Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Ultimovacs (ULTI) småprat 3

TET blir virkelig spennende å høre mer om :relaxed: Har de sakt dette kan bli publisert når som helst i Q4 eller har man en peiling på når ca dette kommer ut? :slightly_smiling_face:

Vel, det ville være overraskende om det kom i tidsrommet 20. til 31. desember. Så noe TET-stoff kommer vel i løpet av neste måned.

2 Likes

Personlig har jeg absolutt ingen forventninger til tet. Ihvertfall ikke etter at jeg fant ut at det ikke hadde så mye med uv-1 og telemorase å gjøre. Ihvertfall slik jeg skjønte det på ett lengre innlegg tidligere.

1 Like

Det er vel snitt kursen på Janus shorten som er interessant, lenge siden noen har publisert noe om det, medium 80 tallet var vel et nivå som ble nevnt flere ganger. Det nivået har ihvertfall ikke blitt lavere.
At JANUS skal tjene på denne shorten uten at Initium feiler er vel tvilsomt?

1 Like

Hvis man er overvektet i Ulti, som undertegnede, så er det kjekt med litt diversifisering :stuck_out_tongue:

5 Likes

Hvor stor andel av porteføljen din (inkludert cash) har du i Ultimovacs?

  • 90-100%
  • 80-90%
  • 70-80%
  • 60-70%
  • 50-60%
  • 1-50%
  • 0%
  • Er short and stolt.

0 stemmegivere

4 Likes

Morsom poll. Det mest skremmende var at det kun er 31 % som har mellom 1-50 %.

2 Likes

Tenker vi kjører en til med “hvor mange børsnoterte selskap eier du aksjer i?” til uka.

4 Likes

Hvem selger billige aksjer idag.

Er ikke Janus på hugget etter aksjer i dag…hmmmmmm

6 Likes

Blir virkelig interessant hvordan de kommer til å dekke seg inn. De har lang tid (INITIUM-tall) og håper nok i det lengste at det kommer en mulighet med fall i USA osv innen den tid.

1 Like

De vil nok brått kjøpe en del aksjer, så er det flere mindre shortere som får panikk og kjøper tilbake også + gjerdesittere som venter på signal om tilbakekjøp. Så selger Janus litt short igjen så snittet går opp og panikk salg starter. Da kan Janus plukke opp panikkselgerne og redusere shorten sin igjen og komme ut av shorten uten å blottlegge jAnus alt for mye.

6 Likes

Tendu-trial undersøker en spesifikk prostata vaksine basert på Tet-teknologien (tetanus-vaksine immunologi -Sara Bangsbo !)UV1 og spesifikke utvalgte prostata.- antigener er her inkorporert i ett molekyl.12 pas innrullert,og primær evaluering er trygghet ,tolererbarhet på forskjellige doser på pas. med progressiv sykdomsutvikling etter prostata-ektomi.
Fra April 2017-2019sakser jeg følgende : 22 pas.med nylig diagnostiserte metastaser var innrullert.Alle hadde startet androgen deprivasjons-terapi og hadde ingen viscerale metastaser. Skelatale metastaser var tilstede hos 17 (77%) og 16 (73%)hadde lymfeknute affeksjon. Tre nivå doser av UV1 ble gitt intradermalt kombinert med Leukine . Immun responsen var 85,7%.PSA minsket til under 0,5 i 14 tilfelle (64%)og hos 10pas. (45%) var det ingen bevis på persisterende tumor i kjertelen ( MR-screening !!) 9 mnd. rapport hadde 17 av 21 klinisk stabil sykdomsutvikling ! Så bakgrunnen for TENDU-studien og viderutvikling av UV1/Tet-vaksine er da ganske klar .Vi har spennende tider foran oss her med et enormt behandlingspotensiale , og det er kanskje lov å forvente en videre studie ,fase 2 fra selskapet .

25 Likes

Tusen takk for at du tar deg tiden til å gå igjennom dette for oss som ikke har fått dette med seg :grinning_face_with_smiling_eyes:

Frekvens på oppdateringer i ssr har gått opp i det siste. 2 siste updates har kun 4 kalenderdager mellom seg. Det vanlige har vært 1 eller 2 uker. Presset øker….!

4 Likes

Shorten øger men kan ikke holde kurs-stigning nede. Helt formidabelt.
Aktien er presset alt alt for langt ned og man kan købe 2x-3x så mange aktier som man burde.
Virker mye usmart af Janus/short. Måske også det de har indset nu :slight_smile:

1 Like

Dette stemmer ikke.

Den aller første fase I studien med UV1 ble forsøkt i prostatakreft og startet i 2013. Det er den du har sakset (og oversatt?) resultater fra. Denne studien har ingen ting med TENDU nå å gjøre.

I 2018/19 kjøpte Ultimovacs TET-delen fra det svenske selskapet som Sara Mangsbo hadde startet noen år tidligere. Med på kjøpet fikk Ultimovacs TENDU-peptidene som Sara hadde jobbet med. Dette er peptider som er spesifikke for prostata-kreft og har ingen ting med UV1 å gjøre. Grunnen til at man forsøker TET-teknologien med TENDU-peptidene nå er fordi dette “er hva de hadde klart” for klinikk.

TENDU er på ingen måte en “videreutvikling” av fase I med UV1 i prostata.

Grunnen til at man kjøpte TET er at man tenker å putte UV1 peptidene på dette molekylet. Dette ble omtalt som UV2 av selskapet før og i forbindelse med børsnoteringen. Man har jobbet preklinisk med det. Men man har siden 2020 valgt å ikke snakke om den. Men planen er altså å erstatte adjuvansen GM-CSF (Sargramostim/Leukine) med TET-molekylet fordi førstnevnte har såpass frekvente safety-issues at det er utelukket å gi til pasienter som ikke allerede er ganske syke. Og målet er altså å kunne gi UV1 til friskere og friskere pasienter - kanskje etterhvert helt friske mennesker som en profylaktisk vaksine.

Det TENDU vil vise er safety og immunrespons på TET-molekylet for å bevise dette som plattform for andre peptider. Det er lite trolig at TENDU-peptidene vil bli forsøkt videre.

63 Likes

Da spør jeg (sikkert ganske dumt): Men har vi ikke sett i forsøk at det å legge UV1 til CPI’er ikke øker frekvensen av uønskede bivirkninger?

4 Likes

Syns det var bra spørsmål jeg, tenkt det samme. Men er vel alvorlige bivirkninger vi ikke ser økning av?

4 Likes

Jo. Men det er noen sjeldne (men godt kjente) safety issues med GM-CSF. Det var et par tilfeller som var semi-alvorlige i fase I-studiene. I konteksten av dødssyke kreftpasienter er det akseptabelt, men i friske pasienter er det utelukket.

Bare så det er sagt: GM-CSF er en mye brukt immunmodulator/adjuvans som er forsøkt i hundrevis av kliniske studier og godkjent i flere indikasjoner.

25 Likes