Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

BergenBio Fundamentale Forhold (BGBIO)

BERGENBIO ASA: RESULTS FOR THE FIRST QUARTER 2020

5 Likes

:ok_hand::crossed_fingers:

4 Likes

BGBIO: 4/8 sykehus i gang med Accord, ser dataavlesing senere i sommer.

Oslo (TDN Direkt): Fire av totalt åtte planlagte sykehus i Accord-studien i Storbritannia er allerede aktivert i BerGenBios studie der bemcentinib blir testet som behandling for covid-19 på sykehusinnlagte pasienter.

Det opplyser finansdirektør Rune Skeie til TDN Direkt tirsdag.

Det er planlagt at studien skal inkludere 120 sykehusinnlagte pasienter der 60 vil motta bemcentinib og 60 pasienter vil motta standardbehandling.

BerGenBio skriver i pressemeldingen til kvartalsrapporten at de forventer å avlese topplinjedata senere på sommeren.

BerGenBio vil komme med ytterligere oppdateringer og resultater så snart som praktisk mulig, opplyses det.

SSN [email protected], Infront TDN Direkt, +47 21 95 60 70 ## BerGenBio

1 Like

Godfrey uttalte, som jeg var litt inne på, at de forskjellige i ACCOD ikke nødvendigvis konkurrere mot hverandre. Her kan vi fort se samarbeid som følge av ACCORD. AZ/BGBIO er første som slår meg.

3 Likes

Ny STAT artikkel fra i dag som handler om at COVID19 nedregulerer den anti-virale interferon responsen som bemcentinib skal gjenopprette. Virker ikke som om bemcentinib har fått så mye oppmerksomhet at STAT har hørt om det.

11 Likes

Påstand: BerGenBio er ett av beiotech-selskapene på Oslo Børs hvor du får mest verdi per krone for pipelinen.

Begrunnelse: Mengden kliniske studier og markedene de er rettet mot i forhold til hva selskapet er priset til minus cash-beholdning.

Data:
Jeg låner fra @Investor sine utregninger her: Biotekaksjer

image

Nå koster aksjen litt mer så EV/pipe er nå på ca 2,6 milliarder.

Denne verdien er fordelt på 15(!!!) kliniske studier.


Av de 15 studiene så er hele 9 av studiene sponset eller driftet av andre enn BerGenBio!
Vi snakker helt syke tall har opp mot hva andre norske biotechselskaper holder på med. Dette viser hvor stor interessen er for bemcentinib blant internasjonale instuttisjoner. Hvis vi deler 2,6 milliarder på studie på 15 kliniske studier så prises hver studie til 173 millioner per studie.

Studiene kjøres også i kreftformene som har støst markedsplass i form av $, spesifikt NSCLC (lungekreft) og melanom (føflekkreft). Ikke nok med det, men i de studiene så kombineres de med immunterapi sponset av Merck! I tilegg til dette så kan man få COVID-19 med på kjøpet og her snakker vi gigantisk marked!

Jeg syns aksjen er tullete lavt priset og at den har mye å gå på.

Så hvilken annen aksje er lavere priset per kliniske studie som kjøres?
Targovax har nå en pris på 139 millinoer per studie, av totalt 4 studier, hvorpå 2 av dem er sponset.

28 Likes

Bergenbio payments to Rigel:

  • Commencement of the first Phase III clinical trial for the first productUSD 8,000,000
  • Submission of an NDA (or equivalent) for the first productUSD 12,000,000
  • First regulatory approval (or equivalent) for the first productUSD 16,000,000

hva må BGB betale Rigel for oppstart av den andre fase III studiet og deretter evnt. tredje?

1 Like

Null og nada tror jeg er svaret på det.

1 Like

Think its only the first phase 3 and first submissiion and first regulatory approval. But would need to double check.

1 Like

Er det kommet noe news rundt rep emi? vet vi når den evt blir bestemt?

1 Like

så disse betalingene til RIGEL gjelder KUN med første fase III studie og deretter så kan BGB kjøre så mange fase III studier de vil uten å måtte betale noe?

gjelder dette submission og regulatory approval oxo?

og til slutt hvilken royalty % ligger i avtalen med Rigel?

