Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

PCI Biotech - Småprat 3 2020 (PCIB)

Ja - og skal jeg fylle på nå - så krever jeg enten at noen tar ansvar og ryker langt vest eller en veldig god forklaring på hvorfor PCIB ikke valgte AZ og ikke noe om hvorfor AZ ikke valgte PCIB…

3 Likes

the message from the company is very thin, I am hoping for an investor conference call really soon. I dont think this can wait until Q3 to be honnest. they need to weather the market panic

11 Likes

Min egen post er fullstendig Mikke Mus i forhold til mange andre her, og i hovedsak kjøpt under forrige ørkenvandring på 20-tallet - så mine tanker går først og fremst til de som satt med gedigne poster i PCIB i dag. Håper dere holder hodet over vannet.

13 Likes

“The companies plan to work together to publish the preclinical results from this collaboration.”

Blir overrasket om det kommer en emisjon før dette. Om resultatene er så gode som de antyder, så vil det jo øke verdien på selskapet, og dermed også hvor mye penger man får inn via emisjonen.

ute av nano ute av pcib, litt for mye Casino følelsen her… Mange som skriver som ikke har snøring på hva de snakker om eller hva de driver med. Ren gambling.

2 Likes

Denne har jeg hørt før for lenge siden. Ultimovaccs, enda ikke publisert noe så vidt meg bekjent. Ikke forvent noe av dette i hvertfall ikke i nærmeste fremtid

Denne ledelsen er søppel, og de er bare gode for ord og ikke handlinger. Tok et nokså stort reelt tap i dag, orker ikke mer denne ledelsen.

Ja, det blir interessant å høre hvorfor AZ ikke satser når resultatene er såpass gode.

6 Likes

Like spennende som å vente på resultatene fra Ultimo-samarbeidet.

4 Likes

Begynte med aksjer i februar og grunnet investering i Photocure leste jeg på Tekinvestor. I Juni la jeg merke til PCIB-tråden og lot meg rive med av stemningen. Solgte alt og gikk all inn 23.06. med kurs ca 80,-. Om ikke annet har jeg lært å ikke la meg rive med på forum…

15 Likes

Må si meg enig i at ledelsen har sviktet fullstendig, Einarsson har også bommet fullstendig.
Viser bare at bioteknologi er ren gambling, alle snakker om algeta, som om det var en selvfølge at norske pharma selskaper før eller siden ville bli kjøpt opp.
De aller, aller fleste av dem har så langt ikke produsert annet en emisjoner og forsinkelser

2 Likes

Chris33

Du har min dypeste sympati! Jeg har også en veldig høy inngang og taper svært mye av mine sparepenger her.

12 Likes

“planlegger å arbeide sammen for å publisere…” Ja, det høres ut som noe som kan ta tid. Planen om et evnt samarbeid om å publisere må vel også evalueres først… ? Og så må det også planlegges først. Det er vel mulig det er kommet noe positivt ut av dette forskningsmessig. Men “strategisk” minner dette mer om å snuble i sine egne bein, evnt rett og slett ha blitt spent bein på.

5 Likes

Tenker helt motsatt. Det en skal la seg rive med av er statistikk og resultater. RELEASE studiet har fått regulatoriske privilegier i avsluttende fase innen indikasjon onkologi. Vurderer en mulig verdier her er de generelt store. Arctic sec har vurdert og Pareto gjorde en analyse light mot peer og så mulig 4 ganger høyere kurs (da var kursen 60kr?). Det betyr at fortsatt dreier alt seg om stats og facts. AZ dukket plutselig opp sent på fjoråret. Og var Arctic analyse en liten opsjonverdi sammen med vacc.

Det er klart det er mye panikk og kanskje det irrasjonelle nu er i overkant versus faktiske forhold og verdipunktet som alltid har vært RELEASE er fullstendig glemt?

1 Like

Spørsmålet er nå om det er lurt å hive seg på panikken og selge? Hva om det kommer et innsidekjøp? Hva om det kommer en positiv melding fra Asia? Hva med FimaVacc melding?

1 Like

Taper ikke sparepengene før du selger.
Tror mange gikk på unødvendige tap idag, isteden for å avvente salg.

Svar var uansett ikke ventet før senest 31 des, så hvorfor panikk selge idag?

Pust med magen, så ordner dette seg når den verste skuffelsen har lagt seg​:wink::wink:

3 Likes

Eller om en av de to på topp flagger salg?

Under normale omstendigheter er jeg enig i at man skal puste med magen og tenke seg om før man eventuelt selger i “panikk”.
Her mener jeg det lyser mer enn oransje, forsinkelser vel nærmest over hele fjøla i tillegg til at kassen ikke legger på seg, det kan bli harde balletak her framover fortsatt.

PS. Solgte selv mine Pcib aksjer for drøyt 23 for en time siden.

5 Likes

Ser at mange velger å selge seg ut, noe som selvfølgelig er forståelig nok. Samtidig er ihvertfall alt fortsatt på plass av det som forelå da jeg selv valgte å kjøpe meg inn på 20-tallet i sin tid. Tok heldigvis ut 400k i gevinst på 85 kr, og det hjalp jo også på min balanse i aksjen. Langt mer synd på de som kjøpte da hypen var som sterkest i sommer. Men tror markedet i øyeblikket glemmer at potensialet ikke er borte i aksjen (noe man bl.a. kan konkludere ut fra analysen fra Arctic). På den annen side tynger det nok aksjen at det kliniske studiet har stått stille, og at selskapet etter hvert vil trenge mer kapital.

6 Likes

Feiget ut og solgte alt jeg også. Så nå kan den vel begynne å stige igjen…

3 Likes

Det at dem sikret seg opsjoner på kurs 50 for to uker siden sier litt om at dette kom helt uforventet på styret. Dem er nok like overraska som oss, og har nok ikke så gode svar på hvorfor dette ikke gikk i land.

Uansett så er jeg glad det endelig er over, da jeg føler at selskapet har ventet og ventet på AZ i nesten et år nå, uten å gjøre noe annet. Endelig kan fokuset gå over til noe annet, og forhåpentligvis skape større verdier i selskapet.

14 Likes