Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Ultimovacs (ULTI) småprat 1

Helt enig. Svært gode resultater. Men som alle vet: N=20. Vi ser derfor ingen voldsom verdiendring/kursøkning basert på dette, tror jeg. MEN når slike resultater gjenskapes i en eller flere av de randomiserte studiene ultimovacs har gående - da snakker vi kurseksplosjon. Fra børsnotering har kursen steget jevnt og trutt, og dette vil fortsette fremover. Nydelig aksje for oss langsiktige. Det er også befriende med en biotekaksje som er lite short-vennlig👍

3 Likes

Langt på vei enig med deg. Samtidig er dette er en biotekaksje man nå nesten eie long. Selskapet innfrir skyhøy tillitt, og leverer hver bidige gang. Det betyr premiumprising sakte men sikkert. Litt kapital inn her og samtlige tradere er ute og reprising et faktum. Vært overeksponert siden høsten 2020, det forblir jeg.

Og til slutt et stort klapp på skulderen til @Neladner og arvtakerne som har gjort oss med troen på Ultimovacs direkte bortskjemte.

1 Like

Også oppløftende å se at Ultimovacs gjør det HELT riktig på twitter, med den gjeve #ASCO21 hashtagen

Lik og retweet!

9 Likes

Kursutviklingen i morgen er ikke viktig. Dette er data som åpner dører både hos BP og regulatoriske myndigheter. Etterhvert vil dette være med på å bygge store verdier i selskapet.

6 Likes

Jeg tror også veldig fort “biotekpsykolgien” blant småsparere på OSE vil få mindre å si for prisingen av dette selskapet. For med disse resultatene så kommer det nå ganske sikkert flere større utenlandske aktører på banen. For først og fremst så økte nettopp sannsynligheten for at UV1 blir medisin grasat!

13 Likes

Dette er svært positive tall, men det er få pasienter, tilfeldigheter kan spille inn. Det ser ut som UV1 gjør det vi har trodd og håpet. At 30% av pasienter med så alvorlig føflekkreft har hatt så god effekt er særdeles lovende for UV1 som en del av behandlingen for mange krefttyper. Dette resultatet er det vi kunne håpe på i denne studien. Håpet er infridd. Gratulerer til Gustav Gaudernack, Else Marit Inderberg og alle oss andre som har trodd på og jobbet med dette. - og det aller viktigste er hva dette kan komme til å bety for kreftpasienter og deres nærmeste, uansett hva responsen blir på børsen.

84 Likes

Hva lå de gamle data på?

Før vi fikk immunterapi for føflekkkreft var vel tallene helt tragiske, fremdeles en veldig alvorlig diagnose å få

1 Like

Som det ble skrevet over her: 6% etter ett år samlet sett i KEYNOTE-006. Tenker dette er ting Carlos vil informere grundigere om i morgen.

Pembrolizumab provides durable antitumor activity in metastatic melanoma, including complete response (CR) in about 15% of patients. (Keynote 001).

1 Like

Flott med litt blest om Ultimo igjen :smiling_face_with_three_hearts:
Takk for mange flotte bidrag ifra flere… :blush:

Men det var etter mye mer enn 12 mnd, var det ikke? Og vi kan jo realistisk håpe på flere CR de neste årene i denne studien også?

Fant denne for KEYNOTE-001, som vel er alle pasienter med CR i den studien.

1 Like

(innlegg trukket tilbake av forfatter, blir automatisk slettet etter 72 timer, med mindre det blir rapportert)

At kreftsvulster blir borte kort tid etter at behandling blir gitt tyder mer på at kombinasjonen av UV1 og Pembro er årsaken. Det øker sannsynligheten for at immunterapi (her kobinasjonen av Pembro og UV1) fjerner kreft raskere enn Pembro alene. Usikkerheten ligger mer i få pasienter enn forskjellen mellom virkemekanismene. CR på 30% er mest sannsylig et resultat av virkelig effekt enn få pasienter og kortere observasjonstid - uten at jeg har regnet på det.

14 Likes

Mye bra som meldes nå, blant annet ipi/nivo langtidsdata for første linje.

Vil denne (Opdivo + relatlimab first line melanoma) ha noen innvirkninger for initium studiet til ulti dersom den blir godkjent?

1 Like

Lite tanke-eksperiment.

Hvis vi antar at resultatene fra denne studien på 20 pasienter er representative for fremtidig innrullerte pasienter, samt at et Kaplan-Meier-plot bør ha fasong som en immunoterapi-kurve (det er jo både vaksine og immunoterapi i miksen her), snakker vi da om et skift opp på immunoterapikurve på langtidsoverlevere på mer enn 20 prosentpoeng? I så fall må jo det være vanvittig bra??

Noen som føler seg kompetente på å gjøre (kvalifisert) synsing om det?

5 Likes

Jeg skjønner kanskje ikke helt hva du mener, men 85% levde etter 12mnd og 80% lever etter 18mnd i denne studien. I KEYNOTE-006 ser kurven sånn ut for førstelinjepasientene:

I prosentpoeng blir vel da neppe forskjellen større enn de 17% de var etter 12 mnd (85% vs. 68%)? Men det er jo en voldsom prosentvis forskjell i hvor mange som døde!

Det kommer med overveiende sannsynlighet til å gå langt over fem år før man når mOS, så det er virkelig bra at dette ikke er endepunktet i INITIUM (eller noen av de andre randomiserte fase II studiene til Ultimovacs)!

Edit: Om man ser på det plottet, så er 18mnd under 60%, så jo man har faktisk over 20%-poeng forskjell pr. nå!

12 Likes

Hei. Etter nattens oppløftende dataslipp foreslår jeg at vi skifter trendkanal fra grønn til blå og til å begynne med, benytter rød kursutvikling :sweat_smile:

1 Like