Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Photocure småprat (PHO) 🔦 2

Ja vi savner noen industrielle investorer eller noen av kjendis investorene som opererer på OSL. Hadde vært greit å få inn Fredriksen, Røkke, Spetalen brødrene, Andresen etc.
Folketrygdfondet burde også begynne å kjøpe er en skam hvordan de driver i Biotec.

2 Likes

Ikke sett Folketrygdfondet på tanken. De er den trojanske hesten i dette skjøre segmentet!

OK men hva med døtrene til Fredriksen er det mulig å få de interesserte i Biotec og spesielt nå med Cevira og livmorkreft løsning. Eller døtrene til Andresen har ikke en av de tatt over styringen i selskapet?

1 Like

Brukbar størrelse på selgersiden i sluttauksjonen i dag.

"Roy Larsens Oncoinvent har fått lynrask FDA-godkjennelse for fase 2-studium i USA. Nå skal han hente over 500 millioner, og åpner for salg eller børsnotering. "

Men interessant om Radforsk selger Photocure for å kjøpe Oncoinvent… Oncoinvent er billig og har kommet langt med 2 linjer. IND fra FDA for både tykktarm- og eggstokkreft er svært lovende. Blockbusterpotensial iflg. selskapet. For ordens skyld: Jeg er posisjonert i begge.

Makro ser alt plutselig ganske mye bedre ut. Kanskje snur rentebildet noe og risk som biotek er ON og ikke OFF som det kan synes å ha vært et par år nå. Gledelig for pasienter og forskning i så fall🙏

Partner Asieris

JIANGSU YAHONG MEDITECH

688176SSE

Market closed

11.43CNYD

+0.23+2.05%

Last update at Nov 15 at 15:00 GMT+8

Som en nevner over ved slutthandel. Kan se ut som noen livredd for oppgang? Legge ut slike poster sluttauksjon flere ganger har hvilken hensikt. En kan undres. Samme med åpningsauksjon, hvorfor dump aktig hvis man skal spekulere i bruken av åpning og sluttauksjon. Kanskje slik mønster faktisk er positivt / bull?

Er det golden cross i TA noen engster seg for😂?

RADFORSK fortsetter nedsalget, merkelig hvordan de gjør det. De burde forhandle med en aktør som kan ta hele deres post og få inn en større norsk aktør som er aktiv og kan ta over styringen av selskapet.

Det går greit ser det ut til.

Den 2 , 4 og 6 største aksjonærene i PHO har siste uken økt sin eiersits med hhv 1,04%, 6,85% og 3,95%.

SEB og the bank of new York mellon

Radforsk skal bidra i tidlig fase stort sett og sparke ballen videre når selskap er oppe å går. Hva er det?
Tenker det er etablert drift, 250millioner på bok, nedbetalt gjeld, partneravtale med milestones og royalties, fase III studier hvor det søkes markedstilgang. Veldig fornuftig Radforsk tenker jeg!

4 Likes

Og hvorfor selge til halv pris sammenlignet med for 9 måneder siden? Radforsk er vel langsiktig i sin økonomistyring vil jeg anta?

1 Like

Oncoininvent mener noen er i noteringsmodus? Radforsk kan ikke styre når tidlig fase / startup i biotek har noteringsplaner.

Aksjene som er solgt og verdier er lommerusk i dette bildet. Photocure helt upåvirket, eksisterende største aksjonærer øker sin beholdning som nevnt over. Det er ikke store beløp her.

Kan være noen utnytter salget fra radforsk til å kjøpe «billige» aksjer. Derfor merkelig ordrebildet senere tid i åpning og sluttauksjon? Tror i så fall ingen lar seg lure av dette spillet? Jeg vet ikke.

Siste par dager har biotek gått bra. PHO lagger.
Helt umulig å si noe eksakt om, men plutselig skyter PHO like gjerne fart som andre biotek nå gjør med mer interessant rentebildet internasjonalt. Fundamentalt har husene gjort jobben sin med kursmål ca 100% oppside etter Q3 presentasjon. Så hvorfor skulle noen bli overrasket over en mulig rekyl?

Citibank, den 10 største aksjonæren i PHO har siste 1mnd økt sin beholdning med ca 150%. Eier nå 1,76% av PHO.

