Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Desert Control Group - Småprat 1

7 Likes

Altitude Capital er nå endelig ute av DCG, fint å bli kvitt denne kortsiktige aktøren. Morsomt at DNB fondene GLobal ESG, Grønt skifte, og disruptive opportunities tok alle aksjene deres.

På den annen side er det Monsunen som ligger på bak salg på 30kr av minst 350k aksjer, så man får håpe DNB fondene tar disse også, hvis ikke kan det ta tid med det lave volumet som er i aksjen nå.

4 Likes

Når kom Handelsbanken inn på topp 20?

900 000.

Vært der lenge, bare omallokering:

https://www.morningstar.com/stocks/xosl/dsrt/ownership

OKS trenger vel ikke signere kontrakt i UAE? Det er vel tilstrekkelig at ledelsen i Mawarid signerer?

12 Likes

Fin den “seeing is believing” :blush:

Calm before the «Desert» storm?
Mye spenning om/når det kommer avtaler fra OKS sin turne i UAE og resultatene av piloten i Arizona 16 juni.Med masse oppmerksomhet og presse i USA. Og med en fyldig dekning i E-24.:crossed_fingers:

4 Likes

Tror en bare må innse at det er innebygget risiko i DCG.
At aksjekursen falt under 30, er et signal om at det ikke er knyttet garantier om suksess med det første.

Ok, skal huske det. Gjelder det flere selskaper på børs eller kun DSRT?

13 Likes

Tror en bare må innse at du og softoxnooben er kun her for å strø grus i gullpanna :fu:

7 Likes

Forundrer meg over at trollene tror at de kan klare å få noen til å slippe stikka, nå 2 uker før kvartalet er omme, og solskinnsmeldinger burde komme på løpende bånd…

6 Likes

“Startet”??

1 Like

Med “kommersialisering” tror jeg de mener å gå aktivt ut i markedet med en etablert salgsorganisasjon.

1 Like

Ja det kan være… Men er jo lagt litt trykk på det med “Full kommersialisering”… leste det som at de selger alt de produserer pdd

Kursen har vel vandret mellom 29 og 31 den siste måneden. Den gir vel verken tegn til å gå ned eller opp.

Jeg tror en skal ha litt i magen. Det er ikke skrevet i stein at DC skal lykkes 100 %. OKS har selv sagt WE DID IT! Det er gjort en fantastisk jobb. Men fra og klare det til store inntekter er noe helt annet. Det er mange selskaper som kjemper om beinet i UAE hvor pengene tydeligvis er, og snart USA. Kapasiteten i selskapet er for liten til storproduksjon. Jeg nevnte også et selskap som er med allerede. Hva om deres stoff er billigere? Det kan brukes på forringet jord f.eks, ikke alle trær plantes i sand!

Et annet norsk selskap, basert i Trondheim har nettopp kommet med et nytt jordforbedrings-produkt. Ser forøvrig ledelsen der lusker med likes på DC innlegg på lnkdin.

Merkelig og se hvor sikre noen er på at dette er nær himmelen. De må da tåle at noen ikke er 100 % positivt innstillt.
Nå ligger vi ikke akkurat vennlig til heller for andre store aksjonærer, om de vil inn her. Det lever de godt med for tiden, og vil ikke rushe noe kurs!

Ja, jeg sitter fortsatt godt i DC og har tro, men ser ikke noe som tilsier store hopp i det korte bilde framover. Men gjør ingenting om det overraskes positivt.

Så får en også se hva som kommer på GF. Kapitalforhøyelser og andre spennende saker.

1 Like

Og her sikter du til hva?
Det er fint med innlegg, men det er en tendens til luftig innhold når det er i kritisk retning

Så større reportasje i E24.no, åpen dag i Yuma 16 juni og forespeilet kontrakter innen utgangen av måneden er “ikke noe”?

En gjenganger at folk kommer trekkende med emisjonsspøkelser når ingenting annet fungerer

16 Likes

Joda. Enig. Reportasjer og sosiale medier er til hjelp. Men størrelse på kontrakter vet vi ikke. Om de skal ekspandere uten og hente kapital må kontraktene være av større kaliber. De skal videre ut i verden også. Håper selvsagt på det. Som sagt er en fantastisk jobb gjort.

Det fundamentale står helt fantastisk sterkt. Men det er ingen som nylig har hevdet at det vil ta fullstendig av umiddelbart. Tråden var nok preget av haussing og vill tro i andre halvår i fjor. Som kanskje ikke var så rart, kursutviklingen tatt i betraktning. Men det blir feilslått med slike forsøk på å sette seg på sin høye hest og innta en belærende holdning på så sviktende grunnlag.

Det er ikke himmelferder som akkurat har stått mest på agendaen de siste månedene. Synes heller at tråden i utstrakt grad preges av et langsiktig perspektiv.

3 Likes