Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Targovax - Småprat 2 (TRVX) 1

Ja! ref Vaccibody og Genentech.

1 Like

Relevant:

Fondskunder taper milliarder på hissig maskinhandel | Kapital

1 Like

Ser at Magnus også publiserte denne nå i november.

Phase 1/2 study to evaluate systemic durvalumab + intraperitoneal (IP) ONCOS-102 in patients with peritoneal disease who have epithelial ovarian (OC) or metastatic colorectal cancer (CRC): Interim phase 1 clinical and translational results

https://www.researchgate.net/publication/345813092_Phase_12_study_to_evaluate_systemic_durvalumab_intraperitoneal_IP_ONCOS-102_in_patients_with_peritoneal_disease_who_have_epithelial_ovarian_OC_or_metastatic_colorectal_cancer_CRC_Interim_phase_1_clini

Edit.

Og Melanoma:

https://www.researchgate.net/publication/345813347_A_randomised_open-label_phase_III_study_adding_ONCOS-102_to_pemetrexedcisplatin_in_patients_with_unresectable_malignant_pleural_mesothelioma_-12-month_analysis_of_biomarkers_and_clinical_outcomes

Beklager om dette er delt tidligere :sweat_smile:

9 Likes
25 Likes

Stemmer, det var denne

Som betalte for dette

Helt enig @Whatsthat, siste tids data fra Trvx skriker etter en lisensdeal/oppkjøp

12 Likes


Søkte opp Iovaxis. Targovax står oppført som partner! Det er da noe😀 De har jo slik som jeg forstår betalt 250 000 usd for en opsjonen, virker veldig rart at de da ikke skal utøve opsjonen, og betale 3 mil usd! Den meldingen vil bli tatt godt imot🚀 Da er TG i spill igjen.

17 Likes

Veldig hyggelige uker for Targovax!

16 Likes

Kursmål på 17,00 fra DNB er maksimalt useriøst … Patrik Ling er på bærtur her; giver ikke mening at henvise til sandsynlighed for udlicensiering / partneraftale på ONCOS i H2, 2020 samtidig med at man opretholder så svagt et kursmål efter de seneste data.

Selskabet har øget LOA betydeligt.

8 Likes

Hva synes du er rett kursmål, Aborum?

1 Like

52,50 NOK er eget kursmål.

8 Likes

Ikke bare Øystein, Magnus og Victor som tar av når de ser de siste Melanoma dataene for første gang :rofl:

3 Likes

Siste setning her bekrefter at IOVaxis har søknader inne hos NMPA til vurdering. Om en av disse omfatter TG så har vi en tidslinje som er nokså sammenfallende med en svarfrist på 60 dager fra NMPA før ett-års-fristen på opsjonen utløper.

7 Likes

Det ble vel også sagt at fristen kan forskyves noe. Så det kan nok komme en grei medling etter fristen har utgått også.

3 Likes

Et (godt) bilde kan si mer enn tusen ord

24 Likes

Mener du det er fremtidige verdier i sekskapet til å underbygge kursen målet ditt? eller er det bare et vilkårlig håp tatt ut av intet? :nerd_face:

1 Like

Du kan jo sammenligne mcap med tilsvarende selskaper. Targovax er jo ikke en gang priset til det beløpet som er skutt inn i selskapet.

7 Likes

TG alene kunne sammenlignes med Mirati.
Det var mildt sagt uheldig for Targo at han ble plassert hos den onde stemoren OBX.

2 Likes

Selvfølgelig melder jeg ikke et personligt kursmål ud, med mindre det har baggrund i én eller anden form for beregning; så ja, jeg mener selskabet ultimativt vil afspejle den kursværdi og det er mit håb, at jeg kan realisere til minimum 52,50 NOK pr. aktie, når tiden kommer, uagtet at der er et stykke vej endnu.

Når det er sagt, så skal man ikke se længere end til prissætningen af konkurrenterne, der allerede er omtalt af øvrige skribenter her på TRVX tickeren. Den opmærksomme investor er naturligvis opmærksom på, at TRVX 6. marts, 2017 blev prissat til ca. 30,00 NOK alene på 1. års udlæsning af TG-01 og ONCOS-102 som potentiale (dvs. u. reelle kliniske data).