Verdipapirfondet Equinor 14 største, aksjer økt siste 1 mnd med ca 40%. Eier nå 1,32% av PHO

15 plass Danske Bank økt ca 20% siste 1 mnd og 17 plass BNP Paribas økt ca 25%

Altså solide øker. Ikke svart hvitt og negativt at radforsk 12 plass har redusert 43% siste 1 mnd. De blir jo kjøpt av minst like interessante aksjonærer😅

Tekniske setupen vi satt og så på med en kileformasjon her har vært på gyngende grunn, og tester et brudd nedover.

Hvis den virkelig bryter, så kan også golden cross 50/200 glippe.

Må tilbake over 50 dagers snitt for å gjenvinne et bullish uttrykk.

1 Like

Jeg går for den hyggelige varianten som er golden cross. Fundementalt og biotek nå går mye opp. Det er årsaken til at jeg tror golden cross «lettere vil kunne inntreffe»

Det sammen med rar post i åpning og sluttauksjonene. Synes det er merkelig og bullish bevegelser fra en/ noen aktører som vil vise noen hvilken vei de ønsker kursen, ned? Hvis motsatt skjer, opp, kan det bety at disse løper etter på stigende kurs. Spekulativt, ja!

Men slik bruk av auksjonene er veldig spekulativt og merkelig adferd i markedet. Gjør ikke annet enn å skape usikkerhet. Og kanskje det nettopp er ønskelig? I så fall håper det blir mislykket og fører til solid oppgang.

Bullish uttrykk🙏

Yahong Pharma ble valgt som en av de 100 beste farmasøytiske innovasjonsbedriftene i Kina i 2023

02.11.2023/Pressemelding

Shanghai, Kina, November 2, 2023 – Den 15th China Pharmaceutical Entrepreneurs, Scientists and Investors Conference ble holdt i Hangzhou i dag. Som et globalt innovativt farmasøytisk selskap med fokus på genitourinære svulster og andre store sykdommer, ble Yahong Pharma valgt inn på listen over “Top 100 Chinese Pharmaceutical Innovation Enterprises” i 2023 og ble invitert til å delta i prisutdelingen.

Listen over “Top 100 Pharmaceutical Innovation Enterprises in China” er basert på Derwent Innovation patentdata og Cortellis™ konkurransedyktig intelligens og kliniske forsøksdata, basert på de tre dimensjonene av innovasjonsgrunnlag, innovasjonsprosess og innovasjonsprestasjoner, og evalueres basert på fire indikatorer: antall autoriserte patenter, totalt antall patentsiteringer, antall kliniske studier og antall innovative legemidler godkjent og markedsført. De utvalgte topp 100 innovasjonsselskapene, som den første leiren som representerer Kinas farmasøytiske innovasjonsevner, demonstrerer den fremragende innovasjonskraften til Yahong Pharmaceutical.

Innovativ FoU er kjernedrivkraften til Yahong Pharmaceutical. Hittil har Yahong Pharma 9 produkter og 12 prosjekter under utvikling, og mange produkter er i fase III klinisk stadium. Det er verdt å nevne at siden begynnelsen av dette året har Yahong Pharmaceuticals kjerneprodukter APL-1706, APL-1702 og APL-1202 oppnådd en rekke positive kliniske resultater. Selskapet vil også kommunisere med regulerende myndigheter i nær fremtid angående innsending av NDA for APL-1706 og APL-1702.

Den kliniske fase III-studien av APL-1706, et blærekreftdiagnostisk og kirurgisk legemiddel, møtte det primære endepunktet; Den internasjonale multisenter fase III kliniske studien av APL-1702, et fotodynamisk legemiddel-enhet kombinasjonsprodukt for ikke-kirurgisk behandling av høygradige cervikale intraepitellesjoner (HSIL), møtte det primære endepunktet og forventes å bli verdens første ikke-kirurgiske produkt med bekreftet effekt for cervikal HSIL. Interimanalysen av fase II klinisk studie av det orale legemidlet APL-1202 i kombinasjon med PD-1-hemmeren tislelizumab i kombinasjon med neoadjuvant behandling av muskelinvasiv blærekreft (MIBC) oppnådde positive resultater.

Valget av Yahong Pharma til 2023 China Top 100 Pharmaceutical Innovation Enterprises er en anerkjennelse av selskapets innovasjonsstyrke, tekniske reserver og bærekraftige innovasjonsevner. Ved å følge oppdraget om å “forbedre menneskers helse og gjøre livet mer verdig”, vil Yahong Pharma fortsette å vie seg til klinisk utvikling og kommersialisering av spesialiserte rørledninger, ytterligere forbedre selskapets innovasjonsevne og bærekraftig driftsnivå, fremme utviklingen av farmasøytisk industri av høy kvalitet og komme flere pasienter til gode.

