At det var?
Buy on news?
85 - 81 ser da vitterlig ut som som en solid dump?
Det er et 5 minuttersbilde. Prøv å ta på deg litt lengre briller
Saksbehandleren hos FIL-Limited klokken 15.00, når de ikke passet på å ha nok skjult salg på 84 og noen tømte ordreboken for salgsordre til og med 85+:
Posterdataene
Vi kjente effekt og sikkerhetsdataene fra før, så posteren ble mest for å se etter røde flagg ifht fortolkningen av resultatene. I så måte er jeg litt skuffet over at de ikke har analysert PD-L1-uttrykk hos pasientene, da vi vet at høyt PD-L1-uttrykk er korrelert med bedre effekt av Keytruda i flere indikasjoner. Jeg synes det er på tide at Ultimovacs leverer på det punktet, og jeg håper ikke det er sånn at de ikke måler det i INITIUM heller for jeg er rimelig sikker på at interessenter vil ønske å se det. (Jeg er inneforstått med at dette primært er en studie for å måle sikkerhet, og at det kan være grunnen)
- Medianalder var 70 år, som er en eldre populasjon ut i fra hva jeg finner i Keynote-006 (61 år).
- ECOG status 0/1 var 15/5. (Normal ifht Keynote-006) ECOG status er en betegnelse på hvor syke pasientene er. 0 er pasienter som oppleves som friske, mens 1 er pasienter som vil slite med tyngre aktiviteter men fungerer i dagliglivet. Jeg anser distribusjonen for å være normal. (70-30 i Keynote-006)
- Forhøyet LDH kan være et tegn på metastaser og en pasientgruppe som det ofte går dårligere med. I studien var det 5stk med >LDH. Det er en normal distribusjon ifht Keynote-006. På waterfallplottet ser vi at 4 av disse fikk PD mens èn fikk complete response. Det lar seg vanskelig tolke annet enn at det er et moment å følge med på i fremtiden.
- Stage 3b, 3c, 4 = 2/8/10. Stage 3c er spredning til omkringliggende vev og lymfenoder, mens stage 4 er spredning til fjerntliggende organer. Virker å være in line med Keynote, men der har de brukt M1a,b,c,d som er et litt annet system. Mulig noe færre med kraftig spredning av sykdom i pembrolizumabstudien til Ultimovacs.
- Vi bør også huske på at dette er en populasjon med halv dose adjuvans i forhold til de randomiserte studiene. Om det har noe å si vet vi ikke, men det er også verdt å følge med på.
- Jeg synes dette ser veldig pent ut. Det er flere pasienter som er i oppfølging med “synkende tumorstørrelse”. Vi bør likevel ikke håpe på for mye, siden Jens Bjørheim sier at de fleste responsene er oppnådd etter 18mo oppfølging. Det kan likevel komme overraskelser, men av positiv art.
- Det er også viktig å få med seg det lovende signalet om av UV1 ikke tillegger behandlingen noe særlig ekstra toksisitet. Det betyr at hvis rasjonalet stemmer og UV1 er effektiv sammen med sjekkpunkthemmere, så vil det være større sannsynlighet for at det vil bli tatt i bruk/kjøpt opp/lisensiert ut for en gigasum.
Alt i alt er det ikke noen røde flagg, men man følger med videre og gleder seg ekstremt til 2-årsdataene.
Kunne også tenkt meg en forklaring på signifikansen av denne pasienten som nektet å la seg følge opp, som noen fortalte om. Det har jeg misset. Har det hatt noen innvirkning på mPFS-avlesningen? Blir pasienten automatisk avlest som et dødsfall eller sensurert? Regner man mPFS ut fra 19 pasienter eller fra 20? I begge tilfellene så virker det for meg som at denne pasienten er grunnen til at mPFS er nådd siden det kun er èn pasient som vipper streken under median? @Forsk Vi kan spekulere i dette i en 5 dager, og så kan du rette opp i podcasten… Ok?
Hvor har du det fra at en av disse 20 pasientene valgte å ikke ble fulgt opp?
Sikker på at det ikke var fra abstractet til BergenBio (fase I/II Bemcentinib og erlotinib). Der var det nemlig en pasient som ikke ønsket videre behandling.
Jaggu. Og det er jo veldig synd, når det åpenbart er denne pasienten som hadde sterkt redusert tumorbyrde, og med god sannsynlighet faktisk endte opp med CR. Det får vi nå aldri vite.
Jeg synes også det er veldig synd, men det må nesten sies å være ganske bra oppfølgingsrate Covid-19 tatt i betraktning.
Som investorer har vi ikke noe annet valg enn å se på den pasienten som en complete responder.
InvestorORR blir da 35% CR og 60% ORR. Det følger da med investorøyne at mPFS på 18.9mo bare er en formalitet, for sannsynligvis - durabiliteten av responsene tatt i betraktning - så har denne pasienten enda respons. InvestorPFS er altså not reached.
