Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Nykode Therapeutics (Vaccibody) småprat (NYKD)

Gratulerer Agnete!! :smiley:

7 Likes

Ordre på 1,1 millioner aksjer som akkurat gikk gjennom på 58,6. Blir spennende å se hvem som kjøpte og hvem som solgte på Infront neste uke.

1 Like
2 Likes

Ja, de virker rimelig sikre og optimistiske på at de har noe bra på gang på infeksjonssiden av plattformen deres. Må holde på aksjene her frem til det kommer flere nyheter.

3 Likes

Ser fra listen at de nevner HIV og at de har gjort forsøk her i mus. Da kan man bare begynne å drømme angående aksjekurs om de har ett gjennombrudd her.

Kan noen gi ett solid innblikk i hva som gjenstår av kreft pipeline i selskapet etter Roche dealen?

Og gjerne ett sammendrag av hvor langt de har kommet og hva som ligger i fremtiden av resultater og når en evt godkjenning kan foreligge?

Litt omfattende men håper på svar. Ha en god lørdags kveld.

2 Likes

Vaccibody har jo ikke selv sagt stort om teknologien deres brukt på infeksjoner og influensa. Men søker man på medoppfinner professor Bjarne Bogen så finner man mye interessant. Legg for eksempel merke til artikkelen i Tidsskriftet som er fra 2006 så dette er ikke noe de bare har kommet på nå etter at pandemien kom.

1 Like

Finansavisen hadde en fin artikkel om Vaccibody på lørdag. Ikke akkurat børssensitiv informasjon, men litt innblikk i mulighetene fremover. Så her er to små klipp som vel er OK i forhold til copyright:

– 1. april annonserte vi at vi også skal satse på å utvikle infeksjonsvaksiner, altså vaksiner mot smittsomme sykdommer. Vi har generert kjempegode data i løpet av de siste månedene for våre infeksjonsvaksiner, noe som indikerer at den satsingen er riktig for Vaccibody. Når det trengs rask respons, som blant annet under pandemier, er teknologien vår ekstremt velegnet. Vi kan utvikle og produsere en vaksine raskt i en pandemisituasjon.

Enn så lenge er en vaksine mot for eksempel corona i planleggingsfasen hos Vaccibody.

Om avtalen med Genentech/Roche:
– Det endrer egentlig alt for oss. Vi har foreløpig kun brukt omtrent 50 millioner dollar siden selskapet ble etablert, og så får vi 200 millioner dollar nå. Det gir oss en kjempemulighet til å utvikle alle disse nye produktene som vi ønsker å teste ut for å skape ytterligere verdier. Og det å få en så sterk ytre validering av teknologien vår gjør veldig mye med hvordan vi blir oppfattet som selskap.

3 Likes

Artikkelen var veldig informativ og oppløftende. Helt klart at der skjer det mye om dagen. Og de har høye ambisjoner ref. sitat fra Agnethe i artikkelen i Finansavisen på lørdag:

“The Sky is the limit for oss. Ikke bare kan vi behandle et stort antall sykdommer, vi kan også produsere i mange ulike skalaer. En av de store utfordringene til for eksempel coronavaksiner er å få produsert nok vaksiner og transportere de trygt over hele verden. Men vi bruker veletablert produksjonsteknologi som kan gi en robust og høy kvalitet på produktene, samtidig som de er stabile”.

1 Like

Noen som vet når Genentech og VACCI vil komme med data?.
Og info på øvrige studier/ infectious-strengen ?.

Det er vel uttalt at Vaccibody tenker å presentere sin strategi innen infeksjons-området nå før jul.
Kan ikke huske å hørt noe eksakt om publisering av Genentech data.

Ellers ble det en kortvarig kursoppgang idag med fall mot slutten av dagen. Tenker at at kursen nå skal ned å teste bruddet på kr 60 hvor det var en del teknisk motstand før den eventuelt fortsetter oppover.

Nei, de har ikke tidfestet noe fra Genentech, det er vel i såfall fra Genentech det må komme.

Ble ikke ned og test av 60. Gikk vel heller mye opp. Tror du rent teknisk at motstand 60 er ferdig? Og neste motstand blir 70kr?

Aksjen ble omsatt ned til 60,50 i går, men steg idag til 65 noe som tyder på at man har fått et etablert brudd på motstanden ved kr 60.
ATH på kr 69 fra 1. børsdag skal vel nå i første omgang testes.

Det er en del spenning rundt det kommende strategivalget innen infeksjonsykdommer som kan komme til å løfte kursen videre opp.

2 Likes

Hei,

VACCI uttalte i sammenheng med salg av streng til GT, at data ville komme fra både VACCI og GT før 31.12.20
Det ble også presisert at GT tok over all presentasjon av data i den kjøpte strengen videre frem. Det tolker jeg dit at data er relativt gode :smiley:

1 Like

Hei,

De (Vacci) sa vel at de skal komme med en oppdatering på infeksjons satsingen i år, og safety data på HPV.

Oppdatering på VB 10.NEO er det Genentech som må komme med da de eier dette nå.
Skal Vacci si noe om dette er det i enighet med Genentech, de har vel ikke uttalt at noe slikt kommer før 31.12.20 ?

Anbefales:

1 Like

Hei Ramsess,

det VACCI sa ved salg av VB10 var at Genentech ville forestå all informasjon videre frem. Mener tydelig at det da også ble indikert (ved meldingstidspunkt for salg av VB10), at Genentech ville komme med første bolk-informasjon før 31.12.20.

Husker jeg feil så beklager jeg dette.

Jeg kan ikke huske å ha hørt dette, men om det stemmer så er det jo bare supert! :smiley:

De har i alle fall sagt at det kommer en oppdatering på infeksjonssykdommer innen 31.12:

2H 2020
Infectious disease – Strategy update
Further news flow may arise from the infectious disease strategy

(fra Q3-rapport)

Skjermbilde 2020-12-06 kl. 16.16.24|690x184

Vel fortjent, go’ Jul Agnete!

Samtlige av kjøperne er innsidere i Vaccibody og sitter i selskapets styre.

2 Likes