Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Ultimovacs (ULTI) småprat 3

U blir kjøpt opp / får partneravtale lenge før de kommer til å tjene penger.

Ev. så feiler INITIUM, og da kommer U aldri til å tjene penger.

1 Like

Det er jo det vi satser på😇

Det er verdens første randomiserte POC på universell kreftvaksine. Utover Moderna (sin personlige tilnærming) har ingen levert tilsvarende.

1 Like

Hva mener du?

Biotek i denne fasen tjener ikke penger og prises ikke etter inntjening.

Sannsynlighet for at det de utvikler kan kommersialiseres er det jeg mener skal styre kurs, og all økt sannsynlighet burde bidra til økt verdsettelse.

NIPU har bidratt til økt sannsynlighet for kommersialisering , men ser ut til å ha redusert verdsettelsen.

1 Like

Det er det vi satser på, ja.

Mange her hadde nok trodd at PoC (Proof of Concept) i NIPU skulle resultere i en reprising, all den tid dette sannsynliggjør at UV1 virker i andre kreftformer også.

For å si det sånn: Vi har nå en ganske god pekepinn på hvorfor INITIUM drøyer så innmari. Men ingen ekstra gevinst for å sitte fra før PoC til etter.

Men bra for deg! Som kan komme inn til det vi her inne nå tror er nærmest garantert suksess til rundt 100-lappen pr. aksje :wink:

Akkurat noe sånt som antydes i Nykode-tråden er den måten jeg tror aktører som ønsker å kjøpe på bakgrunn av ESMO kommer til å kjøpe mye ULTI-aksjer. Uten at jeg nødvendigvis tror det skjer noe i år.

2 Likes

Ikke umulig, og for så vidt også verdt å merke seg at Radforsk ved Anders Tuv sitter i styret i Nykode og henter her inn penger lenge før kassa er tom. Så det skal man nok ikke utelukke at kan skje i andre «Radforsk-aksjer» også - selv om det ikke er populært og nevne.

Dog veldig overrasket over at det kom allerede nå i Nykode :flushed:

3 Likes

Kom Holom/DnB med noe oppdatert kursmål på Ultimovacs etter radiumpodkasten i dag?

Nei, ikke kommet noe enda. Forventer at det kommer noe i løpet av uka.

20 Likes

Det begynner å tegne seg et klart bilde av at Oslo børs dessverre ikke er veien å gå for norsk biotek.
Det er rett og slett for lite risikovillig kapital tilgjengelig. Selskapene ender opp med å pulverisere egne verdier for å oppnå for sårt tiltrengt ny kapital.

Kanskje dagens Nykode-emi er starten på en ny trend hvor norske biotekselskaper søker seg til større markedsplasser?

4 Likes

Nykode har ønsket seg til NASDAQ i hvert fall to år nå. Lagt om regnskap til USD og deres regnskapsstandard osv, så det skjer nok ikke så fort. Men notering i Stockholm / København er nok raskere og kanskje også bedre enn Oslo.

3 Likes

Tror du ikke dette også kan ha sammenheng med at det har vært litt for mange selskaper som ikke har kommet i mål og lykkes?
Det var jo plenty med risikokapital da f.eks. Nano og PCIB var i vinden?

1 Like

Det snakkes om rasjonale, det søkes etter årsak til hvorfor kursen faller og å finne en logikk bak den svake kursen. Jeg tror de aller fleste ikke skjønner seg på det, men får kalde føtter ved svingende kurs. Tror rett og slett ikke det er mer komplisert en det

Hvordan var det med primary endpoint for INITIUM? Er det for minimum 39 pasienter med progresjon i kontrollarmen?

Primary endpoint i INITIUM er PFS. Oppnådd primary endpoint er HR<0,736 og ènsidig p-verdi<0,1 etter 70 eventer (progresjon eller død).

Når det gjelder de 70 eventene, så er det her Carlos har sagt at det vil høyst sannsynlig komme en ny timeline for avlesning av studien på Q3-rapporteringen 8.nov, siden de ikke ser ut til å nå de 70 eventene på en lang stund enda. Da vil nok også HR-målet for oppnådd PE endre seg, all den tid det blir en beregning på færre enn 70 events.

3 Likes

Kan godt hende at de har 41-42 eventer i kontrollarmen i initum. Men når jeg har hørt Carlos og Bjørheim uttale seg angående dette virker det som de er svært langt unna 70 events.

Så ser ikke bort ifra at det er no sånn som 42- 15-20 pr idag.

Hva tenker dere om dette. Spesielt siden de sier at de er så langt unna at de kunne utsette såpass mye.

6 Likes

Det er noe sånt som 85-90% sjanse for at det er minst 42 eventer i kontrollarmen per i dag.
Vi vet at de er et stykke unna 70. La oss si vi er på f eks 63 eventer nå. Da er vi altså på 42 i kontroll og 21 i eksperimentell. Helt galehus å tenke på

12 Likes

TENK om vi får en HR<0,60 og en tosidig p-verdi<0,05.

Det blir GALEHUS, det.

Og ifølge sannsynlighetsberegningene gjort her på TI (som traff meget godt på NIPU), er det ikke utenkelig i det hele tatt med et slikt resultat, dersom det faktisk er UV1 som forsinker progresjonen slik at de nå må avlese på færre eventer.

Det er faktisk helt SYKT.

24 Likes

Om bare det var et BP som nettopp fikk signifikant randomisert fase-2 POC på UV1 i 2L meso og leverer samme CPI til INITIUM. De kan umulig ha oversikt over de historiske kontrollene, real-world data, pandemieffekten i indikasjonen, statistiske modelleringer og/eller se dette komme. Vanntette skott og alt det der.

/s

13 Likes