Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Desert Control Group - Småprat 3

Med tanke på at to golfbaner allerede har spurt etter tilbud på mer, er det vel overveiende sannsynlig at det funker meget bra :+1:

2 Likes

Jepp og de stillinganonnsene er mer en en indikasjon, mer en bekreftelse på at her er det meget gode data, det er noen golfbaner, idrettsbaner og parker å selge dette til.

Med to golfbaner i pilot som begge vil ha mer LNC, så er vi vel et godt stykke på vei at LNC har bekreftet positiv effekt og god kost/nytt innenfor et nytt markedsområde

@jobbis Sendt q3 transcript på pm, men legger ved også her

Q3 pres transcript_ryddet.pdf (141,6 KB)

Redigert: Ser vi tenkte likt @Lennha

4 Likes

Wright brothers moment,breaktrough er i gang :slight_smile:

Begynner å bli alvor: Saudi Arabia to host largest-ever UN conference on land and drought | UNCCD



Ca 70 golfanlegg i Las Vegas, hvor dette bildet illustrerer hvorfor dette segmentet kan bli en gullgruve for Desert Control (hint grønn kunstig oase midt i ørkenen)

Oppsummert: intet mindre enn 400 anlegg i de tre ørkenområdene alene (i et land med over 16 000 golfanlegg til sammen)

6 Likes

Meget bra :ok_hand: Er nok ikke tilfeldig at de ansetter selgere i de nevnte områdene vil jeg tro.

4 Likes

Med validering fra piloter, ser jeg på dette som garanterte salg for de golfbaner som vil overleve.

Artikkel for noen måneder tilbake.
Er vel også en haug av parker i de områdene.

4 Likes

Trump er en kjent golf elsker :sweat_drops::sweat_drops:

3 Likes

4 stillinger rettet opp mot golfbaner. Hmm , dette lukter gull. Hvem bryr seg med å ansette salgsrepresentanter mot golfbaner uten ar det ligger noe bak.
Gleder meg til kvartalsrapport om ikke det dukker opp golfbane nyheter før:-)

4 Likes

Bare ikke få tak i golfspillere/selgere med Hcp under 10…
Hvorfor. Må øve. Og da blir det ikke tid til salg.🏌️‍♂️🏌️‍♂️🏌️‍♂️🏌️‍♂️

Så langt har man fått gjennomført piloter hos to frittstående anlegg. Plutselig tikker det inn en avtale med et større selskap som har x antall anlegg i porteføljen og kursen går til himmels.

Sier ikke at det skjer, men at det fort kan skje. Ut av intet. Uforutsigbarhet av den typen er lett å like.

Glem ikke denne:

8 Likes

Småsparere retail som solgte mesteparten på melding, 127k solgte nordnet, 38k solgte vår venn Brage. Som sagt, nothingburger. Så får vi se i morgen hvem som fulgte opp. Blir ikke overrasket om det er samme aktører.

Tipper på at det er en del utlånte aksjer i den potten.

En vannbesparelse på 66,66 % er som å finne en oase midt i ørkenen - en uventet og velkommen skatt som gir forfriskende lindring for både miljøet og lommeboken.

For the first time in this drought-stricken century, a new price for water in the West has been set – and it’s 25 times higher than what farmers have paid for the last 75 years.

6 Likes

Golfanlegg har foreløpig blitt skjermet for de mest inngripende kravene så vidt meg bekjent, men det handler også om goodwill i samfunnet. Om å vise samfunnsansvar. I Arizona alene bruker golfanleggene 120,000 til 130,000 acre-feet med vann hvert eneste år. Som er enorme mengder. Og åpenbart ikke bærekraftig over tid når myndighetene samtidig betaler bønder nærmere $3000 per acre for å legge områder helt brakk. Heller enn å dyrke mat.

1 Like

Litt av noen kurser som noen selger på nå…

Hvor er bunnen i bøtta?

Matsikkerheten sin det, det må dyrkes mar og det må spares vann, er nok en lysende fremtid for desert. Kursen ned 4% på NOK 30 000,-, ikke ta aksjene på ask, la de selge ned, vil gjerne fylle på så lavt som mulig. Vær tålmodig og la selgrene få selge lavest mulig.

Leste du ikke denne da, Aaleby, desert er i jo smørøyet for disse. Selgeren kommer med validering og anbefaling, data fra 2 golfbaner. Tror dette er lettsolgt altså.:slight_smile:

golfbransjen i sørvestlige USA forsøker å tilpasse seg klimaendringer og vannkutt fra Colorado-elven, samtidig som de prøver å tiltrekke seg spillere til golfbaner som må klare seg med mindre vann fra elven.

Det blir arrangert en konferanse kalt Colorado Basin Golf and Water Summit, hvor golfprofesjonelle og baneeiere skal diskutere hvordan de kan overleve i en tid med klimaendringer og vannmangel. Konferansen, organisert av Whitey O’Malley, eier av Saddleback Golf Club i Colorado, vil fokusere på å informere deltakere om tilstanden til Colorado-elven, oppdatere dem om føderale og statlige politiske forhold, samt gi råd om hvordan man best kan designe, vanne og vedlikeholde golfbaner med et redusert vannbudsjett.

Eneste som gjelder nå er kontrakter på løpende bånd fremover. De har jo sagt at målet er at 50% av pilotene skal ende opp i kontrakter. Med 5 piloter per kvartal så bør det komme mange meldinger fremover. Gjør det ikke det så er selskapet mer eller mindre ferdig.