2 Likes

Hva er det for Milestones som Jonas Einarsson snakket om på en av dem siste podkastene, der han snakket om at det var fornuftig at BGBIO hadde emisjon nå. Da dem evt måtte ut med en del kr dersom dem gikk videre til Fase 3 i den studien i England nå for Korona.?

Som du ser av Jaxi sitt innlegg er det potensielt en sum de skal ut med. Dette blekner jo selvfølgelig i forhold til inntjeningspotensialet ved godkjenning

2 Likes

Du finner detaljene her i det gamle prospektet. Så har de jo senere hatt en avklaringsrunde hvor det ble konkludert med at avtalen også gjelder ved et oppkjøp av BGBIO.

image

4 Likes

Det er jo stipulert i avtalen “Commencement of the first Phase III clinical trial for the first product USD 8,000,000”

Det er en veldig vanlig måte å sette opp en slik avtale på og det gjelder kun for èn gang. BerGenBio har ikke kommunisert noe annet.
Ja, det gjelder også for regulatoru approval.

Royalties er mellom 5% og 9%.

@JAXI Jeg gir deg et romskip som kan reise til andre planeter på 30 min, og du henger deg opp i at den ikke har en CD-spiller… Neida :stuck_out_tongue: Det er viktig å gjøre god DD. Hvis du er nysgjerrig på mer rundt avtalen med Rigel f.eks hvis bemcentinib blir kjøpt eller lisensiert ut fra BerGenBio så står det mer i prospektet her :+1: :https://www.bergenbio.com/wp-content/uploads/2020/02/Prospectus-26-February-2020-BerGenBio-ASA.pdf

Alltid greit å lese slike prospect for her må de lufte alt. Det gir en god basis for å forstå selskapet :slight_smile:

10 Likes

Veldig gode og viktige spørsmål og ikke minst svar. Dette betyr tydeligvis at så fort disse milestones betalingene på plass så er det kun 1 digit royalty igjen som som ved godkjenning kun vil være et luksusproblem.

5 Likes

ser vi litt tilbake så lå jo BGB kursen på mellom 12 og 13 kr hele juni og juli i fjord sommer samt i mars 2020, da med akkurat samme pipeline - det som er nytt nå er en mulighet for covid-19 behandling.

som kom i grevens tid, da de kunne hente 500mill i emisjonen på kurs 37,5kr, med en utvanning på 18%, noe de sannsynligvis aldri hadde klart uten covid indikasjonen.

BGB har mange skudd på mål og det koster jo oxo endel men håper og tror på en happy ending :stuck_out_tongue_winking_eye: #Merck

4 Likes

Evnt godkjenning av repemi blir 11. juni iht melding de sendte ut 5. mai.

Det koster å være kar heter det! Men husk også at de fleste av studiene som kjøres faktisk betales av andre (tro det eller ei)! De brenner ca 50 millioner i kvartalet, noe som er utrolig lite med tanke på studiene som kjøres. Det vil jo komme enkeltutgifter ved fase III grunnet avtalen med Rigel, men dette er langt fra dyrt i forhold til hva de faktisk får gjort!

10 Likes

Jeg tror at noe av grunnen til BGBIO nå kjører tre studier i lungekreft er for å overbevise Merck/MSD om effekten de ser. Hvorfor er det viktig at Merck/MSD blir overbevist? Det kan være pga dette i avsnittet i avtalen mellom de to:

“For nine months after study completion either party can propose a Phase III registration study (or other subsequent study) for the combination. This proposal must be given to the other party within six months of study completion, with a draft protocol for the Phase III study, draft budget and cost-sharing proposal. The purpose of cost-sharing is to give both parties a right of access and use of the study data. After the proposal is made, the parties then have three months to negotiate an extension of the agreement. The agreement expires if not extended, although certain terms survive.”

Det betyr at det er en mulighet for at Merck/MSD blir med på å ta noe av kostnadene av en fase III studie innen lungekreft for bergenbio. De kostnadene ser ikke ut til å være begrenset til at Merck kun stiller med keytruda, men åpner for at Merck kan dekke større deler av kostnaden. Spennende med tanke på veien videre :slight_smile:

17 Likes