Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Nordic Nanovector - Småprat '22 (NANOV) 3

Rød lampe blinker her idag igjen med Roy som er ute av listene nå. Og reduserer ytterligere med den andre kontoen, skal nok helt ut han ser det ut som.

2 Likes

Ja dette var trist. Det er ganske innlysende at dette ikke er mulig å tolke begge veier.
Roy hadde ikke gått ut på ATL viss denne mld var oppe for tolkning.

For et opplegg, virkelig tragiske greier.

5 Likes

Nuvel, han vet vel ikke noe mer enn det som står i meldingen. Han har dog bedre grunnlag til å tolke hva det eventuelt betyr.

2 Likes

Lærepengen blir å aldri mer være i et selskap der ikke Gründer er storeier OG styremedlem og helst minst konsulent involvert i driften.

Trist.

10 Likes

Tolker det så enkelt som dette her:

Hvis det var i positivt fortegn og kursen reagerte såpass negativt, så hadde de kommet med en update på det for å vise at meldingen er feiltolket. Ettersom de ikke gjorde det og han svarer såpass “kryptisk” som han gjør nå, så tror jeg det er fordi han HÅPER FDA skal kunne redde de på et vis. Dette gjenspeiles med at de ikke kan uttale seg om sine egne data før de har forhørt med FDA om det i det hele tatt holder vann. Hvis de var så sikker på at dette var godt nok så hadde de gjort det krystallklart i meldingen.

2 Likes

Interessant funn fra Oncopeptides!

ASCT (stamcellebehandling) påvirket resultatet i dere studie. Kan det samme være tilfelle for Betalutin og ASCT…? :thinking:

Det kan jo i så fall forklare hvorfor del 2 av Paradigme kom ut med mye dårligere resultat. Det skal bli spennende å høre fra møtet med FDA

23 Likes

Har de noen hypoteser om hvorfor resultatene er så mye dårligere for pasienter som har gjennom stamcellebehandling? Det taler jo ikke akkurat i favør av stamcellebehandling dersom dette svekker behandlingsalternativer i senere linjer.

Ja, sjekk ut denne presentasjonen.

Dette kan være en redningsplanke for Nano og Paradigme. Det kan ligge an til historisk rekyl av de sjeldne hvis Nano kan vise til en lignende sammenheng :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: (Den var til deg @kaei :smiling_face_with_three_hearts:)

20 Likes

Elsker den forutsigbare stillheten, må være perfekte tradervilkår.

Hva skal man si? Var ikke dette jeg forventet fra SelskapetSomAldriGjordeNoeFeil™️

#FilthyRich

Sjekk den volumspiken

1 Like

Og jeg elsker de spennende funnene til @InVivo :crossed_fingers::crossed_fingers::crossed_fingers::crossed_fingers::crossed_fingers::crossed_fingers::crossed_fingers:

1 Like

Meanwhile, et sted i Bergen:

asp

11 Likes

Å ja. :rofl:Glemte i farten:

04 DICHESBUEN AS 2.79% 8 905.3k 3 236k [det stod ikke “inn” i aksjonærlisten, og jeg var litt sløv så tidlig på morgenen]

Ser at vedkommende råtrader en del i blant annet REC… :sunglasses:

1 Like

Hva kan vi konkret håpe på vil skje videre hvis det påvises en slik sammenheng?

Kan vi håpe at FDA gir AA basert på resultatene for 108 (eller 120) minus antall doserte som var stamcellebehandlede - om tallene da viser seg å være like gode som ved første interimavlesning?

Etter at kriteriene ble endret så er det vel dosert ca 50 pasienter(?) Noen formening om hvor stor andel som kan være stamcellebehandlet? Hvis disse alene har trukket ned ORR i betydelig grad så må vi vel også anta at det er relativt mange?

Dersom den avtalte totale “thresholden” (på ORR 40 %?? inkl ASCT) er nådd, så er vel alt i orden for å få søkt om AA? Safety er jo i boks, målgruppen er unik (Relapsed AND refractory) og angrepsmålet er differensierer seg med CD37. I praksis så bør vel da onkologer bare være forsiktige med å behandle med Betalutin til ASCT-pasienter fremfor andre medikamenter (hvis, og et stort hvis det er hold i ASCT-teorien)?

1 Like

Men dersomhvisseatte, hva er oppsiden da?

Nano er priset som en opsjon pdd

20 milliarder, 150 NOK pr aksje :trophy::trophy::ok_hand::rocket::rocket:

Ji haa, kan vi begynne å glede oss til august?
45 mill aksjer skal kjøpes tilbake i panikk for å ha solgt på feil grunnlag?

Eller tar vi feil nok en gang? :wink:

6 Likes

Se på Oncoppetides… Havarerte og gjenoppsto.

Hva kan Nano være verdt hvis de tar en ‘‘Onco’’? My guess is just as good as yours

3 Likes

Situasjon er så uoversiktlig og vag at det er helt umulig å vite hva en skal gjøre lengere. Kjøp mer, hold ,selg?? Hva et rot.
Nesten fristet å tro at ledersens stilhet er fordi de jobber med en deal,enten partner eller oppkjøp, som de ikke kan rope ennå fordi dealen er avhengig av at data er god nok eller om en bestemmelser fra FDA. Er dette bare ønsketenkning??

1 Like

Det er jo nettopp dette aksjer handler om. Har man ikke fiske(bruk) i sjøen ja da får man aldri fisk, så enkelt er det. Personlig er jeg den som veldig ofte har bruk i sjøen. Syns det er greit å ta noen sjangser med kalkulert risiko. Litt seint å gjøre noe når man ligger på hjemmet:)

1 Like