de hentet sist gjør at de kan vente til H1 med å fylle på. Lite sannsynlig med emisjon før melanomdataene. Dagens dataslipp bekrefter tidligere data fra Mesothemliom og gjør det mer sannsynlig (i mitt syn) at neste pengeinnhenting ikke kommer før de er enige med Merck/MSD om utformingen og størrelsen på fase 3-studien de vil starte i H2. Da blir det en større emisjon, naturlig nok. Muligens med bidrag fra Merck, hvem vet.

1 Like

Når de første data på dette studiet ble sluppet i januar 2020 åpnet kursen opp 3 kroner (gikk fra 9 til 12).

Den gangen visste man bare at det så lovende ut på 6 mnd data, men man kunne ikke se særlig forskjell på mOS, kun PFS.

Nå ser man klarere og klarere at dataene utvikler seg i favør av pasientene; de lever stadig lengre enn de som fikk SoC. Slikt skal prises inn når man holder på med farma, det skal lønne seg å vise til mer virkningsfulle behandlingsmetoder enn eksisterende førstevalg.

Vi bør nærme oss det punktet hvor bredden av investorer igjen begynner å se til Targovax. Dette er for sterkt og solid til at det kan ignoreres.

21 Likes

Targovax: Oppløftende data fra ONCOS-102-studie

Targovax har sluppet 18-måneders oppfølgingsdata fra sine fase-1/2 studier av ONCOS-102 i kombinasjon med standard-of-care (SoC) cellegiftbehandling på MPM-pasienter, som viser at median overlevelse er minst 18,2 måneder sammenlignet med 14,2 måneder med bare cellegiftbehandling.

Det fremgår av en melding tirsdag.

–Vi er svært fornøyde med at overlevelsen med ONCOS-102 er så god. Vi har allerede slått fast at ONCOS-102 skaper kraftig immunaktivering, og vi ser nå at denne immunaktiveringen bidrar til at pasientene lever lenger. Hvor mye lenger får vi kanskje vite ved neste avlesning i første halvår 2021, men allerede nå er det veldig lovende, sier medisinsk direktør Magnus Jäderberg i Targovax i meldingen.

Den kraftige immunaktiveringen gir et godt fundament for å kombinere ONCOS-102 med annen immunterapi, slik som sjekkpunkthemmere, og det antas at en slik kombinasjon kan gi enda bedre kliniske resultater i denne indikasjonen. Targovax og Merck jobber nå med å vurdere mulighetene for en samarbeidsstudie der ONCOS-102 og Keytruda kombineres i mesotheliom, opplyses det.

–Vi ser allerede nå at ONCOS-pasientene har en veldig god overlevelse, og sammenhengen mellom immunaktivering og forbedret overlevelse er akkurat det vi håpet å se. Dette danner grunnlaget for å kombinere ONCOS-102 med sjekkpunkthemmere, og de underliggende biologiske mekanismene tilsier at overlevelsen ved en slik kombinasjonsbehandling vil kunne bedres ut over ONCOS-102 og cellegift, sier Magnus Jäderberg.

3 Likes

Husk at svulstene var nesten DOBBELT så store i armen som fikk Oncos! Dette er råsterke data!

43 Likes

(Deleted)

3 Likes

7,25 i åbning … spændende om markedet kan etablere sig over tidligere emi niveau.

Dette var bra! Spørsmålet er hva AZ velger å foreta seg, nå som BMS har fått 1 linje godkjenning og TRVX med meget gode data skal kombineres med keytruda. https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04334759 en oncos arm i denne studien ville vært glimrende…

4 Likes

Greit mtp emisjonen som var. Nå kan aksjen løpe fritt en lengre periode uten at vi trenger å være veldig bekymret for å få den i fanget rett etter nyheter.

5 Likes