Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Photocure småprat (PHO) 🔦 3

26,9 mill

1 Like

Nå. Er kronen faldet så meget igen?

Da holder du milepælutbetalingen utenfor? Dvs. at ca NOK 25 mill kommer i tillegg til salg av Cysview/Hexvix som du anslår til NOK 121-124 mill?

Jeg får det med ny valutakurs mod dollars til 119 + 22 = 141

Ja sånt er på siden. Alt som skjer på cevira før approval er litt sånn neither here nor there så det ser jeg litt bort fra

1 Like

Å hei!

Her har du fordelen med å ha noen millioner på konto så man har muskler til å være med på ting.

9 Likes

Photocure og Richard Wolf inngår avtale om å utvikle et høydefinisjons fleksibelt blålyscystoskop for global kommersialisering

Oslo, Norge, 15. juli 2024: Photocure ASA (OSE: PHO), blærekreftselskapet, kunngjør i dag at de har inngått en strategisk avtale med Richard Wolf GmbH om å utvikle og kommersialisere en neste generasjons 4K LED høyoppløsning ( HD) gjenbrukbart fleksibelt blått lys cystoskop basert på Richard Wolfs System blå teknologi. Partnerskapet mellom Photocure og Richard Wolf er fokusert på å utvikle teknologisk avansert fleksibelt utstyr for blått lys cystoskopi (BLC®) for det globale markedet slik at leger som behandler pasienter med blærekreft kan tilby fordelene med BLC med Hexvix® / Cysview® i en poliklinisk pasient. , eller overvåkingsinnstilling.

I henhold til avtalen vil Richard Wolf utvikle det nye fleksible BLC-systemet med innspill og veiledning fra Photocure, og utnytte Photocures omfattende kunnskap om overvåkingsprosedyren og selskapets erfaring med urologikunder. Det nye fleksible blålyssystemet og underliggende immaterielle rettigheter vil eies av Richard Wolf, som også vil fungere som sponsor for markedsautorisasjoner over hele verden. Photocure og Richard Wolf vil dele utgifter til utvikling og regulatoriske aktiviteter som er nødvendige for godkjenning av det fleksible HD-blålyssystemet i markeder der det vil bli kommersialisert.

Det strategiske partnerskapet mellom Photocure og Richard Wolf bygger på et langvarig forhold mellom de to selskapene knyttet til co-promoting, sykdomsbevissthet, utdanning, markedsutvikling og klinisk forskning. Photocure og Richard Wolf vil sampromotere det nye fleksible systemet for blått lys i USA, Europa og andre land globalt.

Photocure vil utnytte sin eksisterende salgsorganisasjon for å markedsføre det nye gjenbrukbare flex-systemet i Nord-Amerika og Europa, og vil stole på Richard Wolf-distributører eller kommersielle partnere for å markedsføre enheten i andre markeder. I tillegg vil Photocure bruke data fra eksisterende pasientregistre for å utnytte bevis fra den virkelige verden for ytterligere å støtte fordelene med fleksibel blålys-cystoskopi for pasienter med ikke-muskelinvasiv blærekreft. I henhold til avtalen vil Photocure og Richard Wolf etablere to styringskomiteer for å overvåke fremdriften av samarbeidet, inkludert en felles utviklingskomité for å sikre at FoU-milepæler oppnås med suksess og en felles kommersialiseringskomité for å utføre før- og ettergodkjenning av markedsføringsstrategier. globalt.

Nytt fleksibelt BLC-utstyr har ikke vært tilgjengelig for kjøp siden tidlig i 2023 i USA, da tidligere systemer var utdaterte og avviklet av produsenten. Som et ledende selskap fokusert på behandling av blærekreft, er Photocure dedikert til å sikre at BLC med Hexvix/Cysview er tilgjengelig for leger over hele verden i både kirurgiske og overvåkingsmiljøer, slik at pasienter med blærekreft kan få tilgang til den beste behandlingen.

Avtalen med Wolf er en milepæl for Photocure, og enda viktigere er det første skrittet mot å gjøre høyoppløselig BLC-utstyr i overvåkingsmiljøet konsekvent tilgjengelig for pasienter globalt, sier Dan Schneider, president og administrerende direktør i Photocure. “Før nedfasingen av standard-definisjon fleksibelt blålysutstyr i USA, var bruken av disse systemene på en sterk vekstbane med leger som anerkjente de betydelige fordelene med presisjonsovervåking av blæresvulster med BLC og Cysview. Vi ser frem til å samarbeide med Richard Wolf om utviklingen og forventet kommersialisering av et 4K høyoppløst blått lys cystoskop, og bringe en nyskapende og kostnadseffektiv løsning til leger og pasienter i våre kommersielle territorier så snart som mulig.”

"Som en fullserviceleverandør innen endoskopi og en ledende produsent av blåttlys cystoskopiutstyr, er vi veldig glade for å inngå denne avtalen med Photocure, for å utvikle og kommersialisere en førsteklasses/best-i-klassen høyoppløsning fleksibelt blått lyssystem,” sa Florian Happe, Vice President R&D hos Richard Wolf. "Utførelsen som går inn i hver Richard Wolf-enhet gir grunnlaget for eksepsjonell presisjon og lang levetid i kliniske omgivelser, noe som gjør det mulig for våre institusjons- og legekunder å levere utmerket omsorg til sine pasienter. Overvåking av pasienter med blærekreft er av avgjørende betydning i sykdomsbehandlingen, og vi tror at et blått lys-cystoskop med høy oppløsning designet for poliklinisk bruk har potensial til å sette en ny standard i denne omsorgssituasjonen.»

5 Likes

Endelig noe positivt👍

1 Like

Blir nok ingen problemer med å bruke opp eventuelt overskudd de neste årene :sweat_smile:

Photocure and Richard Wolf will share expenses for the development and regulatory activities necessary for approvals of the HD flexible blue light system in markets where it will be commercialized.

Regner med PHO kommer til å få sin del av kaka ved skopsalg da?

2 Likes

Vent nu at se. 2030-2032 er gode år for Photocure. Der kommer muligvis en emission eller to.

Gledelig dag og melding fra Photocure! Gratulerer med spennende samarbeid. Kan være en skikkelig genistrek for world wide dominans og vekst.

1 Like

Skulle tro at både Photocure og Richard Wolf har tro på at dette er bra bizzniz når de skal rulle ut dette globalt.

3 Likes

Og når kan en tidligst vente at dette potensielt materialiserer seg i inntekter og avkastning?

2 Likes

Ingen milepæler, tidslinjer eller estimerte kostnader?

Ikke bare skal photocure nå selge skopene for produsentene, de skal også betale for å utvikle dem :man_facepalming:t3:

1 Like

2030-32, hvis du ikke fik det med. Mulige emissioner undervejs.

Noen som har blitt tatt på senga?
Høres det ut som.

1 Like

Et fornuftig grep og en forretningsplan som nå fjernet usikkerheten om vekst basert på nye skop i USA. Dette har hemmet kursen i PHO knallhardt siden 2022. Ja mer enn halvert den.

Selskapet har plenty med cash og positiv cashlow fra drift (før vekstinvesteringer).

Veldig bra at man nå har en seriøs og tung partner på utviklingen. Det skapet trygghet for aksjonærene.

10 Likes

Siden dette er flexiskop. Er det bevegelse på nedklassifisering av flexskop i USA nært forestående?

3 Likes