Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

BergenBio - Småprat (BGBIO)

1 Like

DnB nedjusterer Bgbio

BUY reiterated, target price cut to NOK60 (68) on our forecast changes, mainly for
the Covid-19 project and a longer time to an out-licensing deal for bemcentinib.

Eller nedjustert kursmål om du vil…

1 Like

Nå er det visstnok noen store som skal inn🤣

2 Likes

Keytruda-Yervoy Combo of No Benefit to Advanced Lung Cancer Patients Hva med å prøve bemcentinib ?

4 Likes

Send spørsmålene deres til Elisabeth hos Radforsk på

Eka@radforsk.no

23 Likes

Har sendt spørsmål. Ganske generelle om fremtiden. Vi får jo ikke noe jucy, som ikke er kommet på melding likevel.
Blir fint å få litt normale ord på alle fase II oppdateringene🙂

2 Likes

Det er jo ganske interessant ettersom det synes helt klart at effekten av Bemcentinib er laget større enn det BgBio gir inntrykk av. Dersom detter er en beviss underkommunikasjon så vil det være svært interessant å få vite rasjonale for at ledelsen velger å gjøre det.

Samtidig vil det jo være særdeles positivt dersom ØH sine funn er reelle. Det gir jo selskapet langt større muligheter innen såvel kreftsegmentet som andre sykdommer.

2 Likes

Det er unødvendig å legge ut offentlig hvem som skjuler seg bak et anonymt nick. Det kan godt være at Yngling ønsker anonymitet på forumene han poster, i likhet med de aller fleste som er aktive på sirkuset til Hegnar.

Sånn som jeg leser det, så påpeker han at VS en hypotetisk historisk kontroll i lungekreft (AXL+ve uten bemcentinib) med antakelsen PFS AXL+ er halvparten av PFS.AXL-, så er bemcentinib enda mer effektiv enn vs en faktisk kontroll AXL-ve med bemcentinib.

Det er jo en ok hypotese å ha, men det er i mine øyne ikke noe de har svar på nå. For å få det må de kjøre en randomisert studie mot et annet legemiddel, og så se på forskjellene i armene mellom AXL+ve pasienter med BEM og SOC og AXL-ve pasienter med kun SOC. Og så må jo også andre faktorer, som f.eks PD-L1-uttrykk kontrolleres for.

2 Likes

Jeg synes de har vært ganske tydelige på dette i postere og presentasjoner: Axl+ synes i utgangspunktet å være assosiert med en dårligere prognose. Behandling med bemcentinib ser ut til å gi Axl+ pasienter bedre resultater enn Axl- som er det motsatte av det man ellers ville sett.

Hvis man ikke tok hensyn til dette så tror jeg ikke de resultatene de har presentert så langt ville ha vært nok til å motivere nye studier. Det er nettopp dette at vi kan si på forhånd hvilke pasienter som har gode sjanser til å respondere som er nøkkelen. Jeg vet ikke om de har brukt for mye av fase2-dataene til å finpusse biomarkøren slik at de blir nødt til å validere den også under neste fase. Det blir billigere/færre pasienter om de får lov til å plukke bare pasienter med riktig Axl-verdi.

3 Likes

Enig med Busk1. Synes det har kommet godt frem at axl+ve har bedre virkning enn axl-ve.
Dette er snakk om fremtidens persontilpassede medisinering. Ikke en allmenn medisin. Vi får sikkert samme antagelse på covid studiene. Axl+ve VS axl-ve

Axl positiv vs negativ er ikke tema ift covid.

3 Likes

Utrolig positiv og fremoverlent CEO i dagens podcast. Jeg synes slutten var spesielt oppmuntrende.

• “A whole new biology. First in class therapeutics that are addressing the mechanism by which cancer are able to survive - evade the immune system and tolerate chimo drugs. Ground-breaking”.
• “Bold statement-cornerstone of the cancer therapy in the future. Rather than kill the cancer cells with chimo. Much better to stop the cancer from surviving. Very compelling data”.
• “BergenBio in a very unique position”.

19 Likes

Helt enig. CEO viser seg fra en meget positiv side. “Based on briliant science” - JE

3 Likes

USA burde bare ringe Bergenbio og starte opp en covidstudie, så skal du se at pasientene bare fordufter der og :sweat_smile:

7 Likes

Det er nok en studie verd, ja. Tviler på at de kurvene der representerer noe i nærheten av virkeligheten.

Men la oss et øyeblikk tenke oss at tallene representerer reelt smittede og reelle dødsfall fra Covid.

Det er altså 30 grader i Delhi for tida, mens det er -20 i Texas, og som vi vet trives virussykdommer som forkjølelse og influensa meget godt i kulden, men meget dårlig i varmen.

Så der har vi ihvertfall en bit av puslespillet.

Median alder i India er 26,8 år, mot ca 38,5 år USA kombinert med at over 42% av amerikanere lider av fedme. Så det ligger litt her og, med tanke på dødelighet.

6 Likes

Blir resultatene av de tre studiene bra, så bra at BB går til fase 3 og får fasttrack og deretter får tillatelse og kan selge Bemcentinib som supplerende medisin(til vaksine) i Covid-19 behandling, skal du ikke se bort i fra at dette vil vekke amerikanernes interesse. BB vil presentere data på …the annual Conference on
Retroviruses and Opportunistic Infections (CROI 2021), taking place from 6-10
March 2021. (Kilde:Nordnet, Nyheter og analyser)( Det verste som kan skje er at det kommer et skambud på BB (forutsatt at dataene er bra) som tar bort det meste av oppsiden til aksjonærene. Forhåpentligvis vil ikke hovedaksjonær Trond Mohn selge for enhver pris)