Fra ælling til svane …
Selskabet står nu i en helt anden situation med en stribe af udlæsninger af ONCOS-102 i mesothelioma og melanoma; udlæsninger der uden diskussion er best-in-class og tydeligt viser, at ONCOS-102 ér den nødvendige variabel, der løfter bl.a. refaktive CPI patienter tilbage i behandling og dette stort set uden andre bivirkninger end milde influenzasymptomer. Efter den seneste melding til markedet på melanoma ser vi anerkendelse og beundring på stribe fra førende kliniske autoriteter på området.

Alene som kombinationsbehandling til refraktive CPI patienter kan ONCOS-102 beviseligt øge salget med 35% og mens selskabet selv ser fremtidens kræftbehandlinger som cocktails (kombinationsbehandlinger), er der også en plads for onkolytiske vira som monobehandling.

BP og prissætning …
Der er tydelige signaler fra BP om at onkolytiske vira er nødvendige for at sikre flest mulige patienter adgang til CPI (etisk perspektiv) og dermed sikre flere patienter i brugen af CPI (kapitalistisk perspektiv). Dette udtrykkes bl.a. i Mercks interesse for at deltage i kliniske studier med TRVX, først i form af aftalen på mesothelioma og efterfølgende også på melanoma (spekulativt, men sandsynligt).

Merck er klar over at CPIs er generiske, hvilket tilsiger at ONCOS kan kombineres med alle CPIs på markedet; med andre ord er BP klar over at ONCOS kan kombineres med CPIs fra konkurrenterne og her er det et spørgsmål om tid, før man vil sikre sig adgang og eneret. Merck, med premiumproduktet keytruda, vil naturligvis vælge den bedste virus på markedet, nemlig premiumproduktet ONCOS og fra det perspektiv er det derfor ganske sandsynligt, at vi allerede har fundet partneren til, og køberen af, TRVX.

jfr. nedenstående analyse ser vi at …

og læser at …

Keytruda is projected to generate $22.5 billion in revenue by 2025

Med henblik på de tidligere omtalte 35% kan Merck øge salget af CPI betydeligt, forudsat at ONCOS tilbydes i kombinationsbehandling inden for samtlige indikationer. Jeg kender ikke de præcise tal for Mercks omsætning på melanoma alene (andre må bidrage her), men med udgangspunkt i et årligt salg på ca. $2 bn ser vi, at Merck potentielt kan løfte salget med ca. 6,15 bn NOK.

6,15 bn NOK fordelt på 86,5 millioner aktier giver ca. 71,00 NOK / aktie.

Selv med udgangspunkt i en væsentligt lavere markedsandel for keytruda på melanoma ser man, at Merck med en kurs på 52,50 pr. aktie kan tage selskabet af markedet baseret på et enkelt års omsætning (alene baseret på den gruppe af patienter, der bliver refraktive).

TRVX er mere end ONCOS og vi ser på baggrund af ovenstående, at hverken TG eller ONCOS v2.0 indgår som del af eksemplet, men som beskeden investor tager jeg aktuelt gerne imod et bud på 52,50 pr. aktie.

37 Likes

Takk for velformulert svar og innlegg! Kan jeg spør om Tragovax, er det selskapet i Norge innen Biotek som du synes er mest underpriset nå? Evt. andre med samme potensial som Targovax som du vil trekke frem?
PS: Jeg har sittet i ca 6mnd i Vaccibody, og solgt ut en del nylig, og vurderer om det kan være andre med større potesial i Biotek nå. Hva synes du?

2 Likes

35% er en ting men det som er gevinsten for begge parter, er at de får gitt flere behandlinger. I protokollene til både cohort 1 og 2 ble det gitt 8 x pembro og når Magnus nå sier at guidlines for virusbehandling vil føre til 1 år med dosering istedenfor 27 uker som i dagens studie, så vil trolig antall pembro/keytruda behandlinger dobbles til ca 16 og oncos ca 19 hvis man forlenger dagens design til ca 52 uker.

Husker ikke helt hva $ pris per behandling av pembro kostet, men det er svindyrt!
Noe rimeligere for virus og her er T-Vec en grei referanse å forholde seg til, dog tror jeg Oncos kan prise seg mye høyere enn de!

3 Likes