Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

PCI Biotech - Småprat (PCIB)

@Logdec sin triggerliste byr på mye snadder, og ting å ta tak i. Tusen takk til han!

Trigger 12 og 13 henger sammen, og er både uhyre spennende og nært, ut fra det jeg har funnet ut.

Trigger 12: Hvem eier den hemmelige medisin x? Partner avtale? (tidslinje <3mnd)
Forskningsprosjekter 3
«I 2019 rapporterte vi også lovende resultater som viser at lysaktivering av PCI-fotosensitiseren TPCS2a/fimaporfin i kombinasjon med legemiddel X (på dette stadiet vil vi ikke oppgi navn da prinsippet vurderes for patentering) fører til kraftig hemming av vekst og økt drap av tykktarm- og brystkreftceller. I 2020 ble dette arbeidet bekreftet i en xenograft musemodell og arbeidet er nå i sluttfasen og vil bli sendt inn for publikasjon. Medisin X benyttes klinisk og testes ut som en lovende behandling av ulike kreftformer. Relevant for oss er at medisin X har vist seg å gjøre kreftstamceller mer sensitiv til ulike kreftterapier».

Trigger 13 Judith Jing Wen Wong Phd avhandling (tidslinje <3mnd) ref over. 17.10.2021 Avhandling innlevert. Disputas 10. desember 2021

Medisin X har en svært sentral rolle i hennes PhD. Av alle de PhD jeg har lest, har hoveddata gjengitt i ALLE de minimum 3 paper som kreves for å oppnå en PhD. Her har de unnlatt data i ALLE 3 paper!!! Uhyre spennende, og hvorfor det om ikke dette er svært hemmelig og børssensitiv informasjon?! Data som enda ikke er publisert og blir holdt igjen til 2 uker før disputas pga sensitivitet. Medisin X vil altså måtte offentliggjøres SENEST om 5 uker fra nå!

50 Likes

Dette lukter reprisning lang vei,var det ikke en som meldte her om dagen at det hadde kommet en Bank i fra Sveits på topp 50 ?

10 Likes

stemmer UBS SWITZERLAND AG,er inne på topp 50

7 Likes

Jeg regner som mulig at “medisin X” eies av et underselskap som støttes av Hoffman La Roche i Sveits. Svaret kommer snart.

14 Likes

Medisin X vil altså måtte offentliggjøres SENEST om 5 uker fra nå!

Det legges til rette for den perfekte storm før Q å mot jul :partying_face::dart:

19 Likes

Hvor kommer disse datoene fra? Noen som vet? Prøvde å finne referanser inne på forskningsprosjekter, men fant det ikke.

1 Like

[the1nonly](Profil - the1nonly - TekInvestor Aksjeforum

3m

Hvor kommer disse datoene fra? Noen som vet? Prøvde å finne referanser inne på forskningsprosjekter, men fant det ikke…

Desse datoene kommer fra Judith Jing Wen Wong

5 Likes

Angående datoene har jeg hatt dialog med Judith, så dere kan stole på at det er sant, og ikke sende henne en masse e-post. Jeg er en ærlig mann med ærlige hensikter.

Edit:
Kan også legge til:

Museforsøkene for medisin X ble først ferdig i januar i 2021 så det har derfor tatt litt tid og ikke publisert enda, men forhåpentligvis kommer de snart.

47 Likes

(Deleted)

14 Likes

PCIB nevnes fra 12:15

4 Likes

Er overbevist om at bolaget har lært av sine feil under pandemien kontra syntetisk kontrollarm.

2 Likes

JE om RELEASE.
“Typisk eksempel på studie som burde være satt opp med syntetisk kontrollarm”.

Også litt “morsomt” at Elisabeth omtaler retention problemene til kontrollarmen i RELEASE som “kjempeutfordring”.

2 Likes

Nå er negativ bøtta full.
Snart popper gode nyheter frem, for er det noen her inne som tror at ikke denne teknologien kan brukes til noe😲

8 Likes

good news even before Q3?

2 Likes

Har det noget med denne at gøre @lenny

5 Likes

Hadde det vært noe positivt nytt av betydning så kommer det vel uavhengig av en tilfeldig Q3-dato. Det mest sannsynlige er vel en i beste fall ikke direkte negativ Q3. Nå øker jo også koronasmitten. Det er strengt tatt også allerede kommet en dårlig “nyhet”. Styreformannen meddelte såvidt jeg husker noe om en ny måte å kommunisere på i de “kommende ukene” ? Konklusjonen må vel da bli den “nye” måten vanskelig lar seg skille fra den gamle. Vi venter på neste kvartalsrepresentasjon og forsøker underveis å innbille oss at det kommer noe positivt nytt. :expressionless:

5 Likes

Tony1…Tror det :boom:

2 Likes

In conclusion, we demonstrate for the first time that PCI promotes strong cytotoxic effects of a PD-L1 targeting immunotoxin in PD-L1 expressing cancer cells. PCI of the immunotoxin is superior to PCI of the non-targeted toxin or the immunotoxin alone, suggesting that this light-controlled, combinatorial cytotoxic ICT have the potential of being a specific, safe and potent therapeutic strategy to target and eradicate PD-L1 expressing immunosuppressive cells in the TME. Further preclinical validation of the principle is encouraged.

14 Likes

Så er Roche nævnt ved navn og medicin også

4 Likes

The ICI mAb atezolizumab, a PD-L1 inhibitor (Tecentriq, Roche, Basel, Switzerland), was kindly provided by the Hospital Pharmacy at Oslo University Hospital, Rikshospitalet (Oslo, Norway), and stored at 4 °C. The photosensitizer TPCS2a (fimaporfin) was kindly provided by PCI Biotech AS (Oslo, Norway) and kept in a stock

HMMM?

25 Likes