Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Targovax - Småprat 2 (TRVX) 1

Det foregår nok mye som vi ikke har anelse om og BP er avhengig av produktene til biotek-selskapene for å fylle opp piplinen

Nettopp, og bare Merck har i 2021 på sitt R&D budsjett $9 mrd - ca 75 mrd … ikke småpenger, hvor mye som ligger til oppkjøp er vel ikke kjent, og vil de så kan de … igjen se på Pandion dealen i 2020 hvor første 'bud var $53 mill, det endte på $1900 mill

5 Likes

Nei, vi trenger ikke mye av det R&D budsjettet, reint bud på 15mrd holder nok, spesielt om de plukker alle som vil selge på 8 først, så kan vi standhaftige dele de siste 14,5 milliardene :wink:

3 Likes

Ikke mye optimisme å spore

For undertegnede er det intet annet enn optimisme å spore i allefall, men det har ikke kommet noe nytt å diskutere. En trenger ikke pjatte for å pjatte uten å ha noe å diskutere…

11 Likes

Juli- presentasjonen

4 Likes

Dirtytalk om AA?! :heart_eyes: :heart_eyes:

14 Likes

Akkurat AA i melanoma hadde overrasket meg like mye som nordavind på en solfylt sommerdag nord av polarsirkelen. Dataene til nå taler strengt tatt for seg selv…

18 Likes

8 Likes

Ny dag - nye muligheter… Melding miidt på dag i dag siden vi ikke fikk i dag tidlig eller er det bare å ta fri… :wink: ja - hvem vet.

1 Like

https://www.mesotheliomaguide.com/treatment/immunotherapy/

22 Likes

https://www.mesotheliomaguide.com/treatment/cure/virotherapy/oncos-102-for-mesothelioma/

The U.S. Food and Drug Administration (FDA) provided a “fast-track designation” to ONCOS-102 and its manufacturer, Targovax, for malignant pleural mesothelioma. The Norwegian cancer therapeutic company now has an advantage towards getting full approval.

13 Likes

Nærmere og nærmere tog avgang hver dag, mot høyere og høyere topper med høye biffer - dyr vin og bare kos :wink:

4 Likes

Utrolig negativ trend i aksjekursen. Har selskapet gått så under radaren til analytikere og investorer eller er det bare selskapet selv og på dette forumet at man har ståltro på på produktet? Tror nok de lander en avtale med BP, men hva er den verdt om den ikke tilfører selskapet kapital. Jeg tipper at en avtale uten penger vil senke kursen en god del og da vil emisjonen bli stygg. I motsatt fall vil en avtale med penger og at Kina går i boks gjøre selskapet til årets vinner på børsen - derfor synes jeg det er rart at det er så stille

1 Like

Ja dessverre - selskapet har tydeligvis en helt annen status utenfor forumet. Ellers hadde det vært slukt av BP for lenge siden - “best in class”?

ja, men data er så bra at Targovax får de pengene dei trenger. Og det er mega bra for pasientene.

Kan en tjene penger ved å kjøpe nå med mcap på 600 millioner, ja mener eg. uavhengig om noen store investorer får komme inn like billig eller billigere.

2 Likes

Dataene er fantastiske, men sitter med en følelse at markedet forventer noe mer og er avventende, det kan være større pasientgrupper. Viktig at selskapet også ivaretar det forspranget de har og lander en avtale asap.

Hvor stor er andelen private investorer, egentlig?

Oslo Børs er en salig blanding av svindlere og truseskvettere. :flushed: Enkelte manipulerer så mye de kan, og andre lar seg stresse dersom kursen går ned med noen prosenter.

Stay calm, og hold på bukseselene. De samme folka som blir stressa av tre prosent ned er de samme som får «neseblod» av høydeskrekk og forter seg å selge på ti prosent opp. Disse vil aldri lykkes på børs.

6 Likes

Det eneste måten å tjene penger på i Targovax de siste fire-fem årene, har vært som periode-skvetter. Kjøp mellom 6 og 8 og fukt trusa godt mellom 9 og 10.

Uten oss truseskvettere hadde for øvrig omsetningen i denne aksjen tørket helt inn. Fuktighet i nedre regioner er tidvis grovt undervurdert.

Spesielt handelsmønster de siste dagene. Kjøres hardt nedover etter lunch og i noen timer, for så å stige kraftig mot slutten av dagen.
I går 3-4% ned og endte nesten i null. I dag tilsvarende mønster, men halvannen prosent ned.

Noen som prøver å riste i treet?

3 Likes