Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Targovax - Småprat 2020 (TRVX)

Synes det er merkelig men også interessant at det finnes svært lite tilgjengelig informasjon om IOVaxis (og ImmuOn Therapeutics) som sitter på den andre siden av bordet i denne avtalen. Kan selskapet være et slags kanal for internasjonale aktører som ønsker fotfeste i Kina av regulatoriske hensyn når det gjelder kapital, patentbeskyttelse, etc. Her skal man kanskje heller se på ressurser som Management og Advisory Board ?

2 Likes
1 Like

Meget interessant

ImmuOn omtaler jo faktisk seg selv som:

> ImmuOn Therapeutics is founded by oversea returned scientists and is a fully integrated biopharma company. ImmuOn is one of the few biotech companies in China who first explored immunotherapy and related products…|

Det spørs, kanskje det var flere som “returned” enn som dro?

Selskapet er en spin off fra ImmuOn. Kanskje av det ferske slaget også, der man har et delt eierskap med noen. Det sier historien foreløpig lite eller ingenting om. Kan alt for lite om Kina, og normale søk etter informasjon er jo helt håpløst. JV-modeller mellom lokale og internasjonale aktører er imidlertid ganske vanlige i Kina . Som f.eks REC i Yulin. Men legger antakelig alt for mye i dette. Vi får vite mer etterhvert. Tålamod.

Ser at det er diskutert overseas ansatte i selskapet.kjenner til at i mange år har 1/3 del av leget med kinesisk opprinnelse returnert til Kina etter utdanning og noen år i USA.Dette har skapt endel frustrasjon i USA , ‘men blitt svelget av myndigheter so far👨🏻‍🔬

1 Like

:ox:

1 Like

Endte ikke over

– Mange har kanskje lest det som at TG-plattformene var lagt ned og avskrevet. Jeg har hele tiden sagt at vi prøver å gi TG et liv gjennom partnerskap. Nå har vi funnet en partner for å ta kreftvaksinen TG videre for Kina, sier adm. direktør Øystein Soug i Targovax til Finansavisen.

Onsdag kom nyheten om at kreftmedisinselskapet Targovax har inngått en eksklusiv opsjonsavtale med kinesiske IOVaxis Therapeutics. Avtalen gjelder retten til å videreutvikle og lisensiere Targovax’ TG01- og TG02-vaksiner i Kina, Hong Kong, Macau og Singapore.

900 millioner

Opsjonsavtalen gjelder TG-vaksinene for behandling av kreft med RAS-mutasjoner i de nevnte territoriene. Opsjonen må utøves innen ett år, eller så snart IOVaxis mottar den første regulatoriske godkjenningen til å starte en klinisk studie i Kina.

Avtalen innebærer at det kinesiske selskapet betaler 250.000 dollar, rundt 2,3 millioner kroner, for opsjonen. Ved utøvelse av rettighetene betaler IOVaxis i tillegg tre millioner dollar til Targovax.

– Ved å ta i bruk opsjonen har avtalen en potensiell verdi på opp mot 100 millioner amerikanske dollar knyttet til milepæler for utvikling og kommersialisering av TG. I tillegg kommer royalties.

– Dette er en viktig dag for både TG-programmet og Targovax som selskap, fortsetter Soug.

Targovax’ kreftvaksine TG er nå i fase 2-studier. Farmasiselskaper oppgir gjerne maksimale milepælstall i lisensavtaler.

– Hvordan regner dere på 900 millioner kroner i milepælsbetalinger?

– Lisensavtaler inneholder ofte betalinger for å nå visse milepæler. I det vår partner når milepæler, være seg resultater i studiene, godkjenninger fra regulatoriske myndigheter og salgsmål, vil de betale suksesshonorar til oss.

Raskest i Kina

Soug forteller at Targovax har jobbet lenge med å finne en partner i Øst-Asia.

– De kommer ikke rekende på en fjøl, det ligger to års arbeid bak denne avtalen.

Nå venter flere år med omfattende studier før han ser muligheter for en godkjenning av kreftvaksinene.

– Det vil ta noen år før vi kan få en godkjenning i Kina eller Singapore, men for oss blir veien kortere med denne avtalen. «Best case» er en godkjenning i Kina i løpet av 3–4 år, slår Soug fast.

24 Likes

Det var bedre enn jeg hadde håpet!:ok_hand:

Gull om de kjører en arm med CPI også!

Hva med resten av verden?

1 Like

Det kan de lisensiere ut til andre.

1 Like

Husker ikke helt hva som skjedde med TG03, bare å sette igang noe preklinisk igjen, tydeligvis det som er hot om dagen. :sweat_smile:

En bekreftelse på deltagelse med parker hadde gjort susen itillegg til partner på meso. Da har plutselig begge plattformene flere ben å stå på. To av de sponset i kliniske studier også… :yum:

1 Like

Skide godt, glæder mig over vi sluttede på 2 ciffer tal😝
En dag med en rigtig god nyhed som jeg læser aftalen. Og med en Torsdag, hvor nyheden er gennemlæst af diverse interessante investorer, ser jeg kun en vej de næste uger🎇 det eneste der kan bremse fremover er en emission, som jeg umiddelbart ikke kan se ledelsen behøver at køre hvis data er gode på næste readout.

2 Likes

Apropos emisjon, så kjører Mirati en nu… @Ramsess hadde ikke de en god del cash fra før?

Ja så det, jo en 450 mill$ ved forgje presentasjon.
De skal kjøpe noe stort? :innocent:

3 Likes

Oij, emi på 250 millioner aksjer med en opsjon på ytterligere 37.5 millioner. Nå har kursen rammlet ned til rundt 100$… Geez!

Edit… ved 100$ blir det 28.7mrd$ pr. nå er ligger verdien på selskapet mellom 4 og 5 mrd$…

Edit: alt som står her er bare rot, forklaring:
Overtrøtt :sleepy:

96.5 etter stengetid… de var oppe på 130 tallet for 6 dager siden. Greit å ha ca 700m$ cash på book for “lille” Mirati… herlighet…

1 Like

Ja, de ligger på linje med eller dårligere enn TG.

Liten korreksjon. Emi er på aksjer for 250MUSD, ikke 250 mill aksjer til 100$ :see_no_evil:
Antallet er avhengig av kursen de får kjøpere på.