Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Cabral Gold

Cabral Gold ser veldig spennende ut. Hva tenker de her inne med rette kompetansen om dette selskapet? Har nettopp begynt på et 25000m boreprogram.

NO Debt
Very low mcap (65mio cad)
Fully funded next 16 months
Insiders own 20%
Existing 1 mio oz
Drilling now for 5-20 mio oz
100% ownership in high grade district.
Strong investor base
Ceo 1.7mio cad worth shares

3 Likes

Har kjøpt aksjer selv i selskapet,virker som de er mitt i smørøyet da de grenser til et gullfeldt der de har produsert mye gull.Og de foreløpige prøvene viser fantastiske resultater,helt opp i 900 g/t.

3 Likes

Ny presentasjon:

Har kjøpt mye i cabral gold de siste dagene,ser utrolig bra ut.
Ceo sitter med aksjer for 1.7 millioner cad og han er ikke rik akkurat.
Insiders har 20% av aksjene,ingen warrants utestående,ingen lån,har egen borerigg og 1 million oz gull allerede registrert.

2 Likes

Cabral blir min Julekule og den skal vare helt til påske. Snart 3 borerigger i drift om de går for diamantriggen de har snakket om.

1 Like

Aksjen har jo allerede omtrent tidoblet seg i år. Det må jo innebære en betydelig fallhøyde også ved skuffende resultater?

Tidobblet? Den er opp 400% i år.

1 Like
1 Like

På hjemmesiden står det at årets laveste kurs var $ 0,070

Det er jo ikke det samme som ti dobling i år. Mye som har gått ekstremt mye fra bunnen i Mars. Alt har en nedside, men her er det så mye targets som skal bores at jeg tror det blir mange flere positie news vs negative. Gullprisen kommer også til å styrke seg i 2021.

1 Like

Så er det jo komisk når folk ser på prosenter og ikke børsverdi/mcap.
Vi har mining aksjer som går 40 000% på store funn.
Cabral har utrolig lav børsverdi nå med 1 mill oz registrert og de resultatene vi har.
Burde ligget over 200 mill,mens vi nå ligger på 70 mill.det før alle andre resultatene.
10 targets skal bores neste 6 mnd,8 av dem er low risk highgrade .
Noen har grabsamples på nesten 1000gram gull per tonn…helt sinnsykt

2 Likes

Cabral Gold Inc. er et canadisk selskap som ble grunnlagt i 2014. Selskapet driver med utvinning av mineraler, fortrinnsvis gull og kobber. Med en aksjekurs på 0,67 CAD og en market cap rundt 75 millioner CAD er dette en skikkelig penny stock. Det mest interessante prosjektet til Cabral Gold Inc. er Cuiú Cuiú i Tapajos regionen. Det er regnet ut at dette prosjektet har rundt 1,2 millioner unser gull. Kostnaden på dette gullet er anslått til å ligge rundt 11 CAD. For øyeblikket driver selskapet fortsatt undersøkelser i dette området, og det kan komme nyheter som kan påvirke aksjekursen.

Siden børsnoteringen av aksjeselskapet har aksjen falt jevnt og trutt frem til mars 2020 hvor det ble satt en bunn. Frem til i dag har aksjen etablert en stigende regresjonstrend. Innenfor denne trenden har 10-dagerssnittet vært både støtte og motstand i flere tilfeller. Aksjekursen har også i en kort periode brutt opp av trendtaket, og oktober satte kursen en topp på 0,88 CAD. I dag er dette nivået for taket i den stigende trenden.

RSI har sammen med den stigende trenden satt høyere bunner som samfaller godt med utviklingen i aksjekursen. Dette viser at den stigende trenden er solid. I det korte bildet peker RSI oppover, noe som kan indikere at kursen får et løft fremover. Dette understrekes også av at kursen for en periode har testet støtten fra 10-dagerssnittet. Kursen er også på vei mot å teste motstanden i gjennomsnittslinjen i regresjonstrenden.

MACD gav i slutten av november et kjøpssignal ved at det korte gjennomsnittet brøt opp gjennom det lange gjennomsnittet. I begynnelsen av desember har vi igjen fått to nye kjøpssignaler, når det korte og det lange gjennomsnittet brøt opp gjennom 0-linjen.

Rent teknisk kan vi sette et kursmål for Cabral Gold Inc. ved taket i trendkanalen. Det er rundt 0,88 CAD. På lengre sikt vil derimot resultatet av borringen på prosjektene til selskapet være avgjørende, og blir resultatene like bra som det ser ut nå vil dette kun løfte kursen betraktelig.

2 Likes

Tipper vi er over 1,2 i løpet av januar og over 2 i løpet av Mars. Med et skikkelig bra funn kan den gå flere hundre prosent. Finnes junior miners som har gått flere tusen prosent på enkelt funn.

2 Likes

Blir en god dag dette. Gull opp over 2,5%.

Snakker om CBR her fra 27min ca

3 Likes

Knall resultater i forrige uke. Tracaja ventes svar på når som helst. Sikkert funnet flere targets på surface også.
Spår dobling før februar.

1 Like

:heart_eyes:

1 Like

Fikk ikke linken til å fungere :smirk:

1 Like

Topp :slight_smile: Alan oser confidence! Har fulgt ham på flere presentasjoner nå etter resultatene forelå.

2 Likes

Bare å ta plass før boreresultater som kommer på løpende bånd nå. Gull prisen skal også kraftig opp