Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Ultimovacs (ULTI) småprat 3

Denne aktøren har tidligere demonstrert mang en gang at de ikke har snøring på biotech, men for en gangs skyld er Ulti idag nevnt i det daglige nyhetsbrevet til BørsXtra:

BIOTEKFAVORITTER: Biotek-analytiker Geir Hiller Holom i DNB fremhever Nykode med kursmål 5x over dagens nivå og Ultimovacs der han tror på en dobling. Mens sistnevnte kan ha snarlige triggere med resultater av studier i mars/april 2024 må man nok vente til 2H 2025 for tilsvarende resultater for Nykode. (DN)
…Når DNBs biotekanalytiker får headline “Spår femgangeren…” i DN så er det nok en artikkel markedet vil merke seg til gunst for begge omtalte aksjer, dvs Nykode og Ultimovacs.

Disse vi har å ‘takke’ for grei oppgang idag? De omtaler seg selv tross alt for å være ‘Norges mest leste nyhetsbrev for investorer’.

5 Likes

5 prosent = måse.

Kan bli mye måkeskrik frem mot nyttår.

hånk

16 Likes

Har shorts gitt opp, eller er det bare en midlertidig pause?

4 Likes

Det er 96000 kr-spørsmålet Truls.

Om de har antydning til vett burde de jo “gi opp” før heller enn siden. Jo lenger de venter jo verre blir det. Lykke til med å kjøpe nærmere én million aksjer i denne floaten. En synlig reduksjon i SSR vil trolig utløse full baluba. Om vi er så heldige gjenstår å se.

6 Likes

Minst4chars

Om Janus skal dekke like diskret som dette blir det artig:

image

4 Likes

170 nå hehe

Sjekk sluttauksjonen. Er det nå Ultimovacs begynner himmelferden?

1 Like

Heftig sluttauksjon, satte middagen i halsen der ett sekund

2 Likes

Begynner å krible litt av chartet når vi fikk en sånn sluttauksjon på HOD igjen

Straks Macd crossover

16,6 millioner omsatt totalt for dagen

3 Likes

Fikk de lurt ut flere aksjer av robotene ved å kjøre kursen opp slik de gjorde så det kom mer tilsalgs før de justerte seg ned igjen?

Vil tro det var intensjon.

Plot twist. JH avtaler å kjøpe 1 mill aksjer i slutt auksjonen av en stor eier til 170 kr aksjen. Vi andre står igjen på 105😅

2 Likes

Jeg vil tro det var noen som prøvde å skrive “107”, gitt at vi lå på 106ish kr rett før. Men så ble det “170”.

2 Likes

Mulig du har rett. Men har sett tilsvarende sluttauksjoner tidligere, i andre selskaper.

3 Likes

Den gikk jo først til 150 før den gikk til 170, så ble den juster nedover raskt på slutten i trinn før sen landet på sluttkursen.

4 Likes

uansett, over 30k aksjer gikk. Tipper Janus er på jobb i morgen så blir spennende å se. Videre oppgang eller mer shorting?

1 Like

Skal vi gjette på at vi ser en del mindre (usynlig) short begynne å dekke nå, mens Janus fortsatt holder på å selge? For i det øyeblikket Janus snur og skal kjøpe, så blir det fort endel skjegg igjen i postkassa for småaktørene som fortsatt sitter igjen short.

Det er en tid for å så og en tid for å høste.

Eller som shorterne sier: Det er en tid for å høste, og en tid for å så.

Måtte forresten sjekke dagens bibelord på bibel.no og det er Jesaja 51,11-16.

Inneholder blant annet:

“De som Herren har fridd ut, skal vende tilbake.”

og:

“Alltid, hele dagen, frykter du for undertrykkerens vrede når han prøver å ødelegge deg. Hvor er undertrykkerens vrede? Snart skal den som er i lenker, bli løst, han skal ikke dø og gå i graven, og ikke skal han mangle brød.”

Da er det avgjort. Det er dekking på gang. Garra.

6 Likes

Fryktelig lenge til avlesning da så hvis de bare kjøper pittelitt hver dag skulle man ikke få dekt inn alt, eller? :thinking:

Uansett, fint med litt oppgang :muscle: