Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Nykode Therapeutics (Vaccibody) Fundamentale forhold (VACC)

Interessant artikkel på E24

Vaccibody inn i pandemi-kampen

Kreftvaksiner var bare det første målet for det norske biotekselskapet Vaccibody. Nå vil det være med å bekjempe pandemier.
– Vi har mange store tanker og ambisiøse planer nå, sier Agnete B. Fredriksen (42), gründer og forskningsdirektør i Vaccibody, og ser mot administrerende direktør Michael Engsig (48) inne på et møterom i kontorlokalene i Forskningsparken.

– Vi har den mest førende vaksineplattformen i verden. Vi kan bli en «game changer» innen vaksinemedisin, sier Engsig.

2 Likes

Vet ikke om denne er delt her før, men veldig interessant:

1 Like

Har kommet ett stykke videre på 11 år, men løpet var lagt allerede da:

4 Likes

Litt interessant fra advokatene som bistod Vacci med avtalen.

5 Likes

Vaccibody announces the closing of the worldwide license and collaboration agreement with Genentech

8 Likes

Ny presentasjon holdt hos Arctic Securities i dag.

De sa blant annet at de jobbet tett med regulatoriske myndigheter med tanke på å få ut en vaksine tilpasset de nye mutasjonene. Så på meg virket det som om det kan komme noe nytt ganske snart på Covid gen 2 vaksine. Også interessant å merke seg at de ser for seg en terapeutisk vaksine som et alternativ, og det sier jo litt om mulighetene de ser i sin teknologi plattform. :crossed_fingers:

Ellers så sa Fredriksen at safety data fra VB10.16 kombo studien var rett rundt hjørnet.

6 Likes

Vaccibody has initiated a process to explore a possible
listing on the Nasdaq (US)

Dette er vel første gangen di sier. Tidligere har det vel vært “a major stock exchange” som har vært ordlyden.

2 Likes

Da har du nok gått glipp av denne som kom 5 mars:

1 Like

Jeg veit at di har lagt om til IFRS, men fikk ikke med meg at de spesifikt sa Nasdaq der. Takker.

1 Like

Ny presentasjon er lagt ut fra en faglig presentasjon holdt av Agnete Fredriksen den 22.4. Ikke nødvendigvis så mye nytt men ambisjonene innen infeksjonsvaksiner er det ikke noe i veien med.
TARGETING ANTIGENS TO ANTIGEN PRESENTING CELLS INDUCE EFFECTIVE ANTI-TUMOR EFFICACY AS MONOTHERAPY AND AS COMBINATION THERAPY.
European Neoantigen Summit, 22 April 2021.

7 Likes

Deler den her også:

1 Like

Vaccibody skifter navn til Nykode Therapeutics og inngår (nok en) gigantavtale. Investering på 269MNOK, EK-investering på 179MNOK, og ikke minst muligheter for opp mot 7,8 milliarder i milepælbetalinger…

3 Likes

Jeg har for dårlig nett til å se webcasten som går nå kl 16, men jeg hørte det meste av den tidligere presentasjonen de holdt på ABG sitt onkologi seminar tidligere i dag. Og derfra var det et oppklarende spørsmål som kom om hvordan endrer dette Vaccibody/Nykode sin fremtidige pipeline?
Svaret var innholdsmessig omtrent som følger: Avtalen med Regeneron går IKKE på bekostning av selskapets egne planer. Regeneron bringer inn sin egen teknologi som de betaler for å bruke Vaccibody / Nykode sin leveringsteknologi til å bringe Regeneron sine proprietære produkter inn i kroppen. Dette er altså utviklingsløp som kommer i tillegg til det Vaccibody / Nykode selv har i sine egne planer fra tidligere.

Så min konklusjon er at dagens deal er en ren bonus, dette er en potensiell inntekt som kommer i tillegg til det selskapet selv har planlagt å satse på og heller ikke ville hatt kapasitet til å følge opp. Regenron har altså 10.000 ansatte og Vaccibody / Nykode har 100!!!

2 Likes

“Potential listing on Nasdaq”. (Fra dagens presentasjon)
Er det nytt eller forventet?

Forventet

Listing i USA har vært arbeidet med siden mars/april. Det som er litt ferskere er at de fra 3Q rapporten sier at de vil liste aksjene i Oslo på hovedlisten. Det vil gjøre at mange store norske aktører (pensjonskasser/fond) kan gå inn i aksjen

1 Like

Nykode (Vaccibody)er nå priset til ca 22,1 milliarder etter dagens kurs ca 77 kr.

I oktober 2020 inngikk avtale med Genentech/Roche
med følgende elementer 200 mill USD up front " ca 1,8 millarder i cash og milepæl avtale som kan gi ytterligere 515 mill USD ca 4,6 milliarder i inntekter. totalt 6,4 milliarder i potensiell verdi.

I november 2021 avtale med Regeneron på 30 mill USD up front og 20 mill USD i egenkapitalinvestering til sammen 50 mill USD i cash tilsvarende ca 440 mill i cash tilførsel og milepælavtale med potensiale ut over dette på 875 mill USD ca 7,850 mill NOK, totalt ca 8,3 milliarder NOK.

Brutto avtaleverdier i cash og potensiale på ca 14,7 milliarder alene på disse 2 avtalene.

Covid vaksinen er ikke langt unna og assets har en rekke andre potensialer

Dagens kurs fremstår som rimelig.

3 Likes

Hva med dagens kurs på 10 mrd NOK?

2 Likes

Noen som har en rasjonell forklaring på det store fallet siste 3 måneder?

Hvem offloader og hvorfor? Noen som sitter med noe mer informasjon enn andre?