Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Calliditas Therapeutics AB (CALTX)

100 ryker straks! :chart_with_upwards_trend:

4 Likes

Mon tro om det er kalde føtter hos noen nå, ifølge denne https://www.fi.se/contentassets/79e6c3558bd9473fb70a418f51df48d0/aggregerade-blankningspositioner-2022-06-08.xlsx er det 4,18 % synlig short nå - eller 2 187 878 aksjer om du vil…!

1 Like

Nu javlar, nu skal det blankas!

1 Like

Ny presentasjon ute

Blir spennende med interim read out her i år

2 Likes

Plukket opp fra Discord’n

Om CALTX fra 1 t 33 min

1 Like

Mer fra Discord’n - Intervju med VD Renée Aguiar-Lucander

3 Likes

Anbefaler dette intervjuet .

Renee sier veldig mye bra og ikke minst sier hun at selskapet ikke trenger å hente penger… Verdt å legge merke til for de som vurdere å investere her.

4 Likes

Jau…

Biter meg tak i at hun sier at dette er en uhyre kompleks og vanskelig bransje… word Renee! :stuck_out_tongue_winking_eye:

CALLIDITAS: KEPLER CHEUVREUX INLEDER BEVAKNING MED KÖPRÅD

16.6.2022 08:23 • Nyhetsbyrån Direkt •

Kopier link

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Kepler Cheuvreux inleder bevakning av Calliditas med rekommendationen köp och en riktkurs på 140 kronor.

Det framgår av en analys.

Senaste betalkurs för Callitidas är 86:85 kronor

Börsredaktionen +46 8 51917911 https://twitter.com/Borsredaktion Nyhetsbyrån Direk

3 Likes

CALTX be like

1 Like

Er det noe news/rykter bak dagens oppgang?

Det var vel et kursmål på 140 som kom i går med noen analyser som diskuteres og så kom denne Bengt Julander ser köplägen i raset: ”Det är väldigt billigt i dag”

De har ansatt mange nye særlig innen økonomi/kontrollerfunskjoner/intern advokat og slikt som tyder på at pengene forventes å strømme inn.

Det spekuleres på discorden i at flere av analytikerne ikke har regnet riktig men basert seg på at man får pengene med en gang behandlingen starter istedenfor spredt utover 9 måneder og derfor ikke har klart å justere seg inn til å passe med virkeligheten.

Også flere av analysene som spår at alle andre konkurrenter lykkes og at de etterhvert faser ut Calle sin medisin før 2030 og det virker helt urealistisk som first mover med egen virkemetode. Man mener at de laveste kursmålene baserer seg på bear’e antakelser i alle bauger og kanter og likevel ligger over dagens kurs med solid margin, samt at salget nå kan ligge an til å overgå de mest bulle analysene.

På discorden spekuleres det i at man klarte 100 salg på 3 måneder. Disse 100 drar man med seg ganget med 3 måneder i Q2. I tillegg forventer man 2-300 nye i Q2. Om fasit blir 400 i Q2 så går sjampanjekorkene i været for da sprenger man alle estimater for årsomsetning i år.

Mye spekulasjoner.

8 Likes

Ja, jeg sliter med å se logikken bak den slutningen.

1 Like

Company of the Year Award

Sponsored by | WG Partners

Shortlist

  • ALK-Abelló A/S
  • argenx
  • AstraZeneca plc
  • WINNER: Calliditas Therapeutics AB
  • Ergomed plc
  • Novo Nordisk A/S
11 Likes

Hvordan klarer markedet å tolke denne ?

1 Like

ATMs can be positioned in advance of an upcoming liquidityevent or major milestone to take advantage of increased liquidity and a rising stock price.

2 Likes

Trudde BP elska piller
å ODD indikasjoner jeg !!

Kan det være en risiko for Regeneron at SoC blir endret til Tarpeyo før det er ferdige, altså en PCIB?

Hvordan kan de bli det? Da må vel de i så fall kjøre en en randomisert studie opp mot Tarpeyo?

Ser for øvrig ikke ut som de er i gang med fase 3

“Given the limited treatment options and significant unmet need in IgAN, we, together with our partners at Regeneron, are formulating our plans for the Phase 3 clinical development of cemdisiran.”