Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Targovax - Småprat 2 (TRVX) 1

Tror ikke forlik er et alternativ her med anonym motpart.

Har noia for rettslige tvister i aksjemarkedet. Har EAM solar friskt i minne. Satser på at dette blir kortvarige greier og at targo kommer styrket ut.

Klarte det er det. Spiller jo ingen rolle om motparten er anonym. Om motparten ser at deres sak er betydelig svekket etter høring så tvinger det frem aksjon fra deres siden.

Man må huske at denne saken har ingenting med rettsvesenet å gjør. Her er det en aktør som av uvisse årsaker ønsker å få begrenset omfanget til patentet. Det kan det være mange grunner til. Selve produktet er fremdeles godt beskyttet uansett utfallet her. Som jeg har sagt før så ble jeg også svært overrasket over hvor bredt dette patentet dekker. Så ikke rart at noen vil prøve seg

7 Likes

Det er og et poeng at du kan i praksis være i dialog med targo. Og at patentet kan være et forhandlingskort. Og for å holde pokerfjeset, opptre med anonym patent motpart. Så kan alt fortsette som før + at de kan muligens få et kort til å spille på. + krieg sitt poeng med at patentet virker overraskende bredt (hersay, har ikke lest selv) gjør det mer sannsynlig at det finnes de som ønsker å begrense omfanget, helt uten noen direkte kobling mot targo sine produkter

2 Likes

Jeg håper at motparten enten er de som nærmer seg markedet med sine kras varianter, aka mirati/amgen eller boheringel ingelheim (satser også på ras) som ofte snapper opp småfisker som trvx gjennom oppkjøp. Ler meg ihjel hvis det er iovaxis :upside_down_face:

13 Likes

image

https://register.epo.org/application?number=EP15720986&lng=en&tab=doclist

:partying_face: :champagne: :partying_face: :champagne:

Edit: @Krieghoff, du er jo en av dem som virkelig har satt deg inn i denne saken - hva er dine tanker?

40 Likes

Hva blir neste steg til motparten da tro?:sunglasses:

3 Likes

De kan vel anke avgjørelsen

Ja, men nå har avgjørelsen om avslag fått oppmerksomhet, og oddsen er stacket meget guntstig i Targovax’ favør. :grinning:

6 Likes

(Deleted)

8 Likes

Dette var gode nyheter! Får satse på at dette + nye TG samarbeid meldes :slight_smile:

9 Likes

Veldig bra! Er nok ikke lenge til vi hører mer om TG :partying_face::partying_face::partying_face:

16 Likes

Sluttet i grønt på en sur børsdag, på ukens siste dag. :muscle:t3::muscle:t3:

4 Likes

Targovax nevnes her.

«Targovax also had a market capitalization in excess of $400 million at first glance (now over $700 million»

-8.5x markedsverdi hadde vært noe.

13 Likes

Denne er vel minst like aktuell for Targovax-eiere som for eiere i et par andre biotek-selskaper her på berget… After $600M sales hit from pandemic, Merck's open to 'all forms' of M&A deals, incoming CEO says

13 Likes

Er det noen som har kommet over en lignende oversikt for refractory melanoma?
Det kan uansett være greit å titte på denne - om 14 dager får vi nok ny update på mOS mesothelioma - vi har jo allerede knust konkurrentene pr nå. Da er spørsmålet om de kommer til å bli ytteligere gruset ved neste update! :crossed_fingers:

15 Likes

Det er ganske vanskelig å finne, da det er så mye policy rundt “refractory”. Som et eksempel ble en pasient i trvx sin studie (cohort 1) trukket ut av beregningene da de i ettertid fant ut at pasientet ikke var “refractory”.

Syntes også det er mange selskaper som har veldig løse protokoller og claimer refractory for sine små studier /posters, så viser det seg at det kun er en cohort/andel som faktisk kan betegne seg som refractory.

Listene (benchmarken) trvx deler syntes jeg er bra, da de filtrerer vekk og inkluderer de som anses å være relevante for oncos-102.

Fin artikkel med noen studier listet her:

8 Likes

Nogen forventninger til morgendagens præsentation?

1 Like

Jepp. FA-artikkel med fokus på at “mOS enda ikke er nådd” og “Targovax taper fortsatt penger”

3 Likes

Lite FOMO-effekt på Targo i dag i alle fall, så det er vel eit teikn på at forventningane er heller labre…