Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Desert Control Group - Småprat 2

Ja, så det var et par andre og fra forumet som var innom. Ikke noe groundbraking news, var egentli mest underholdende og høre på praten etter seminaret var «slutt»:sweat_smile:

Ser Robert Masson har deltatt. Kommer vel flere drypp om ikke lenge.

https://desertagsolutions.org/events/627-desert-ag-research-symposium-soil-health

Ikke overraskende at det var retail som solgte på frykt på onsdag.

La merke til at vårt forhendeværende styremedlem B. J. hadde pause i nedsalget sitt, Han sitter med ca en halv mill aksjer, og blir spennende om han skal helt ut, og eventuelt når han er tom…

Har helt tydelig skiftet kurs til en mer skånsom tilnærming enn sist. Hvor det var som en elefant som gikk amok i en glassbutikk. Destruktiv til det nærmest absurde. Dette er vel fjerde runden med nedsalg fra vedkommende. Så gjenstår som du påpeker om han skal ut med mer i denne omgang eller om han sier seg nøgd.

2 Likes

Dette er desert uae?

OKS: Beautiful desert farming🤩

5 Likes

Googlet og UAE er knapt synlig på statistikken over appelsin-produsenter, men en plass må det starte og positivt å spotte aktivitet i MDC.

Ja, og hovedpoenget er vel å bevise at det fungerer, og at de oppnår positive effekter og validering gjennom såing og høsting i uoppdyrkede ørkenområder?

5 Likes

Fant dette fra LinkedIn hans

Kan absolutt tenkes at 4 likes fra folk i MDC/SDC samt OKS sin kommentar kun handler om at Ajmal er en tidligere kollega. Og at MDC ikke er involvert i noen grad. Vanskelig å si for sikkert.

1 Like

Han linker til desert control når han startet i stillingen, han liker også desert sine poster, deler de, så virker som han fortsatt er knyttet til desert control.

Ser på bildet med trærne der at de har gravd en forhøyning rundt trærne, som de gjorde før påføring av LNC i Yuma.

10 Likes

Har du link til bilder fra forhøyninger rundt trærne i Yuma? Så aldri noen forhøyninger ved påføring av LNC slik du beskriver på bildet når vi var borte å så på siten :face_with_monocle:

https://vimeo.com/796172242



Hva ler du av Hellcat?

1 Like

Ser Sveinongen allerede har svart på dette med forhøyninger. Takker:-)
Denne filmen /bildene er fra Desert Control sin Facebook side, publisert 6.februar 2023.
Tenker derfor det er brukt LNC utifra bildet til Tahir S. Ajmal. Lignet på det i filmen fra Yuma. Håper det iallefall:-)

Tror nok slike forhøyninger brukes på alt uavhengig av produkt for isolere/forhindre avrenning best mulig

1 Like

Ja mulig det, men her synes jeg det ser veldig ferskt ut. En ser også at de jobber på forhøyningen i denne videoen

https://youtu.be/ncwsEfls_LI?si=POlJZ-HJ1HK3re2k

This topic was automatically closed after reaching the maximum limit of 7500 replies. Continue discussion at Desert Control Group - Småprat 3.

Er vel ikke veldig uvanlig at tidligere kolleger blir nye kunder (arbeider jo videre i samme segment også) :slightly_smiling_face:. Spennende!