Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Targovax - Småprat 2 (TRVX) 1

Du får høre med ØS og co, de betaler for at Edison dekker selskapet, selv om de ikke styrer innholdet.

Ovarian er heller ikke priset inn, selv om peer Mersana prises til over 15 MRD NOK uten markedsgodkjennelse.

Så kan vi se på TG-avtalen for Kina. Milestones på MUSD 100 er alene 14 NOK pr aksje. Deretter kommer mulige royalties og ikke minst avtaler for TG også i den vestlige delen av verden.

Det jeg tipper Edison (og managementet i TRVX) prøver å få frem med disse to eksemplene er at ved gode data nå før jul fra begge studiene så skal aksjen reprises betydelig, og det med god grunn.

Så får TG, ovarian, next gen med mer komme når det evt kommer en gang i 2021.

3 Likes

Ble ikke verdien av Ovarian estimert til det samme som melanom og Mesothelioma til sammen og det vil si 70 kr. pluss

1 Like

Launch av meso i 2026 gir jo ikke mening?

1 Like

Jo, for full MAA så gir 2026 mening, men conditional approval i både mesothelioma og refractory melanoma vil nok være høyaktuelt allerede 2022/23 dersom resultatene er gode nok.

2 Likes

Skulle helst sett 5000-tallet jeg da…

1 Like

Denne ble lagt ut på insider i går, men den er nok av interesse i småprat tråden også.

I september 2019 så kom det innsigelser på patent EP3140320 som omhandler TG01. Aktøren byttet advokat firma i februar 2020. Hverken vi eller TRVX vet hvem som står bak innsigelsene. Flere av oss her inne har gått gjennom disse innsigelsene og hatt en god dialog med ledelsen i selskapet om de tingene vi lurte på. De har hele tiden vert svært imøtekommende og kommet med sine betraktninger rundt de forskjellige tema man har tatt opp.

Som det fremkommer av underlaget til de som har kommet med innsigelser så er det ingen tvil om at de har lagt ned svært mye arbeid i dette. Som TRVX er inne på så er dette høyst sannsynlig en aktør/konkurrent som har interesser i at TRVX sitt patent blir begrenset. Ett annet godt poeng som selskapet også kommer med er at det ofte er det enkleste og billigste veien man prøver når man oppdager at man er i brudd med eksisterende patenter.

Det er kalt inn til høring vedørende disse innsigelsene 29.04.2021 og TRVX har allerede bekreftet at de har gode mot argumenter for at patentet skal bli stående. Skulle de mot formodning gå på ett nederlag så er det deres mening at de viktigste punktene i patentet blir stående. Der var det ingen tvil.

Sååå, hva betyr dette for TRVX? Tja, det er ikke godt å si per i dag. Men det vi vet at noen tydeligvis har store interesser i å få begrenset omfanget på patentet til TRVX. Det er jo klart at å få innskrenket ett patent ikke er positivt, men som selskapet sier så er de viktigste delene uansett beskyttet i patentet. Det fører oss over til noen spennende betraktninger.

Hvem er det som vil begrense patentet til TRVX?

Hvorfor vil de begrense patentet til TRVX?

Hva vil skje om de får medhold i kun enkelte deler?

Hva vil skje om de ikke får medhold på noen punkter?

Det er svært tydelig at denne aktøren har store interesser i RAS og at deres egne produkter/forskning er i brudd med TRVX sitt patent. Vil de kjøpe seg ut av denne knipen eller vil de gamble på at de får medhold og at deler av patentet til TRVX svekkes?

Denne saken er både bull og bear. Fasiten kommer en gang i fremtiden.

Kanksje det er denne aktøren Soug hadde i tankene når det ble sagt at de jobbet med RAS i det vestlige verden også :wink:

Link til all data finner dere her https://register.epo.org/application?number=EP15720986&lng=en&tab=doclist

18 Likes

Har de konkretisert hvilke deler som de anser som viktigst i patentet?

Selvfølgelig ikke :joy:

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for deling af denne information og det gravearbejde, der ligger forud for samme; stærkt arbejde. Dette understreger jo med al tydelighed, at TG platformen fortsat er et vigtigt aktiv for selskabet, selv om man af økonomiske årsager har måtte prioritere vira frem for peptider.

Der ligger formentligt gode muligheder forude for at kapitalisere på den massive investering (og håb, ikke mindst), som TG platformen repræsenterer, men jfr. fokus fra selskabet føler jeg, at det er svært at se præcis hvor stort et potentiale peptider har på den korte og mellemlange bane.

Afvises søgsmålet i sin helhed til april, 2021, da må aktøren sandsynligvis søge et samarbejde via økonomisk kompensation - eller alternativt nedlægge hele eller dele af deres egen platform.

Bliver i øvrigt interessant at se om markedet er i stand til at etablere aktien over 8,00 i den kommende uge; ser ud til at volumen denne eftermiddag tangerer gårsdagens stærke omsætning.

6 Likes

Den kortsiktige ulempen er kanskje fremdrift i avtalen med IOVaxis og Kina ?

Hehe kan jo være di som prøver å overta deler av patenten :man_shrugging: Idk stoler ikkje veldig mye på Kina akkurat nå kjenner eg :joy:

Husk at dette gjelder kun det Europeiske patentet.

Svar fra selskapet: IOVaxis ønsker å utvikle TG plattformen i Kina og Singapore, så de har ingen interesse av europeiske patent. Videre har IOVaxis interesse i at teknologien er godt patentbeskyttet i aktuell geografi, ellers så vil det ikke lønne seg å finansiere en klinisk utvikling.

Edit: Må jo også ta med det faktum at disse innsigelsene var offentlig kjent lenge før IOVaxis signerte avtalen. Vi får tro at de har gjort ett stykke forarbeid før de signerte :stuck_out_tongue:

11 Likes

Lurer på hvem som står bak dette. Boehringer Ingelheim om jeg skulle gjette…

Eller Mirati (a peptide having a G12C mutation).

Interressant nok lanserte de overnevnte selskapene et samarbeid igår…

2 Likes

Stikkordet kan være Parker!

Takker. Da var det bordet ryddet :smiley:

1 Like

En viss relevans mens vi venter på melanomdata.

1 Like
4 Likes

Sig mig har TRVX udvidet aktiekapitalen med ca. 14 mio. nye aktier? Det ser ud som om, at udvidelsen blev foretaget i går? Noget jeg har misforstået?

https://newsweb.oslobors.no/message/499892

30.03.2020 er aksjeantallet 76,087,492.

https://newsweb.oslobors.no/message/513926

18.09.2020 er aksjeantallet 76,175,764.

Differensen er: 88 272.

Dette skyldes:

https://newsweb.oslobors.no/message/512509

In total were 88,272 RSUs settled

Jeg vet ikke hva du tenker på og ser på, men du har misforstått i hvert fall :slight_smile:

1 Like
1 Like