I Q4 får vi en ny avlesning som vil fortelle enda mer om durabiliteten til responsene, som er det viktigste nå, i mine øyne.
Nærmer seg 700. Det tilsvarer økningen PHO har hatt på det siste halve året, og AZT sin økning siden nyttår. Antallet svenske aksjonærer i disse er hhv. 1219 og 2852.
Til videre sammenligning har NANO 140 svenske aksjonærer, BGB 84, TRVX 82 og PCIB 46.
Man kan bare lure på hva kursen ville vært uten disse store nedsalgene - antagelig tresifret.
Har de gamle aksjonærene i Autostore kjøpt seg ytterligere opp ?
https://newsweb.oslobors.no/message/535163
Nederst i ASCO-poster meldingen dukker det opp en ny kontaktperson:
Mary-Ann Chang, LifeSci Advisors
Det betyr at Ultimovacs har engasjert LifeSci for å bistå i arbeidet med å tiltrekke seg nye, store utenlandske investorer. De Sousa beskrev denne strategien i Radium rett før jul (var innom temaet flere ganger i episode 154 - mest eksplisitt fra og med 45 minutter og 15 sekunder).
The team has been very busy. When we have all these (different) news in place, the plan is to start with a precise plan to reach out to investors in different geographies (Europe / US). The main objective is to introduce them to the company and the science, because, as in my past lives, you have to meet with them four, five, six times, before you need them. That is the goal.
Dette er ordrett hva LifeSci jobber med:
A non deal roadshow is the most reliable means for a company to build a strong investor base. LifeSci Advisors markets its clients to the top life sciences-focused institutional investors across the U.S., Europe, and Israel. The investor outreach process commences with an individualized peer-comparable shareholder analysis followed by the creation of a target list of investors and a strategic marketing program incorporating the company’s expected corporate news flow and milestones.
In addition to deep relationships with the buy-side, LifeSci Advisors has strong connections with sell-side analysts, investment bankers, specialty salesman and capital markets professionals. The firm leverages these relationships on behalf of its clients to attract additional sell-side coverage, to encourage investor conference invites, and to expand investment banking relationships. Moreover, LifeSci Advisors has an extensive network of retail brokers across the U.S. interested in healthcare investment opportunities.
Asia Pacific is a global hub for life sciences and medical technology R&D, investment, and partnering. Within the region, companies and investors retain a robust appetite for innovative and cutting-edge healthcare technology.
LifeSci Advisors hosts Non-Deal Roadshows in multiple markets across Asia Pacific (China, Japan, Singapore, Taiwan, South Korea, etc.) focusing on investor and partner introductions for clients. Our team cultivates an extensive Asia Pacific network of institutional investors, venture capital funds with international investment capabilities, and local companies looking to globalize through licensing deals and joint ventures.
Morsomt å se at de mener alvor med IR-arbeidet. Siste batch med data var tydeligvis startskuddet for å sette full gass på både PR og IR.
Edit: forstår ikke spørsmålet @Krampa
Spennende! Ser ut til at flere i Oslo Cancer Cluster har knyttet seg opp til dette selskapet.
PCI Biotech skal på:
Nordic Biotech Summit, 29 June, virtual event hosted by LifeSci Advisors
Mange fine likes og retweets på denne.
Den hissige konkurransen melom de ulike BPs immunterapier er ikke begrenset til sjekkpunkthemmere. Her handler det om GSK sin Zejula og AZ sin Lynparza (som er kombinasjonen i Ultimovacs sin DOVACC). En overlegen kombinasjon vil kunne feie konkurrenten av banen, og markedsstørrelsen til disse to medisinene alene var i følge artikkelen USD 2,4 milliarder i fjor og økte med 48%. Når dette altså bare er en av klassene hvor UV1 potensielt gjør den store forskjellen så forstår man fort at dersom man gjør noe annet enn å regne indikasjon per indikasjon og x% penetrasjon, så ender man opp med det styreleder omtaler som Donald Duck-tall.
En overlegen kombinasjon vil kunne føre til at GSK blir minst like interessert som AstraZeneca, og i tillegg så har man denne lille godbiten: AstraZeneca og Merck (MSD) eier Lynparza (olaparib) sammen, strukturert som development cost sharing med revenue split.
AstraZeneca and Merck establish strategic oncology collaboration!
" The companies will share development and marketing costs equally, as well as gross profits from Lynparza and selumetinib"
Ultimovacs med sin UV1-vaksine posisjonerer seg midt i sjekkpunkthemmerkampen, men også midt i PARP-hemmerkampen. Vi er faktisk vitne til tidenes setup, nå også med økt sannsynlighet for at de vil levere resultater som er overbevisende.
Trigger for å utløse likviditet og volatilitet i Ultimovacs er belåning i Nordnet: