Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Desert Control Group - Småprat 1

Dette var vel et eksempel på sell on facts. Og kanskje noe rullering før nyttår. Jeg fikk med meg siste 40 minuttene av webcasten og jeg er ihvertfall ikke mindre overbevist. Og her har du en CEO som har bena godt plantet på jorden (for ikke å si ørkenen) og som ikke kommer med overdrivelser/ haussing. Meget bra levert!

5 Likes

Dette er vel også en case der en skikkelig ørkenvandring blir sett på som noe positivt :slight_smile:

1 Like

Ikke overraskende at OKS nevner Formula 1 motto “If everything seems under control, you’re just not going fast enough.” (Kanskje ikke ordrett, men sa vel noe sånt)! Og nevner symbolikken av R&D i en gammel brannstasjon “act as if your house is on fire”!

Hadde ikke forventet at de hadde påbegynt noe mer i USA enn prosjektet med university of Arizona, men de har altså planer med 3 andre universitet og allerede sjekket rundt produksjon av clustere!

At de kan produsere 2 clustere i parallell i UAE på halvannen måned gir jo trygghet om at de fint skal klare neste års målsetning på 600000 L/t (trenger bare 7 clustere til). Det eneste jeg ble litt overrasket over at det er så mye manuell håndtering av LNC produksjonen i felten enda, men det jobber de jo med å forbedre.

De har allerede ansatt nok folk til å håndtere andre cluster og forventer å ha folk på plass til tredje cluster tidlig i Q1’22.

Samtidig sier han (som noen har nevnt lenger oppe) at kommersielle avtaler vil meldes fortløpende når de er på plass, og at en del piloter ikke har hatt så stor prioritet pga pågående arbeid med det strategiske samarbeidet med Mawarid. Her kommer det nok mye avtaler neste år, så føler meg veldig trygg på investeringen! :smiley:

Sa han forresten at de var godt finansiert for 2 første land? Altså UAE og USA, deretter må de eventuelt øke om det skal utvide? Sa noe om 2+2…?

@Mr.Oncoinvest hørte du han flirte litt av spørsmål om hovedliste? “We haven’t even been one year on growth”

“From start-up to scale-up to commercialisation!”

12 Likes

Det er bla automatisering rundt dette som blir med på å få ned prisen pr. m2.

2 Likes

Og på tross av det, så går det bare rundt 1,5 mnd å få laget 8 enheter i parallell

Var jo en smule euforisk på tråden her i natt, så ikke akkurat kjempeoverraskende å se en sell the news effekt. Man ser på den gule accumulation/distribution at nå er det en del som låser inn litt gevinst.

Men faller tilbake på mye lavere omsetning enn den gikk oppover, det er akkurat hva longs ønsker å se.

Kjøpssonen for grådigperer er i sirkelen der, mens hvis jeg allerede var inne hadde jeg sikkert plukket litt der den er nå.

Nå som den har hatt en pullback, så blir jo også et nytt brudd opp gjennom ATH enda mer bullish hvis og når det skjer.

I midten av januar når 50 dagers snitt er kommet opp til 33-34 er den litt mer konsolidert og safe, det er en sånn TA sweetspot. Men kan jo fint være føket av vei igjen til den tid.

16 Likes

Denne tråden er konstant euforisk.
Og litt vimsete, mister øyet på ballen i blant.
CEO har ekstremt mange baller i luften, men stø kurs: hovedlisten er for eksempel ikke tema nå.

Og halvparten av diskusjonen er diskusjon om diskusjonen. Inkludert denne :rofl:

5 Likes

Heldigvis fundamentalt begrunnet stort sett og minimalt av kurshaussing fra dag til dag.

3 Likes

Skal vi opprette en meta-småprat tråd er det det jeg hører du sier??? :smiley:

Hehe, Desert Controll Group - Meta analyse :joy:
I stedet for Desert Controll Group - Teknisk analyse.

Tråden tiltrekker seg folk med evne til å plukke opp penger på gata, diskusjonen reflekterer kanskje bare det? DSRT aksjonærer er ikke som andre aksjonærer.

2 Likes

Jeg mente ikke produksjonen av enhetene, men operasjonen av enhetene / produksjon av LNC :blush:

DSRT er ikke som andre selskaper.

4 Likes

Var også veldig interessant dette poenget Ole Kristian nevnte i forbindelse med IP.
At det var en del at grunnen til at de hadde listet seg så “tidlig” i prosessen, så alle prosedyrer og all teknisk informasjon var dokumentert og validert fra starten av. Da har de en sterkere sak i ev senere patent sak.

Sweet artikkel fra UAE!!

To achieve this vision, the UAE has been steadily investing in new agritech, sustainable agriculture practices, and offering support and subsidies to farmers and producers to make them more self-reliant. This strategy will also help to provide new jobs and raise USD 6 billion for the country’s economy. UAE’s food trade already exceeds AED 100 billion annually, making the country a global food logistics hub.

The International Centre for Biosaline Agriculture (ICBA) has also been exploring and cultivating alternative crops that can thrive in the region. Other steps are also being taken, for instance, Desert Control, a chemical company, is working towards reversing desertification and making the earth green again by way of its patented Liquid Natural Clay (LNC) method.

Read more at:

12 Likes

Just imagine :drooling_face:

8 Likes

Er vel ikke noe mere dramatisk at «what goes up must come down, before it goes up again” Konsilodering har vel enhver aksje bare godt av. Noen står, mens andre valgte å sikre gevinst på rapporten. Viruset bekymrer enkelte store tunge aksjonærer å olja faller. Gammelt nytt. I morgen skal du se det blir en grønn dag. Blå om du vill. Fikk nå i allefall noen aksjer på 36 tallet her. I nuet liten nedside jmf dagens rapport.

7 Likes

15 Likes

hmmm… hva har det sitatet med dramatikk å gjøre?? Følger både aksjekurs og tråden med stor fascinasjon og hvilepuls. Distansert men med DSRT som største posisjon.

Anta nå at bull scenarioet i denne aksjen slår til. Skal man ha med seg hele reisen, er det bare å venne seg til mye større svingninger enn vi har hatt til nå. En fin øvelse er å gå gjennom chartet i NEL fra 2 til 30. Tenk deg hvordan du ville hatt det underveis. Den psykologiske bergogdalbanen. Korrigerte rundt 50% to ganger. Og forresten, hadde du guts til å bli med på hele reisen, er det lite sannsynlig at du solgte på topp :wink:

For tiden har vi fantastisk etterspørel etter DSRT og en kraftig korreksjon er for øyeblikket svært lite sannsynlig. Jeg tror, som jeg skrev i posten med chartet, på konsolidering og ny flaggformasjon før vi er klare for nytt brudd opp.

11 Likes

Med DSRT har jeg stålsatt meg på at den løpende kursen er fullstendig underordnet. Som ikke betyr at beholdningen vil forbli konstant, siste ukene har eksponeringen variert mellom 30% til 60%, men den prosentvise andelen vil alltid være høy så lenge det fundamentale holder stikk. Som du så helt riktig skriver; man må tåle en heftig berg og dalbane for å ikke falle av underveis.

Refererte bare til ytringen din mot piggen om at tråden er i eufori 24/7
Ikke noe rart ved det :man_shrugging: Hvor mange ganger i løpet av din «kariære» på børs kommer du over slike gullegg fra starten av?

Og forresten, hadde du guts til å bli med på hele reisen,

Tja…jeg sitter nå fortsatt med mine 200%+ å har ikke tenkt som tidligere skrevet å selge noen ting før jeg ser 100 lappen. Jeg skal ingen steder i mellomtiden bortsett fra det jeg sitter med i nuet, hvis det ikke dukker opp et nytt gullegg da :wink:

2 Likes