Yahong Farmasøytisk (asieris.cn)

3 Likes

En rekke av Yahong Pharmaceuticals produkter har hatt positiv fremgang i tredje kvartal, og kommersialisering er i ferd med å gå inn i utbetalingsperioden

  1. oktober 2023/Pressemelding

Shanghai, Kina, 31. oktober 2023 – 30. oktober 2023, Yahong Pharma (lagerkode: 688176. SH) slapp sin rapport for tredje kvartal 2023. Ifølge rapporten oppnådde Yahong Pharmaceutical en omsetning på 2.9183 millioner yuan i tredje kvartal, en årlig økning på 37.334.24%. Tidligere har selskapets kjerneprodukter under utvikling, APL-1706, APL-1702 og APL1202, oppnådd en rekke positive kliniske resultater i tredje kvartal.

Nylig har den internasjonale multisenter fase III kliniske studien av APL-1702, et fotodynamisk legemiddel-enhet kombinasjonsprodukt for ikke-kirurgisk behandling av høygradige cervikale intraepitellesjoner (HSIL), nådd det primære endepunktet og forventes å bli verdens første ikke-kirurgiske produkt med bekreftet effekt for cervikal HSIL.

Den kliniske fase III-studien av APL-1706 (Hekway), et legemiddel for diagnostisering eller kirurgi av blærekreft, møtte det primære studieendepunktet, og data fra den kliniske fase III-studien ble presentert på International Urological Society Annual Meeting (SIU) i 2023, som bekreftet at APL-1706 kombinert med blålyscystoskopi (BLC) var bedre enn cystoskopi med hvitt lys (WLC) ved påvisning av blærekreft, spesielt for påvisning av karsinom in situ (CIS), og ble godt tolerert hos kinesiske pasienter.

Selskapet vil kommunisere med regulerende myndigheter i nær fremtid angående innsending av NDA for APL-1706 og APL-1702.

I tillegg oppnådde interimanalysen av fase II klinisk studie av selskapets andre kjerneprodukt under utvikling, det orale legemidlet APL-1202 og tislelizumab i kombinasjon med neoadjuvant behandling for muskelinvasiv blærekreft (MIBC), også positive resultater.

Mens rørledningen har gjort positive fremskritt, har kommersialiseringsmodellen for samarbeidsutvikling av flere produkter fra Yahong Pharmaceutical også begynt å bli utforsket.

Basert på begrepet spesialitet layout, har Yahong Pharma introdusert nyrekreft målrettet narkotika prazopanib tabletter (varenavn: Dipaite) og brystkreft målrettet narkotika neratinib maleat tabletter (handelsnavn: Eurobi) innen genitourinære svulster. For tiden har Diperite blitt offisielt kommersialisert i oktober, og Oyubi forventes å oppnå salg innen utgangen av dette året.

Yahong Farmasøytisk (asieris.cn)

5 Likes

«
Selskapet vil også kommunisere med regulerende myndigheter i nær fremtid angående innsending av NDA for APL-1706 og APL-1702.

Den kliniske fase III-studien av APL-1706, et blærekreftdiagnostisk og kirurgisk legemiddel, møtte det primære endepunktet; Den internasjonale multisenter fase III kliniske studien av APL-1702, et fotodynamisk legemiddel-enhet kombinasjonsprodukt for ikke-kirurgisk behandling av høygradige cervikale intraepitellesjoner (HSIL), møtte det primære endepunktet og forventes å bli verdens første ikke-kirurgiske produkt med bekreftet effekt for cervikal HSIL»

Ganske så rått!

Takk for deling @Lucrum

2 Likes

Ja veldig bra like før vi tar av.

1 Like

Gleder meg til det blir annonsert hvilken medical conference de skal vise resultatene og data. PHO sa i Q3 presentasjon to be disclosed, TBD

Det må vel bli i 2023?

I dag også går radforsk gjengen som Ultimovacs og Nykode opp over 3% :partying_face:

PHO catch up to do? Ketschup to do :sweat_smile:

Foreløpig er det bare å ligge å ta i mot det som kommer.

Interessant @Lucrum !

2 Likes

For de som følger newsfeeden til Asieris kan det være greit å følge med på den Kinesiske siden. Her kommer det mer og oftere sammenlignet med asieris.com

1 Like